christa61 Re: proponuje Humor-kawaly co wy na to? 07.01.09, 12:08 Fryzjer do klijenta. -Wypadają panu włosy,czy był pan u lekarza? -Nie,one same zaczęły wypadać.... Odpowiedz Link
szalicja W temacie grzybów ;-) 07.01.09, 12:12 Na lekcji katechezy. Dziecko: Proszę księdza, a my w domu coraz częściej modlimy się przed jedzeniem. Ksiądz: To dobrze, a dlaczego coraz częściej? Dziecko: Bo nasz tata zaczął chodzić na grzyby. Mąż do żony podczas obiadu: - Bardzo dobra ta zupa grzybowa. Skąd wzięłaś przepis? - Z powieści kryminalnej. Odpowiedz Link
christa61 Re: W temacie grzybów ;-) 07.01.09, 12:19 Psychiatra zadaje pacjętowi pytanie. Ile nóg ma pies? -cztery Ile ma uszu? -Dwoje -A oczu? -Przepraszam panie doktorze,czy pan nigdy nie widzial psa? Odpowiedz Link
asaofetida infekcja 07.01.09, 16:23 dwie planety rozmawiaja ze soba: - co u ciebie slychac? - a nic ciekawego, mam homo sapiens. Odpowiedz Link
christa61 Re: infekcja 07.01.09, 18:02 Dziś kaszle Pani o wiele lepiej niż wczoraj. Tak,Panie Doktorze,bo ja całą noc trenowałam. Lekarz do lekarza -Mam dziwny przypadek. Pacient powinien już dawno zejsć ,a on zdrowieje.. Tak...czasem medycyna jest bezsilna... Odpowiedz Link
asaofetida o babie 08.01.09, 14:47 przychodzi baba do lekarza z zaba na glowie: - Patrz pan co mi sie do dupy przykleilo - mowi zaba... Odpowiedz Link
asaofetida Re: o babie 09.01.09, 14:12 Jeszcze jeden kawal o babie: Baba umarla. Lekarz poszedl na cmentarz odwiedzic grob baby. I nagle slyszy zza grobu: - Panie doktorze ma pan cos na robaki? Odpowiedz Link
christa61 Re: o babie 09.01.09, 22:24 Babka idzie odwiedzic swoje wnuki.. Matka od tych dzieci patrzy przez okno i widzi nadchdzaca tesciową . -Wkurzyla sie powiedziala... ...juz te babke do nos Diabli niosą.. Gdy babka juz weszla do domu,dzieci ja sie zapytaly. Babciu ,czym ty do nas przyjechalaś?. -no pieszo przyszlam a co? A mama powiedziala że cie niosą.. Odpowiedz Link
christa61 Re.Baca 29.05.09, 21:23 Baco,macie takie małego pieska, to czemu na furtce daliscie napis,"UWAGA PIES" -A bo już mi go kilka razy zdeptali... Odpowiedz Link
kurova totolotek 09.01.09, 23:55 Mąż pyta żonę: Co byś zrobiła, jak bym wygrał w totolotka? Żona odpowiada: wzięła bym połowę, spakowała się i tyle byś mnie widział. A mąż mówi, to zacznij już się pakować, wczoraj trafiłem trójkę. Odpowiedz Link
asaofetida tesciowa 10.01.09, 15:29 tesciowa zamiata schody. Ziec pyta sie tesciowej: - Mamusia zamiata czy odlatuje? Odpowiedz Link
christa61 Re: tesciowa 10.01.09, 16:09 baba u lekarza. Z taką corobą musi sie pani oszczędzać... -nie wolno pani po schodach chodzic ,musi pani uwazać!! po trzech miesiacach baba wraca do lekarza i pyta? -no i jak jest? lepiej? -Tak lepiej sądząc po wynikach. -To mogę juz po schodach chodzić? -Tak ,moze pani. -oj dziekuje panie doktorze ,bo mi sie juz naprzykszylo na trzecie pietro po rynnie wchodzic.(he he) Odpowiedz Link
christa61 Re: tesciowa 12.01.09, 18:49 Przychodzi facet do lekarza z bolem brzucha. Lekarz go zbadal i stwierdził ze jest z nim nie najlepiej ,i zalecil mu dieta. Facet sie zgodzil,bo nie mial innego wyjscia. -Po wyjsciu z gabinetu se tak rozmyslo i stwierdzil że nie wie jak to stosowac i sie wrócil do lekarza i pyto.. Przepraszam panie Doktorze a ta dieta to ma być po jedzeniu ,czy przed jedzeniem? Odpowiedz Link