samotnymotyl 06.09.09, 18:42 Hej mam pytanie <3 otóz mam niebieskie spodnie i nie wiem czy iśc w nich do szkoły bo są toche za niebieskie mama mówi że są fajne ale mi się niezbyt podobają Wy byście poszły w kolorowych spodniach do szkoły?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlotte__ Re: Niebieskie spodnie 06.09.09, 18:45 nie mogę Ci powiedzieć czy ładne. Bo nie widzę jak wygladaja. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Niebieskie spodnie 06.09.09, 18:45 hmm..pewnie ! Moda taka xD ale zalezy czy to rurki czy spodnie....i wiesz chyba ci ta fota nie wyszla...lepiej byloby ocenic z fotą xp Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Niebieskie spodnie 06.09.09, 18:48 zależy jak rurki , to pewnie . !!! ja mam zielone i fioletowe rurki ale nie wiem jak wyglądają bo ci fota nie wyszła poszukaj podobnych i wklej fote , łatwiej będzie powiedzieć czy ładne czy nie pzdr .... Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Niebieskie spodnie 06.09.09, 18:54 Te spodnie śa takie : ale to nie moje zdjąko Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Niebieskie spodnie 06.09.09, 18:49 jak rurki to tak , < 333 moja kolezanka chodzi w kolorowych spodniach , ale ma rurki i ładnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
paulusia68 Re: Niebieskie spodnie 08.09.09, 18:48 Ja tam codziennie w innych chodzę , x-dd Mam czerwone , zielone , żółte i w kratę rurki oczywiście , Taka moda , x-dd Do tego bluza z kapturem , Adidasy z kolorowymi sznurówkami i do budy , Yeah .! Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Niebieskie spodnie 06.09.09, 19:01 spodni nie mogę zobaczyć , więc .. ale gdybym miała niebieskie rurki tak bym się podnieciła . xD ! poszłabym w nich do szkoły , w moich czarnych trampkach i czarnym topie . ^^ albo na kolorowo , czarne trampki , niebieskie rurki , żółty top albo bluzka , pomarańczowe dodatki . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza_m. Re: Niebieskie spodnie 06.09.09, 22:15 Jasne ! Wyróżnia cię z tłumu Polecam...! Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Niebieskie spodnie 06.09.09, 22:29 Ja bym w życiu takiego odcienia nie ubrała ! prędzej pod szafir . Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Niebieskie spodnie 07.09.09, 08:14 Mam bardzo podobne.! chodze w nich do szkoły.. jeszcze do katolika i nikt sie nie czepia, więc śmiało wkładaj.. ;] chyba że ci się nie podobają to oddaj komuś bardziej potrzebującemu ) Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Niebieskie spodnie 07.09.09, 14:05 ja chodze w czerwonych i sie nie wstydze.Lubie być inna niż wszyscy...Nie wstyc sie bo nie ma czego x) Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Niebieskie spodnie 07.09.09, 15:38 fajnie wyglądają do tego np. szara koszulka i trampki. Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Niebieskie spodnie 07.09.09, 17:54 Ja mam granatowe ;ppp I chodze Nie patrz na innych chcesz isc w nich to idz i juz ;PPP... Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Niebieskie spodnie 07.09.09, 20:06 jakie oczojebne. stonuj jakoś, bo otoczenie nie wytrzyma. do tego czarny, szary, biały. osobiście nie ubrałabym takich. jak już to granatowe. do nich więcej kolorów pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Niebieskie spodnie 08.09.09, 18:43 Ja bym nie poszła ponieważ nie preferuje innych spodni niż dżins lub jakieś czarne albo białe kolory odpadają Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Niebieskie spodnie 08.09.09, 18:46 ja tam chodze w czarno-czerwonych w krate xP nie widze w tym problemu, idź i sie nie przejmuj ^^ masz chyba jakies prawo wyrażania siebie w szkole , takie jest moje zdanie ; P Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Niebieskie spodnie 08.09.09, 20:04 idź tylko góre weź białą lub czarną Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Niebieskie spodnie 09.09.09, 18:09 Boze są zaje.biste ! Śliczne cudowne *-* Odpowiedz Link Zgłoś
lola1212 ;) 09.09.09, 20:53 ja mam zielone rurki i chodzę w nich do szkoły bo mi sie podobają jesli te twoje spodnie ci się podobają to idź, a jak nie to nie. przecież to w końcu ty masz być zadowolona ze swojego ubioru i nie powinnaś się źle czuć w ubraniach, które ci się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś