Dodaj do ulubionych

OD ADMINISTRATORA

23.07.06, 21:03
Moi Drodzy,
Forum ma służyć dziewczynom, które chca się wymienić doświadczeniami na temat
wakacyjnych przygód i spostrzeżeniami dot. tunezyjskich mężczyzn.
Osoby, którym forum się nie podoba nie muszą tu zaglądać. Wszelkie obraźliwe
i krytyczne posty będę konsekwentnie wykasowywać. Nie TAKI CEL MA TO FORUM.
Dziękujemy za Wasze cenne porady! :-)
My nie komentujemy zachowania dziewczyn, które romansują z naszymi
zapijaczonymi Romeami w barach i dyskotekach i nie są potępiane tylko
dlatego, że są to Polacy.
Nie wpisujcie się, bo i tak zostaniecie usunięci. Jeśli cos Wam się nie
podoba - nie wchodźcie tu i tyle!
Obserwuj wątek
    • anka611 Re: OD ADMINISTRATORA 23.07.06, 21:34
      marty9 napisała:

P.Administrator,
      Nie bede juz wchodzila juz na to forum, bo widze, ze szkoda mojego czasu.
      Powiem tylko , ze robi pani duza krzywde tym mlodziutkim dziewczynom,
      przyklaskujac ich zwiazkom z arabami. Jestem troche starsza, jezdzilam po
      swiecie, znam rozne kultury-oczywiscie oni sa wspaniali, uwodzicielscy,
      sexowni,....do czasu.
      Oczywiscie wykasuje pani ten watek wraz z czerwonym ostrzegawczym swiatlem dla
      tych mlodych naiwnych dziewczat. Moze jednak natchnie to pania do przeczytania
      paru ksiązek i dramatycznych glosow kobiet, ktore zwiazaly sie z arabami. To
      tyle. Good luck !
      > Moi Drodzy,
      > Forum ma służyć dziewczynom, które chca się wymienić doświadczeniami na temat
      > wakacyjnych przygód i spostrzeżeniami dot. tunezyjskich mężczyzn.
      > Osoby, którym forum się nie podoba nie muszą tu zaglądać. Wszelkie obraźliwe
      > i krytyczne posty będę konsekwentnie wykasowywać. Nie TAKI CEL MA TO FORUM.
      > Dziękujemy za Wasze cenne porady! :-)
      > My nie komentujemy zachowania dziewczyn, które romansują z naszymi
      > zapijaczonymi Romeami w barach i dyskotekach i nie są potępiane tylko
      > dlatego, że są to Polacy.
      > Nie wpisujcie się, bo i tak zostaniecie usunięci. Jeśli cos Wam się nie
      > podoba - nie wchodźcie tu i tyle!

• marcus81 Re: OD ADMINISTRATORA 23.07.06, 21:52
        Zgadzam się z Tobą całkowicie. Moim zdaniem młode dziewczyny należy
        przestrzegać przed związkami z Arabami. Owszem, w wiekszości przypadków są to
        przelotne znajomości i całe szczęście. Niemniej jak widać z niektórych postów
        one biorą na serio te znajomości i to, moim zdaniem, jest niebezpieczne.
        I tak ten wątek zapewne wykasowany, bo przecież to forum to tylko zabawa jak
        określiłaś.
        • uhu_an Re: OD ADMINISTRATORA 24.07.06, 18:15
          moim zdnaiem nalezy przede wszystkim przestrzec przed ta zabawa, bo neisie ona
          rowniez i przykre konsekwencje tj HIV, czy kiła. coraz częścxiej notuje sie
          przypadki zachorowan na kiłę. Wiąże sie to wlasnie z turystyka do krajów
          arabskich .
          • marty9 Re: OD ADMINISTRATORA 24.07.06, 19:12
            I Twój post napisany w ten, normalny nie złośliwy sposób - zostawiam. Uważamy,
            że masz całkowita rację - należy PRZESTRZEC!
    • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: OD ADMINISTRATORA 23.07.06, 22:02

Ale mogę sobie powyzywać niektórych "animatorów" od męskich dziwek?

