christina321 Re: Śniadania. 07.09.09, 20:34 ja to jem jak mam czas.. wiadomo jak zwloke sie z lozka na ostnia chwile ot nie jem a jak mam jeszcze 15-20 min to zjem Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Śniadania. 07.09.09, 20:40 czasmi kanapaki, jajko, mleko z płatkami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
sweeting Re: Śniadania. 07.09.09, 20:48 Ja tam nigdy śniadania nie jem ani w domu ani w szkole obiadu też nigdy całego nie zjem Odpowiedz Link Zgłoś
belive Re: Śniadania. 07.09.09, 20:57 Cool że pojawił się taki temacik. ja staram się zawsze zjeść jakąś małą kanapkę, chociaż nie zawsze mi się chce. do dziewczyn które nie jedzą śniadań: dziewczyny! starajcie się zawsze coś zjeść rano, nawet w drodze, bo możecie mieć potem poważne problemy zdrowotne, możeci zasłabnąć itp. no a odchudzanie nie ma tu nic do rzeczy, bo rano nasz organizm nie odkłada jedzenia na tłuszczyk, tylko na energię, tak że spokojnie możecie sobie zjeść normalne śniadanie)) Pozdrawiam... wszystkich B)) Odpowiedz Link Zgłoś
viva Moje Śniadanie 07.09.09, 20:58 Ja praktycznie wogule nie jem śniadań bo rano nie mam apetytu. Jem raczej dopiero w szkole. A najczęściej to wafle ryżowe z jogurtem, ablo marchewka czy coś w tym stylu. Mleka nie pije bo nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
millenne Re: Moje Śniadanie 01.10.09, 19:38 Ja przeważnie na śniadanie jem kanapkę z masłem i solą i mleko z masłem i solą.Czasem płatki z mlekiem lub śmietaną.Wczoraj jadłam kluseczki na mleku. Odpowiedz Link Zgłoś
kemka1996 Re: Śniadania. 07.09.09, 21:03 Ja osobiście nie jej śniadań. Wiem że to najważniejszy posiłek dnia ale na śnadanie wypijam kubek kawy i jestem zadowolona do 12.00 ) Jestem typem sowy !! Odpowiedz Link Zgłoś
martuda_666 Re: Śniadania. 07.09.09, 21:04 dla mnie codzienne sniadanie to obowiazek jem jogurt lub platki cornflakes z mlekiem. nie rozumiem jak mozna nie jesc rano sniadania! o_O Odpowiedz Link Zgłoś
piratka Re: Śniadania. 07.09.09, 21:13 niestety nie jem śniadania..nie mam czasu..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Śniadania. 07.09.09, 21:20 Ja jeszcze niedawno nie miałam czasu,ale znalazłam sposób.Zawsze wieczorem pakuję książki i inne rzeczy do plecaka,wybieram ciuchy itd. rano tylko się szybko ubieram myję zęby , twarz itd.no i mam czas zjeść śniadanie.A jak jem to albo płatki cookie crisp albo kanapkę Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka36 '''''''śniadankOO'' 07.09.09, 21:23 Ja nie jadam śniadanka jak mam do szkoły na 8.00 a wyjeżdżam o 7.30 a wstaje o 7.00 więc nie mam czasu jeść .Cociaż bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
avocado a ja nie ;d 07.09.09, 21:47 przeważnie nie jem śniadania. a to z braku czasu , a to dlatego , że nie jestem głodna. jeśli zapowiada się dużo lekcji + brak czasu tez po szkole to zdarzają się jakieś kanapki z ciemnego chleba albo coś kupionego w szkole (; Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Śniadania. 07.09.09, 21:49 ja jem dopiero jak jestem w szkole ,bo rano mi się nie chce. Nie jestem głodna. A w weekendy jem śniadanie ok. 10.oo albo 11.oo. zależy o ktorej jestem głodna. zazwyczaj są to kanapki z nutellą ,albo z jakąś szynka czy serem. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Śniadania. 07.09.09, 21:56 Ja jem w domu, zazwyczaj kanapki lub płatki z mlekiem. I potem jeszcze jem w szkolę kanapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
