christa61 11.01.09, 17:17 Czy ktos z was oprócz diety i innych metod ,stosuje rownierz akupresurę?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asaofetida Re: akupresura 11.01.09, 18:36 Ja stosuje od czasu do czasu jak jestem przy kasie shiatsu...podobne do akrupresury. Wszelkie tego typu terapie wspomagaja nasz organmizm w powrocuie do zdrowia lub odzyskaniu rownowagi. A Ty stosujesz? Odpowiedz Link
christa61 Re: akupresura 11.01.09, 18:45 Shiatsiu-tez sama stosuje od czasu do czasu. Mam ks.J.Gornickiej i tam jest na ten temat,ale mi lepiej pomagają masarze refleksyjne stop.Sama sobie masuje wg. wskazan jak to robic,bo to tez trzeba wiedziec ,aby sobie nie zaszkodzić.Gdy mam czasem pogorszenie stanu zdrowia to wtedy uderzam w masarz i naprawde mi to pomaga. Odpowiedz Link
christa61 Re: akupresura 11.01.09, 18:47 AHA. Własnie zaraz sie za nie zabieram bo kataru dostalam,więc licze że jutro bedzie po wszystkim. Odpowiedz Link
asaofetida Re: akupresura 12.01.09, 18:08 To super! Na mnie tez wspaniale dzialaja zabiegi ayurwedyjskie... Odpowiedz Link