tessatessa 28.11.06, 13:04 Powiedzcie mi czy używacie jakiś kremów przyspieszających opalanie, czy w ogóle się nie smarujecie? Jak lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka2 Re: Pytanie o solarium 29.11.06, 13:29 jak juz idę na to cudo(choć staram sie unikać), to stosuje kremy, które daje mi pani obsługująca solarium;) Odpowiedz Link Zgłoś
tessatessa Re: Pytanie o solarium 30.11.06, 23:35 No właśnie, bo ja do tej pory nie uzywałam nic:/ I nie wiem czy to dobrze? Pewnie nie.Jednak nie jest za późno, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowamama Re: Pytanie o solarium 01.12.06, 20:42 Ja sobie raz tak poparzyła skórę, że bez kremu z uv sie nawet nie wybieram do solarki. Ale często w solarium daja gratisowe próbki Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Pytanie o solarium 03.12.06, 20:15 no i co? wybrałam sie na solarium, bo zdałam sobie sprawę, że Sylwek juz tuż tuż;) a tu trzeba ładnie wyglądać;) p.s. poparzenia nie muszą byc koniecznie wynikiem nie stosowania kremów, ale np silnych lamp dla zbyt wrażliwej skóry Odpowiedz Link Zgłoś
rozzumek Re: Pytanie o solarium 04.12.06, 22:27 Tak, Pani zawsze mi daje na solarium tubke i biore ile chcę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tessatessa Re: Pytanie o solarium 06.12.06, 00:45 Zmieniłam solarium i teraz dostaję przed wejściem kremik:) Już się nie boję aż tak Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Re: Pytanie o solarium 10.12.06, 13:18 Kochane ja też zaczęłam teraz chodzić, bo już wybielałam totalnie:/ Ale nie smaruję się niczym, bo nie lubię, zawsze przechodze jakoś łagodnie Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Pytanie o solarium 11.12.06, 19:40 do czasu;) zawsze potrzebna jest ochrona dla skóry przed promieniami;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozzumek Re: Pytanie o solarium 13.12.06, 00:10 Juz ładniew zaczynam wyglądać. Jeszcze ze 3 razy i moge iść na imprezkę sylwestrową:D Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Pytanie o solarium 18.12.06, 01:20 Jak ja nie lubie takich wypraw:/ Odpowiedz Link Zgłoś