miley31 06.09.09, 19:36 Zamawiał ktoś? I co w ogóle o nich sądzicie? Ja przed chwilą zamówiłam próbkę ;p Sorry, jak był taki temat ;p I nie piszcie, że zaśmiecam forum bo i tak jest już zaśmiecone xdd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smiley11 Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 06.09.09, 19:45 Ja kupiłam te perfumy - 30 ml. Zapach jest ładny, lekko słodkawy, ale mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 06.09.09, 19:47 zamówiłam bodajże, przedwczoraj. smiley, ile kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 06.09.09, 19:59 A one są całkowicie za darmo? czy jak dostaniesz to musisz zapłacić? Odpowiedz Link Zgłoś
bo.to.ja Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 06.09.09, 20:30 no właśnie ja zamówiłam i teraz sie obawiam że będę musiała zapłacić jak sądzicie ? prosze o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 06.09.09, 21:15 www.avrillavigne-fragrances.com/web/pl_PL/?utm_source=www_gazeta_pl&utm_medium=doublebillboard&utm_term=FFD&utm_content=doublebillboard_www_gazeta_pl_1_09_2009&utm_campaign=Avril_Lavigne to strona też się trochę boje, że trzeba będzie zapłacić xd Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 06.09.09, 21:38 ja też zamówiłam . xd ale jak pisze że darmowa to chyba za darmo no niee ?? ` Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 06.09.09, 22:48 gorzej jak będzie że drobnym druczkiem coś tam pisali xdd Odpowiedz Link Zgłoś
ostrypazurek Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 07.09.09, 14:53 Też sobie zamówiłam próbkę tych perfum. Na pewno jest darmowa skoro tak piszą. Ciekawa jestem tego zapachu, bardzo lubię Avril, jej muzykę i styl, a teraz będę pachnieć tak jak ona)) Już się nie mogę doczekać kiedy mi przyślą, chyba będąc na zakupach zajrzę do drogerii powąchać ten zapach, bo umieram z ciekawości... Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 07.09.09, 14:58 patrzyłam dziiaj w drogeri i podobają mi sie ale i tak naomi campbell ma lepsze ;d avril ma bajerancką buteleczke ;d małe kosztują 50zł duże 100zł Odpowiedz Link Zgłoś
filemona Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 08.09.09, 13:18 ja też zamówiłam sobie próbkę i biorę udział w konkursie na stronie Avril, strona Avril bo można wygrać 100 ml flakon tych perfum i inne fajne gadżety a nagrodą główna jest spotkanie z Avril Odpowiedz Link Zgłoś
ostrypazurek Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 09.09.09, 11:01 A Wy bierzecie udział w konkursie Avril? Ja chyba wezmę, bo nagrody strasznie kuszą Byłam dziś w rossmanie powąchać to cudo - prześliczne, seksowne, lekko słodkawe - muszę je mieć! Mają bardzo oryginalne opakowanie. Naomi i Christina się chowają przy tym zapachu... Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 08.09.09, 13:32 tak ,nie dawno byłam z przyjaciółką w rossmanie i się popsikałyśmy perfumami od Avril. Jeszcze ich nie mam ,może je kupię, ale moim zdaniem są za słodkie ,a te od Cristiny Aguilery czy Naomi Campell są lepsze. po za tym cena jest trochę za duża... powinny kosztować najwyżej 50 zł za 3o ml. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 16.09.09, 16:48 Hej! Ja dzisiaj dostałam, zapach mi się podoba, a propo próbki to dostajesz pocztówkę i tam z tyłu jest taka naklejka odklejasz ją i tam jest wacik nasączony zapachem "Black Star" Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 16.09.09, 17:39 Perfuma Christiny jest boska ! bardzo mi się spodobała i jak pojadę w sobotę do rossmanna to na pewno ją kupię ;d trochę sporo kosztuje ale warta swojej ceny wgl sam flakonik przyciąga ! ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
migonne Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 16.09.09, 17:59 a ja nie wąchałam perfum Avril, ale mam zapach Naomi Campbell, Seductive Elixir i jest zajebisty! ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
fuerta Perfumy Avril - darmowa próbka 17.09.09, 14:24 Błagam nie porównuj Black Star do Naomi... BS pachną świeżo dziewczęco i po prostu pięknie! <3 Można to nazwać miłością od pierwszego powąchania xD Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 17.09.09, 15:31 a jak można zamówic próbkę???? Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Perfumy Avril - darmowa próbka 18.09.09, 15:56 jestem bardzo ciekawa jak pachna xd Odpowiedz Link Zgłoś