moli6@buziaczek.pl Re: Śniadania. 07.09.09, 22:09 Zależy czy mam czas na śniadanie. Zazwyczaj piję kubek kawy, albo jem kanapkę z serkiem + herbata. Nie biorę nic na lunch do szkoły, a także unikam kupowania w szkolnym sklepiku bomb kalorycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Śniadania. 07.09.09, 23:50 Ja albo jem płatki z mlekiem, albo jakąś małą kromkę ;p Ale czasami w ogóle nie jem Odpowiedz Link Zgłoś
filemona Re: Śniadania. 08.09.09, 13:32 ja jem zazwyczaj musli vitalisy z jogurtem albo z mlekiem na ciepło podobno musli są najzdrowsze na śniadanie, bo dają dużo energii i dobrze działają na przemianę materii żeby nie tyć Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.fan.jb.xd Re: Śniadania. 08.09.09, 15:17 ja codniennie jem śniadanie. prawie codziennie jadam kanapki na śniadanko w piątek nigdy nie jadam szynki lub jakiegoś drobiu. dziś miałam z alemette i sałatą lodwą śniadanie jest najważniejszym posiłkiem w caałym dniu więc wiesz to chyba tyle. pozdo. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika ;) 08.09.09, 15:33 ja rano nic nie jem...w szkole mam kanakę-pieczywqo razowe.szynka lub serek ziołowy i sałata rzodkiewka i czasem ogórek Odpowiedz Link Zgłoś
sweetxd Re: Śniadania. 08.09.09, 15:39 hmmm ...ja najczęściej jem kanapki na ciepło a do tego kawa mleczna płatkami sie nie najem a one tylko na chwilę sprawiają uczucie najedzenia ponieważ pęcznieją w brzuchu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lokowka Re: Śniadania. 08.09.09, 18:35 ja nie jem śniadań chyba że w weekend to np kanapka z warzywami (ogórek pomidor sałata rzodkiewka) i do tego woda ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ladyshit Re: Śniadania. 08.09.09, 18:49 nic niejem bo wole dłużej pospac ado szkoły mam na 8.10 a śniadanie 10 po 11 i burczy mi w bzuchu Odpowiedz Link Zgłoś
ja_ Re: Śniadania. 12.09.09, 18:04 ja jem śniadania,najczęściej chleb z masłem(bo rano jakoś nie mam apetytu i niezbyt mi cała reszta smakuje,jedyne na co rano mam ochotę to powrót do ciepłego łóżka,bo strasznie wcześnie wstaje) i popijam herbatą słodzoną i tyle,potem jem w szkole koło 11 drugie śniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
agaciaa Re: Śniadania. 12.09.09, 19:51 Rano śniadań nie jadam, bo o tak wczesnej porze nie mam nawet ochoty rozmawiać, a co dopiero jeść. A w weekendy wstaję w okolicach południa, tak więc nie opłaca się zabierać za cokolwiek większego. Co najwyżej jakiś owoc. Odpowiedz Link Zgłoś
basia95 Re: Śniadania. 14.09.09, 22:32 Ja mam taki 'mój przepis' - kit, że jest masa kalorii. Ja tam ich nie liczę. A więc: Jest bułka, cieniutko posmarowana masłem, na to kładę kawałek parówki, leję na nią trochę keczupu, kładę plasterek sera i wstawiam na minutę do mikrofalówki... Uwielbiam to Jutro sobie muszę coś takiego zrobić na śniadanie... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
agnix321 Re: Śniadania. 16.09.09, 16:21 Ja osobiście nie rozumiem jak można niej zjeść rano śniadania,to przecież najważniejszy posiłek w ciągu dnia.A więc tak,ja przeważnie jadam płatki czekoladowe jakieś chocapic,lub musli i do tego gorącą herbatkę.to tyle,pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
andi. Re: Śniadania. 17.09.09, 10:28 A ja wql nie jadam śniadani. Ani w sql nic. Dopiero jak przychodzę do domu to obiad jesm i to mi wystarczy na cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś