zocha18 07.04.06, 22:12 Od dłuższego czasu, tkwi mi "kęs" w gardle, przełykam często ślinę, a to dalej jest, podczas diety różne dokuczliwe objawy znikneły natomiast ten kęs ciągle tkwi, czy ktos też tak ma? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwna19 Re: Kęs w przełyku 08.04.06, 08:30 ja tak mialam przez prawie rok. Bylo to strasznie uciezliwe - caly czas przez to chrząkalam, kaszlalam i bekalam robilam wszystko zeby sie tego "pozbyc" a to dalej bylo. Wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze mam kandydoze, wiec tego nie leczylam. Po roku, nie wiedziec czemu, samo przeszlo potem jeszcze pare razy sie powtorzylo, ale juz mi nie dokucza. Nie mam zielonego pojecia, co Ci poradzic, bo nie wiem jak to zlikwidowac. Moze tez Ci przejdzie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
magda-lis Re: Kęs w przełyku 08.04.06, 23:18 Ponieważ jestem świeża na tym forum nie będę tendencyjna i polecę jednak wizytę u lekarza. To może być zdarta śluzówka, albo kula histeryczna (alergiczny powód), albo setka innych rzeczy... pozdrawiam Odpowiedz Link