19.09.14, 09:35
witam ciężko jest mi teraz pisać mam drżenie całego ciala moja koncentracja jest tak zabużona ze ledwo składam wyrazy od marca tego roku zaczelam się leczyc prywatnie u laryngologa z pwodu częstych nawracajacych zapalenia zatok gardla okazało sie że mam sporo podwyższone wyniki na chlamydie pneumoniale p doktor zastosowala miesięczną kuracje antybiotykowa i tak zaczela się moja wędrowka po prywatnych lekarzach jestem już wycięczona psychicznie i fizycznie doszła silna alergia na bylicę psa z ciezkim sercem wydalam trzy koty i psa od początku lipca zachorowałam na zapalenie oskrzeli pani doktor to zbagatelizowała dopiero po trzech tygodniach przepisala mi antybiotyk który nic nie pomógl po kolejnej wizycie stwierdziła że mam astme niewiadomego pochodzenia przepisała mi inchalator po którym na następny dzień znalazłam sie w szpitalu z dychawicą oskrzelową i niewielką opturacja napaśli mnie sterydami antybiotykami do domu przepisali antybiotyk to było15 sierpnia mamy 18 wrzesien kolejny antybiotyk tylko zaden lekarz nie podpowiedział żebym zrobiła badania na posiew grzybów i pasozytów podpowiedziała mi dziewczyna z którą czekałam w kolejce do lekarza pani internista stwierdziła że koniecznie muszę leczyć się psychiatrycznie w tej chwili czekam na wyniki grzybów i pasożytów oraz chorób odzwierzęcych mam objawy tj rano opuchniętą twarz swędzi mnie całe ciało i jakby coś pod skórą chodziło do tego jeszcze wiele innych objawów jeszcze alergolog stwierdził astme uczuleniową pokarmową a testy na pokarm wyszly ujemne sama powoli zaczynam gupiec najgorsze jest to ze chęci do pracy ma a nie jestem nic w stanie zrobić proszę o porade
Obserwuj wątek
    • jan440 Re: pomocy 22.09.14, 09:00
      Samo życie.
      Ciężko Ci coś doradzić bo przypuszczalnie nakłada się u Ciebie parę rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka