Gość: tianshi IP: *.chello.pl 02.05.05, 02:09 Na Harvardzie otwaarto dwa lata temu wydział med. zjednoczonej gdzie kształci sie lekarzy medycyny chinskiej , ale to Harvard nasi sa przecież mądrzejsi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiu Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr IP: *.server.ntli.net 02.05.05, 02:16 Misiu Złoty Rozumiem Twoją chęć zarobku Ale same preparaty medycyny chińskiej (jak ty to nazywasz) to troche mało a jeszcze nachalne wpraszanie sie to już zu[pełnie brak kontroli Medycyna chińska jak wiesz skałda sie (jak kazda medycyna) z wywiadu, diagnozy oraz szeregu sposobów leczenia (prep ziołowe to jedna strona). Żle zastosowane zioła (lub zastosowane bez np zab akupunktury) mopga poważnie zaszkodzić, to chyba też powinieneś wiedzieć Jak jesteś tylko komiwojażerem to daj sobie spokoj. Sam widzisz żeby stosować medycyne chińską trzeba być chińczykiem, albo skończyć Harvard:-) Daj se spokój z tymi ziołami w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tianshi Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr IP: *.chello.pl 02.05.05, 02:39 masz pecha jestem kardiologiem a żona ginekologiem ale i tak pewnie jestes mądrzejszy i nie akcentowałem preparatów takze pouczenia niepotrzebne z powazaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: patrz forum: PRACA? IP: *.aster.pl 02.05.05, 02:53 Czy to ten sam autor, który sam ze sobą dyskutuje na temat zarabiania na tianshi w systemie MLM na forum Praca? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aghulki Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr IP: *.chello.pl 03.05.05, 15:37 twoje życie to to furum wdać nawet pies z kulawą nogą cie nie chce fu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docuk Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr IP: *.server.ntli.net 08.05.05, 00:30 Daj se na luz "chinczyku" i zacznij pisac tak zeby mozna bylo cie zroumiec. P.S. Jak tam piramidka? :-))))Dostales juz pierwsze odpowiedzi? Bywaj zdrow. Aha pytalem znajomego chinczyka ile czasu zajmuje poznanie podstaw medycyny na ktora sie powolujesz. Powiedzial ze 4 lata nauki w ojczystym jezyku:) twoja zona to chinski ginekolog ???????????????????? :-D ;-D:-D Rany brzuch mnie rozbolal od smiechu.:-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tianshi Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr IP: *.chello.pl 02.05.05, 02:44 niedodałem że zona była dwa lata w chinach i nie opalała sie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr IP: *.server.ntli.net 02.05.05, 02:49 Muisz zmienić taktyke. Zamiast obrzucać epitetami wymyśl jakiś slogan reklamowy- jeśli ustawa o zawodzie lekarza Ci na to pozwala. W sytyacji której opisałeś tym bardziej dziwi to co wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tianshi Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr IP: *.chello.pl 02.05.05, 02:58 nikomu nie szkodze a to najwazniejsze a ta agulka to chemiczka sfrustrowana pozdrawiam i ide spać Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr 02.05.05, 03:04 Heja, heja, będę Twoim cieniem. Chemiczką nie jestem, ale pochlebia mi, że mnie takową nazwałeś. Chemia jest trudną dziedziną. Podpowiem, że marketing też jest trudniejszy, niż niektórym na to wygląda. CDN... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tianshi Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr IP: *.chello.pl 02.05.05, 03:07 Nienastapi bo bywam tu raz na pare miesiecy z nudów, a niestety nawet dyskusja z Tobą nie odciągnie mnie od obowiazków , a swoją droga ciekawe jaki mlm polecasz?? ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do agulki Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr IP: *.chello.pl 02.05.05, 03:12 Masz bardzo małe wymaganie skoro dla ciebie to ubaw , mnie bawi cos innego, ale jedni wolą trabanta innym mercedes za mało, a wiesz mi za wysokie progi..papatki kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr 03.05.05, 09:10 Twoje popisy mnie bawią, chociaż bliżej Ci do trabanta niż do szlachetniejszych marek. Twoja dysortografia poważnie utrudnia zrozumienie przekazu. Nie od razu dotarło do mnie, że owo "wiesz" u Ciebie ma prawdopodobnie pochodzić od "wierzyć". Idź, buduj swoje imperium finansowe, sprzedając maluczkim te preparaty, i po prostu daruj sobie wypowiedzi na piśmie w Internecie, bo one Cię kompromitują (i treść, i forma). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atlanta Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 06:24 No dobra w takim razie ja idę się leczyć starożytnym węgierskim lekarstwem. W aptece to się nazywa "Egri Bikawer" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miernota Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr IP: *.107-201-80.adsl.skynet.be 03.05.05, 10:17 Czy obok tego, ze "medycyna chinska" ma 5000 lat (czyli slabo sie rozwija) i ma swoj wydzial na Harvardzie (w dziale ciekawostek pewnie) ma ona jeszcze jakis tytul do chwaly/powod do zainteresowania sie nia? Bo chyba nie nadzwyczajna skutecznosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr IP: *.012-5-65736b10.cust.bredbandsbolaget.se 03.05.05, 10:29 "Jedz g..o! Miliony much nie moga sie mylic!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: Med. chinska ma 5tys lat dla miernot to za tr IP: *.dyn.optonline.net 07.05.05, 21:51 cos ci sie pomylilo. Nie ma wudzialu tylko zajecia z medycyny niekonwencjonalnej, aby studenci wiedzieli co to jest Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik do thiensch nie ucz się tego masz racje nie zdasz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:28 Nawet nie probój sam stwierdziłeś że dla Ciebie to za trudne ,najważniejsze to właściwa samocena!!! Odpowiedz Link Zgłoś