→ → → → → → → → → →
      Odkryjmy Białoruś!
      odkryjmybialorus.blox.pl
      • marty9 Re: OD ADMINISTRATORA 23.07.06, 22:34
        A czy wyzywasz też Polaków podrywających nad naszym morzem? :-)
        Z opinią na temat animatorów - sie zgadzam :-)
        • maridol Re: OD ADMINISTRATORA 23.07.06, 23:10
          W sumie jestem facetem więc może nie powinienem zabierać głosu, ale czy Wy
          trochę nie przesadzacie z ta opinia na temat animatorów? Nie wywołujcie
          psychozy, zapewniam Was, że skłonność do łajdaczenia się w żaden sposób nie
          zalezy od zawodu, tyle tylko, że istnieją zawody stwarzające więcej okazji.
          Podejrzewam, że przy przeciętnym polskim przedstawicielu handlowym niejeden
          tunezyjski animator czy barman to wzór wszelkich cnót. Na pewno są wśród nich
          szumowiny, ale też i normalni ludzie.
          • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: OD ADMINISTRATORA 24.07.06, 01:40

Oj, no bo tylu ludzi tutaj bez skrępowania wyzywa te panie od dziwek, a przecież
            jest na odwrót: one są klientami dziwek.

→ → → → → → → → → →
            Odkryjmy Białoruś!
            odkryjmybialorus.blox.pl
    • niepozorny2 Re: OD ADMINISTRATORA 24.07.06, 10:09
      Rozumiem, na tym forum nie można obrażać Arabów, ponieważ to forum służy tylko
      do obrażania Polaków. Tutaj przykład:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30397&w=41450140&a=41744958
      Zresztą jak wiadomo, my Polacy nie mamy nic do zaoferowania, jesteśmy tylko
      zapijaczeni. Ale szkoda gadać, jedźcie wszystkie do Tunezji i nie wracajcie,
      gratuluję wyboru.
      • alinaw1 Re: OD ADMINISTRATORA 24.07.06, 19:48
        Zastanawiam się tylko czemu ma służyć takie forum. Ja w świecie arabskim
        spędziłam ładnych parę lat, sporo podróżuję (ale w celach zupełnie innych niż
        panienki na tym forum)i ciągle mi wstyd. Mam do administratora żal właśnie za
        ów wstyd i zażenowanie, gdyż tego typu fora powodują, że granice moralności
        odchodzą w otchłań, a mnie jako Polce znowu przyjdzie się zmierzyć z pytaniami:
        jesteś Polka? No to lubisz sex? Umówmy się dziś wieczorem. Piszecie, że jeśli
        ktoś nie chce, niech nie czyta i nie moralizuje. Też nie podoba mi się
        zachowanie głupitkich blondynek z Romeami Polakami w barach i pubach ale
        różnica jest jednak ogromna: Lubię porządnie reprezentować swój kraj poza jego
        granicami, a przy rozpowszechnianiu takich postaw, jak tu- owa reprezentacja
        staje się trudniejsza...
        • marty9 Re: OD ADMINISTRATORA 24.07.06, 20:16
          mhm, cóż... Czemu ma służyć takie forum?
          Otóż, jak widać wiele dziewczyn wyjeżdżając na wakacje zawiera romanse. Bardzo
          często nie sa to dziwki, ale normalne dziewczyny, którym wydaje się, że jest to
          prawdziwy związek, facet je kocha, one są zakochane etc. Sytuacja taka zdarza
          się w Ustce, Hammamecie i Zakopanem. Takie jest życie.
          Z ta różnicą, że często uczucia tych dziewczyn sa wykorzystywane do osiągnięcia
          np. korzyści materialnych przez tunezyjskich lovelasów. Każda z nich, nawet ta,
          która co nieco słyszała myśli, że jej związek jest inny.
          Śmiem twierdzić, że żadne morały nie sa tak skuteczne jak kontakt z innymi
          dziewczynami, które sa mamione przez tego samego Romea.
          Uważam, że jeśli ktos ma ochotę się zabawić na Helu czy na Djerbie to jego
          sprawa, byle by to było z głową i uczciwie. Bez wykorzystywania żadnej ze stron.
          Ja równiez nie popieram mężatek, które przyjeżdżają na wczasy z mężem i
          dzieckiem, a nocą wymykaja się z animatorem.
          Oburzają się nasi Panowie, wyzywają dziewczynę, która się zakochała w chłopaku
          z innego kraju, ale prawdopodobnie, gdyby udało im się w barze w Ustce poderwać
          chętną pania na 1 noc to wszystko byłoby o.k? Bo on jest Polakiem
        • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: OD ADMINISTRATORA 25.07.06, 00:42

Alino!
          Nie masz racji. To forum niczego nie rozpowszechnia. Ono po prostu odkrywa to,
          co bez tego byłoby zakryte, ale i tak by istniało.

Niemówienie o seksturystkach wyjeżdżających na męskie dziwki nie zlikwiduje tych
          praktyk.

→ → → → → → → → → →
          Odkryjmy Białoruś!
          odkryjmybialorus.blox.pl
        • marty9 Re: OD ADMINISTRATORA 26.07.06, 23:33
          Szanowna Pani Alino,
          Jeśli podróżuje Pani w innych celach to po co odwiedza Pani nasze forum?
          To nie fora powodują, że "granice moralności odchodzą w otchłań" - forum
          jedynie obnaża rzeczywistość, o której być może wolałaby Pani nie wiedzieć.
          Pani, jako Polka, borykająca się z trudnymi pytaniami ma przed soba wielką
          misję - godnego reprezentowania naszego kraju. Ja również wiele czasu spędzam w
          krajach arabskich i mogę dac Pani pewna radę - NIGDY nie spotkałam się z
          traktowaniem "jesteś Polka = lubisz sex". Dlaczego? No właśnie - zachowuję się
          NORMALNIE. To wystarczy - ignorować ich wzrok, nie uśmiechać się, nie trzepać
          rzęsami. Podczas rozmowy - wyłącznie ze znajomymi lub ich znajomymi zachowywać
          się NORMALNIE. Nikt mnie nigdy nie potraktował jak dziwkę, nie miałam tez tego
          typu pytań. Co prawda nie mam białych włosów, różowych paznokietków i
          niebieskiej mini. Jeśli mam ochote na romans - z kimś kto mnie szanuje, kogo
          znam i kto posiada odpowiednie wykształcenie, pracę etc. - to moja sprawa i nie
          tracę przy tym swojej godności ani nie podważam godności mego kraju.
          Z drugiej strony ciekawym jest z kim się Szanowna Pani zadaje, jeśli ktoś mówi
          Pani w twarz takie rzeczy "Jesteś Polką, to znaczy że lubisz sex. Umówmy się" Z
          kim Pani rozmawia? Z poganiaczem wielblądów? I pozwala sobie Pani na takie
          traktowanie? Brawo!
          Zapewniam, że gdyby mnie Pani znała byłaby Pani zadowolona ze sposobu w jaki
          reprezentuję nasz kraj.
          Pozdrawiam,
      • marty9 Do Pana "Niepozorny" 24.07.06, 20:49
        Forum nie służy obrażaniu Polaków - napisałam po prostu o swoich
        spostrzeżeniach.
        uczciwie przyznam, że i w Polsce BYWAJĄ fantastyczni mężczyźni.
        Myślę, że polscy Panowie z takiego forum moga wynieść wiele dla siebie. Czy
        zastanawialiście się dlaczego Tunezyjczycy ciesza się takim powodzeniem u
        naszych Pań? Myślę, że odpowiedź - bo sa one głupie jest zbyt prosta i wygodna
        dla polskich mężczyzn.
        A może warto pomyślec nad tym, czego nie dajecie Wy, a oni - tak. Spróbujcie
        prawić kbiecie komplementy (skoro jesteście nia zainteresowani to chyba jest
        tego warta?), okazać zainteresowanie, sprawić by poczuła sie wyjątkowa. Myślę,
        że efekt przejdzie Wasze najśmielsze oczekiwania.
        • marcus81 Re: Do Pana "Niepozorny" 25.07.06, 08:51
          Spróbujcie
          > prawić kbiecie komplementy (skoro jesteście nia zainteresowani to chyba jest
          > tego warta?), okazać zainteresowanie, sprawić by poczuła sie wyjątkowa.
          Myślę,
          > że efekt przejdzie Wasze najśmielsze oczekiwania.
          Wszystko pieknie, tylko jeżeli będę okazywał zainteresowanie i sprawiał, żeby
          poczuła sie wyjątkowa co rusz innej kobiecie(najczęściej co 7 dni, bo tyle z
          reguły trwa wycieczka;)) to będę nazwany szują, dziwka, szowinistycznym
          wieprzem oraz że traktuję kobiety instrumentalnie; w przypadku Araba zostanie
          on nazwany romantycznym kochankiem, ktory wie czego potrzeba kobiecie.
          Kręcą was Araby? Świetnie, wasza sprawa.
          W sumie co ja piszę, jestem Polakiem i co ja tam mogę wiedzieć, bo ja przecież
          BYWAM romantyczny.
          • marty9 Re: Do Pana "Niepozorny" 25.07.06, 14:37
            Drogi Marcusie - cóż za rotacja - co 7 dni! Możesz mówić komplementy troche
            dłuzej, nie musisz brać WSZYSTKIEGO od Tunezyjczyków, ale własnie to - co
            dobre, a nie zaraz z całym bagażem. Nikt Ci nie każe wtykac jasminu za ucho i
            begac po plaży wpatrując się tęsknie w każda Europejkę, ale komplementowac
            SWOJĄ JEDNĄ kobietę.
            • wild.honey Re: Do Pana "Niepozorny" 25.07.06, 14:41
              A co oznacza jaśmin wetknięty za ucho??
              • mk9911 Re: Do Pana "Niepozorny" 25.07.06, 17:36
                Jaśmin z lewej strony - kawaler do wzięcia, z prawej - wolny buhahaha!
                Nikt normalny tego nie nosi, to bardzo stare, a ponadto obecnie robione tylko
                pod turystki.
                Podobnie jak z nakładaniem korali jasminowych na szyje kobiety.
            • marcus81 Re: Do Pana "Niepozorny" 25.07.06, 17:04
              > Drogi Marcusie - cóż za rotacja - co 7 dni! Możesz mówić komplementy troche
              > dłuzej,
              Och, ale jesteś dowcipna:> Chodzi mi o rotację w obiektach zainteresowania tych
              Tunezyjczyków do których tak wzdychacie.

nie musisz brać WSZYSTKIEGO od Tunezyjczyków, ale własnie to - co
              > dobre, a nie zaraz z całym bagażem.Nikt Ci nie każe wtykac jasminu za ucho i
              > begac po plaży wpatrując się tęsknie w każda Europejkę, ale komplementowac
              > SWOJĄ JEDNĄ kobietę.
              Ten jaśmin was tak kręci?!?! To pewnie dzięki temu piszecie wierszyki dla tych
              Arabów:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30397&w=29831306&a=29831382

• qdlaczek Re: Do Pana "Niepozorny" 28.07.06, 12:33
          > Czy
          > zastanawialiście się dlaczego Tunezyjczycy ciesza się takim powodzeniem u
          > naszych Pań?

Zamieszkaj z jakims dluzej niz miesiac i wtedy pogadamy. Zareczam, ze Twoje
          poglady zmienia sie o 180 stopni. Nie porownuj bycia z kims przez pare lat z
          wakacyjna znajomoscia przez tydzien czy dwa!
    • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: OD ADMINISTRATORA 24.07.06, 15:32

E tam. Same odpowiadają za siebie. I co za tym idzie ryzykują śmieszność. Nie
      należy się więc dziwić, że ktoś je tutaj wyśmiewa. Robią co chcą - wolno im. No
      to internauci też robią co chcą - wolno im się pośmiać z takiej a nie innej
      postawy życiowej. To samo tyczy się wyśmiewania męskich dziwek z tunezyjskich
      ośrodków wczasowych.

