mama.mimi 06.09.05, 10:02 Ale jestem dzisiaj agresywna, mam ochotę komuś coś zrobić...czasem tak mnie nosi, bez przyczyny, po prostu. Też tak miewacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewasz11 Re: Nerwy!!! 06.09.05, 10:40 Poruszylas bardzo mnie interesujacy temat, bo przy kandydozie w autyzmie czesto na pierwszy plan rzucaja sie zaburzenia zachowania (nerwowosc, autoagresja, agrsja,zachowania destrukcyjne),ktore znikaja po leczeniu. Tak wiec dla nas, rodzicow dzieci z autyzmem takie zachowania sa w pewnym sensie diagnostyczne jesli chodzi o rozpoznawanie candidy ... Najczesciej nasze dzieci nie potrafia powiedziec co im dolega, dlatego "relacje z drugiej reki" stanowia mozliwosc wnikniecia w niedostepny swiat odczuc naszych dzieci. Pozdrawiam ewa Odpowiedz Link
ewasz11 Re: Nerwy!!! 06.09.05, 10:42 Wiecej na ten temat w artykule: www.ktagdansk.org/content.php?content=326candida.htmPolecam ewa Odpowiedz Link
ewasz11 Re: Nerwy!!! 06.09.05, 10:43 Oczywiscie, powinno byc: www.ktagdansk.org/content.php?content=326candida.htm ewa Odpowiedz Link
mama.mimi Re: Nerwy!!! 06.09.05, 11:00 W chwili kiedy ogarniają mnie nerwy mam ochotę na coś słodkiego. Candida podjadłaby i spokój na chwilę powróciłby i wyrzuty sumienia też. Nie przeczytałam artykułu jeszcze ale ja też mam swoj świat, nieraz nikogo tam nie dopuszczam, a jak dopuszczam to się wściekam na to i mam ochotę zamknąć się ponownie. Odpowiedz Link
tyczkarz Re: Nerwy!!! 07.09.05, 12:47 Nie tylko, ale tez nie wiadomo ile z tej agresji to candida a ile inne przyeczyny. Odpowiedz Link
homeopatkaqq Re: Nerwy!!! 10.09.05, 23:25 nie przejmuj sie, ja na 2-3 dni przed okresem podczas candidy mam takie nerwy (ZNP),ze trudno mi jest sie opanowac. Rowniez mam ochote bic, kopac, krzyczec, plakac, rzucac talerzami o podloge, etc Odpowiedz Link