lemonkaa00 18.08.11, 14:50 Czy można?? i jakie bo się w tym gubie i ewentualnie ile bardzo lubię grejpfruty i brakuje mi owoców jem cytrynę i czasem grejpfruty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.rene Re: Grejfruty 21.08.11, 21:18 można, ja po nich czuję się lepiej. czasem wyciskam z niego sok lub jem całego. Jeden dziennie wystarczy Odpowiedz Link
zulkab Re: Grejfruty 02.09.11, 12:02 Potwierdzam. Też czuję się lepiej. Czasem zamiast grejruta sok grejfrutowy do popicia ziół. Czuje się po tym dość dobrze. Jabłka kwaśne też mi nie szkodzą ( a kiedyś szkodziły ). Chyba wszystko po czym się nie ma gazów potem jest dozwolone. Odpowiedz Link
jan440 Re: Grejfruty 08.09.11, 08:28 Sok z grapefruitów jest sokiem który najczęściej jest wymieniany jako taki który zmienia działanie wielu leków, ziół zresztą też. Nie pamiętam w tej chwili chorób i lekarstw. Czytałem już autora który odradzał ten sok przy jakichkolwiek lekach czy ziołach, ja uważam, że to zbyt daleko idący krok ale na pewno nie popijałbym tym sokiem żadnych lekarstw czy ziół. Odpowiedz Link
anathe0 Re: Grejfruty 07.09.11, 12:44 Ja rano wypijam pół szklanki cytryny a grejpfruty zjadam nawet 4 razy w tygodniu. uwielbiam! Odpowiedz Link
olek7881 Re: Grejfruty 13.11.11, 11:40 lemonkaa00 napisała: > Czy można?? i jakie bo się w tym gubie i ewentualnie ile bardzo lubię grejpfrut > y i brakuje mi owoców jem cytrynę i czasem grejpfruty Gerjpfruty podobno polecane bardzo na Candidę. Odpowiedz Link
a8ie Re: Grejfruty 13.12.11, 06:16 Kłania się frutarianin ekstremista. Jem 2-5 grapefruitow dziennie + kilka cytryn. Grzyby miecie aż miło Ale pamiętajcie proszę, by dobrze umyć zęby, bo zbyt duża ilość takich soków może troche zaszkodzić. Pozdrawiam Was serdecznie. Odpowiedz Link