→ → → → → → → → → →
      Odkryjmy Białoruś!
      odkryjmybialorus.blox.pl
    • prezes_pan Re: OD ADMINISTRATORA 25.07.06, 20:01
      Dziewczyny, które tworzą to forum, za 40 lat będą starszymi Paniami, które nie
      widzą nic złego w wynajmowaniu sobie o kilkadziesiąt lat młodszych żigolaków.
      Czym skorupka za młodu nasiąknie...

Podobnie jak trudno chwalić młodych Panów jeżdżących np. do Sosua na
      Dominikanie, w celu zaliczenia chętnych czekoladowych lasek, których są tam
      tabuny, tak samo trudno wykrzesać z siebie akceptację dla polskich dziewczyn
      robiących podobne ekskursje do Tunezji. Stosunek dwóch stron w obu przypadkach
      jest nierównoprawny: z jednej strony biały człowiek i Europa (choćby i ta
      biedna postkomunistyczna), a z drugiej strony ludzie żyjący pewnymi marzeniami,
      bądź -w najlepszym razie- chcący się niezobowiązująco zabawić i ew. skorzystać
      przy tym finansowo.

Ten układ nigdy nie jest czysty, co chyba szanowne Panie na forum dostrzegają?!
      • serek.topiony Re: OD ADMINISTRATORA 26.07.06, 19:34
        Najgorsze jest, że te "panie" naprawdę sobie wmawiają, że się podobają
        Tunezyjczykom. Żałosne.
      • marty9 Re: OD ADMINISTRATORA 26.07.06, 23:39
        A Panowie w wieku 60 lat wynajmujących 20 - 30 letnie kobiety też tak Pana
        bulwersują?
        • altruista Re: OD ADMINISTRATORA 26.07.06, 23:48
          Pani Administrator.
          Trudno sie z Panią nie zgodzic co do faktu, iż istotnie jest to Pani forum.
          Tyle tylko,że by byc sprawiedliwa nalezy dac możliwośc wypowiedzenia sie
          rownież krytykom prezentowanych przez Panią pogladów. Planowe "wycinanie"
          niewygodnych wypowiedzi nasuwa mi na myśl cenzure z lat realnego socjalizmu,
          tudzież obecie panujaca w naszym Kaczystanie.
          By Pani nie miała okazji do resekcji mojego wpisu, na wszelki wypadek
          powstrzymam sie od skomentowania "wyczynów" moich rodaczek w krajach Afryki
          Północnej.
          Kłaniam sie nisko ( z przyzwyczajenia i z dobrego wychowania ale bez szacunku)
          Altruista
          • mk9911 Re: OD ADMINISTRATORA 27.07.06, 00:32
            Altruisto - tu dziewczyny mają się wymieniac poglądami na temat swoich
            chłopaków, mieć okazję do sprawdzenia czy oni ch nie uszukują. To nie zawsze są
            dziwki. One nie jadą po sex, znakomita większość sądzi, że spotkała miłość
            swego życia i chyba Pani administrator tutaj chciałaby im otworzyc oczy. tak ja
            widzę cel tego forum i chyba się nie mylę.

• altruista Re: OD ADMINISTRATORA 27.07.06, 10:15
              W takim razie muszę szczerze ubolewac nad bardzo niskim poziomem wiedzy
              dziewczat polskich na temat tzw. "kultury" w krajach Afryki Północnej.
              Przykłady da sie mnożyc. Jest wiele takich, którym jest wstyd sie przyznac do
              tego, że zostały wykorzystane, potraktowane ( zreszta tak jak na to zasługuja)
              jak dziwki. takie puchary przechodnie dla oliwkowych chłopaków. Dziwi mnie
              również naiwnośc owych dziewcząt marzących o swoim Sindbadzie w krainie 1001
              nocy. Budzą się one zazwyczaj z ręką w nocniku, lub z AIDS. czy wiesz, że
              prawie 35% populacji w Afryce Północnej jest nosicielami tego wirusa? O innych
              chorobach nie wspomnę. Dośc powiedziec, że u wielu pań po przyjeździe stamtąd
              wykrywa się we florze pochwy szczepy bakteri coli. A te jak wiadomo znjdują sie
              normalnie w końcowym odcinku przewodu pokarmowego.... A że prawda jest, że w
              opisywanych krajach na porzadku dziennym jest uprawianie stosunków analnych ( z
              wielu wzgledów, np. zachowanie dziewictwa do dnia ślubu przez kobietę), tudzież
              nieodosobnione są przypadki sodomii, to daje nam wyjaśnienie owego fenomenu
              obecności coli nie tam, gdzie znajdowac sie powinny.
              Każdy jest panem swego losu, tyle, że owe dziewczęta wracaja do kraju
              i "sprzedają" owe przypadlosci tak nie lubianym przez nich " polskim facetom".
              Kwestia nieodpowiedzialności, czy zwykla glupota?
        • prezes_pan Re: OD ADMINISTRATORA 27.07.06, 11:53
          marty9 napisała:

> A Panowie w wieku 60 lat wynajmujących 20 - 30 letnie kobiety też tak Pana
          > bulwersują?

Owszem. To jeszcze bardziej obrzydliwe. Widziałem na Dominikanie niemieckich
          Panów z półki "80+" z czekoladowymi nastolatkami uwieszonymi u ramienia i był
          to koszmarny widok
    • altruista Re: OD ADMINISTRATORA 27.07.06, 10:17
      Gdyby takowa cenzura panowała teraz, n nowo rozkwitły by kabarety na przykład.
      Obecna cenzura jest o wiele gorsza, bo fanatyczna, religijna, zakłamana.
    • weasel_82 Do Admina 27.07.06, 11:36
      Zglaszam sie do pomocy. Jesli nie masz wystarczajaco czasu by sledzic i kasowac
      idiotyczne wypowiedzi nie jednokrotnie z wulgaryzmami wymierzonymi w sumie nie
      wiadomo w kogo = wszystkie forumowiczki, to moge pomoc. Mam juz doswiadczenie
      moderatora rowniez na gazeta.pl
      • altruista Re: Do Admina 27.07.06, 11:46
        A mówisię, że konfidenci, donosiciele, ci z jedyna racja sa już w Polsce na
        wymarciu. A tu proszę...
        jedyna forma zamknięcia ust oponentom, to resekcja. Wiec hipokryzja tryumfuje.
        • abrakadabra41 Re: Do Admina 27.07.06, 19:12
          altruista napisał:

> A mówisię, że konfidenci, donosiciele, ci z jedyna racja sa już w Polsce na
          > wymarciu. A tu proszę...
          > jedyna forma zamknięcia ust oponentom, to resekcja. Wiec hipokryzja tryumfuje.

Jak widac nie i maja sie calkiem dobrze,ale czegoz sie spodziewac jak nie
          hipokryzji,glownej cechy "arabskiej kultury" jak widac nabytej w calej
          okazalosci w owych krajach.
          • weasel_82 Re: Do Admina 28.07.06, 12:05
            Po co Wy tu jestescie na tym forum w ogole?
            Tyulko nie oszukujcie samych siebie ze chcecie kogokowielk usiwadamiac dla
            dobra tych osob, bo posiadajac chodz troche wyobrazni wie sie ze glupota i
            zacofaniem nikogo sie nie da zachecic do swoich racji.
        • weasel_82 Re: Do Admina 28.07.06, 12:04
          wulgaryzmy i obrazan9ie nigdzie nie jest porzadane. Moje referencje jako moda
          mozna wziasc od innych adminow for na gazecie. Nigdy chyba jeszce nikt nie mogl
          mi zazucic nie udciwosci. Na forach w lepszych technologiach na do 10%
          wulgaryzmow da sie nalozyc cenzure slow, gazeta tego nie umozliwia, wiec
          niestety p-ozostaje jedynie kasowanie postow (ktore coagle sa do gladu dla
          adminow i modow z mozliwoscia ich przywrocenia gdyby Wlasciciel mial odmienne
          zdanie).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka