calgaryjka 01.03.06, 05:27 Czy ktoś z forumowiczów zażywa minerały schindelera ,jeśli tak to jakie efekty można zaobserwować ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calikk Re: minerały schindelera 01.03.06, 14:30 ja uzywałam pare miesiecy temu przez jakis tydzień,strasznie podziałały mi na psychikę- o ile wczesniej przy candidzie miałam lekkie obiajwy depresji to w trakcje brania minerałów poraz pierwszy wszystko dla mnie było bez sensu i inne takie tego typu, miałam wprost ochote rzucic się z okna Także mi osobiscie nie słuzyły hehe, ale ja trudny przypadek jestem Odpowiedz Link
asiabed Re: minerały schindelera 01.03.06, 20:49 ja bralam przez 2-3 tygodnie. dokladnie nie pamietam. nic dziwnego sie ze mna nie dzialo, ale nie zauwazylam tez jakiejs poprawy samopoczucia. troche przeraza mnie ta spora zawartosc glinu w tych mineralach...i tak jakos odstawilam je na bok. ale dosypuje troche do kremu - smaruje na noc twarz. dziala super Odpowiedz Link
calgaryjka Re: minerały schindelera 02.03.06, 22:49 dzięki za wiadomości .czytłam ,że są rewelacyjne ,ale po waszych odpowiedziach nie decyduję się na kupno.wolę wypróbowane i sprawdzone środki. Odpowiedz Link