18.08.11, 14:50
Czy można?? i jakie bo się w tym gubie i ewentualnie ile bardzo lubię grejpfruty i brakuje mi owoców jem cytrynę i czasem grejpfruty
Obserwuj wątek
    • ania.rene Re: Grejfruty 21.08.11, 21:18
      można, ja po nich czuję się lepiej. czasem wyciskam z niego sok lub jem całego. Jeden dziennie wystarczy smile
      • zulkab Re: Grejfruty 02.09.11, 12:02
        Potwierdzam. Też czuję się lepiej. Czasem zamiast grejruta sok grejfrutowy do popicia ziół. Czuje się po tym dość dobrze. Jabłka kwaśne też mi nie szkodzą ( a kiedyś szkodziły ).
        Chyba wszystko po czym się nie ma gazów potem jest dozwolone.
        • jan440 Re: Grejfruty 08.09.11, 08:28
          Sok z grapefruitów jest sokiem który najczęściej jest wymieniany jako taki który zmienia działanie wielu leków, ziół zresztą też. Nie pamiętam w tej chwili chorób i lekarstw.
          Czytałem już autora który odradzał ten sok przy jakichkolwiek lekach czy ziołach, ja uważam, że to zbyt daleko idący krok ale na pewno nie popijałbym tym sokiem żadnych lekarstw czy ziół.
    • anathe0 Re: Grejfruty 07.09.11, 12:44
      Ja rano wypijam pół szklanki cytryny a grejpfruty zjadam nawet 4 razy w tygodniu. uwielbiam!
    • olek7881 Re: Grejfruty 13.11.11, 11:40
      lemonkaa00 napisała:

> Czy można?? i jakie bo się w tym gubie i ewentualnie ile bardzo lubię grejpfrut
      > y i brakuje mi owoców jem cytrynę i czasem grejpfruty

Gerjpfruty podobno polecane bardzo na Candidę.
      • a8ie Re: Grejfruty 13.12.11, 06:16
        Kłania się frutarianin ekstremista.
        Jem 2-5 grapefruitow dziennie + kilka cytryn.
        Grzyby miecie aż miło smile
        Ale pamiętajcie proszę, by dobrze umyć zęby, bo zbyt duża ilość takich soków może troche zaszkodzić. Pozdrawiam Was serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka