slav_ 21.04.11, 19:05 w jakim celu są na to forum wrzucane takie "śmieciowe" wątki jak ten "reforma (...) działa"? I kto to robi? Administratorzy forum? Bo raczej snajpera nie podejrzewam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor14141 Re: Śmieciowe wątki 21.04.11, 21:39 Dlaczego śmieciowe watki? Akt oskarżenia w tej sprawie trafił do Sądu Rejonowego Lublin Wschód z siedzibą w Świdniku. Oskarżony to lekarz, Andrzej K. 30 czerwca 2010 roku miał dyżur na szpitalnym oddziale ratunkowym. - Jak wynika z aktu oskarżenia, oskarżony pełniąc dyżur zaniechał prawidłowego postępowania medycznego w stosunku do pacjentki, poprzez podjęcie decyzji o wypisaniu kobiety ze szpitala do domu. Wypisał pacjentkę mimo, że w wyniku przeprowadzonych badań diagnostycznych stwierdzonego u niej wodobrzusze i gęsty płyn w jamie otrzewnowej - mówi sędzia Artur Ozimek, rzecznik Sądu Okręgowego w Lublinie. To jest bardzo ciekawy temat. Dlaczego lekarz tak postąpił? Jak oceniają to lekarze piszący na forum,co by zrobili na miejscu tego lekarza? Co zrobiłbyś Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: Śmieciowe wątki 21.04.11, 22:35 Wątek jest śmieciowy bo nie zawiera żadnej dyskusji na żaden temat. > Dlaczego lekarz tak postąpił? No właśnie - dla czego tak postąpił? Linkowany artykuł nie zawiera informacji pozwalających na ocenę tego zdarzenia. Co oczywiście nie przeszkadza komentatorom w skazywaniu tego lekarz na śmierć (dosłownie). Myślę że protozoa dobrze robi opuszczając Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: Śmieciowe wątki 22.04.11, 10:01 slav_ napisał: > Wątek jest śmieciowy bo nie zawiera żadnej dyskusji na żaden temat. > > > Dlaczego lekarz tak postąpił? > > No właśnie - dla czego tak postąpił? > Linkowany artykuł nie zawiera informacji pozwalających na ocenę tego zdarzenia. > > Co oczywiście nie przeszkadza komentatorom w skazywaniu tego lekarz na śmierć ( > dosłownie). > Myślę że protozoa dobrze robi opuszczając Polskę. no właśnie odp nasuwa się sama dla czego? "dla śmiecia" co kogoś obchodzi jakaś kobieta i jej niepotrzebna śmierć... Odpowiedz Link Zgłoś
igor14141 Re: Śmieciowe wątki 22.04.11, 22:28 slav -napisał: >Wątek jest śmieciowy bo nie zawiera dyskusji na żaden temat. Czy ten wątek gdzie sami lekarze robią z siebie idiotów nie jest śmieciowy? czemu ma on służyć? forum.gazeta.pl/forum/w,305,124462533,124462533,czy_lekarze_to_idioci_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pct3 Re: Śmieciowe wątki 23.04.11, 09:42 Czy ten wątek gdzie sami lekarze robią z siebie idiotów nie jest śmieciowy? 1. raczej nie lekarz go założył 2. to że akurat lekarze a nie pacjenci robią w nim z siebie idiotów jest tylko Twoją, sądzę że izolowaną opinią. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Śmieciowe wątki 22.04.11, 00:48 slav_ napisał: > w jakim celu są na to forum wrzucane takie "śmieciowe" wątki jak ten "reforma ( > ...) działa"? > I kto to robi? Administratorzy forum? > Bo raczej snajpera nie podejrzewam. I słusznie nie podejrzewasz. S. Odpowiedz Link Zgłoś
igor14141 Tutaj 22.04.11, 12:35 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9477407,Nie_zostala_w_szpitalu__bo_nie_bylo_miejsc__Zmarla.html Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 Co "śmieciowego" jest w nieszczęściu kobiety?! 22.04.11, 16:13 igor14141 napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9477407,Nie_zostala_w_szpitalu__bo_nie_bylo_miejsc__Zmarla.html Odpowiedz Link Zgłoś
grolin Re: Co "śmieciowego" jest w nieszczęściu kobiety? 22.04.11, 19:29 Czy ktoś twierdzi że jest? Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: Co "śmieciowego" jest w nieszczęściu kobiety? 22.04.11, 19:34 Czy ktoś twierdzi że jest? Przepraszam, to mój wpis z cudzego komputera i konta. Odpowiedz Link Zgłoś
pct3 Re: Co "śmieciowego" jest w nieszczęściu kobiety? 23.04.11, 09:45 typowa retoryka polskich pacjentów. Jak już nie da się użyć argumentów typu "konował zabił" czy "wziął łapówkę", to zawsze można powiedzieć "a u was biją Murzynów". Czy rozróżniasz "śmieciowy wątek" od "śmieciowego nieszczęścia"? Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 Zdefiniuj proszę różnicę...bądź tak dobry... 23.04.11, 10:28 pct3 napisał: > ... > Czy rozróżniasz "śmieciowy wątek" od "śmieciowego nieszczęścia"? > Odpowiedz Link Zgłoś
pct3 Re: Zdefiniuj proszę różnicę...bądź tak dobry... 23.04.11, 11:54 nie za bardzo wiem co tu definiować. Nieszczęście jest ewidentne. Wątek - nie ja go nazwałem śmieciowym. Ja tylko dałem wyraz swemu odczuciu, że ktoś ma prawo nazywać śmieciowym wątek mówiący o "nieśmieciowych" sprawach. A może go nazwać tak dlatego że, na przykład: jest nie w tym forum co powinien (akurat nie ten przypadek, piszę ogólnie), że nic nie wnosi, jest biciem piany, jest rozmową o niczym z powodu dajmy na to braku danych i faktów (też raczej nie ten przypadek). Reasumując - nie mam zdania czy był to wątek śmieciowy. Ale zupełnie nie rozumiem utożsamiania takiego określenia wątku z określeniem spraw omawianych w wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
igor14141 Re: A jak znaleźć ten "śmieciowy" wątek...? 22.04.11, 16:39 Podałem Ci link do artykułu. Smieciowy watek to w/g slavka ten. forum.gazeta.pl/forum/w,305,124545283,124545283,Reforma_Ewy_Kopacz_juz_dziala_.html Odpowiedz Link Zgłoś