Dodaj do ulubionych

Ide do schronu, kto ze mna???

05.05.05, 22:45
Poniewaz , jak juz w watku ostatnio kultowym pisalam, zapewne koniec swiata
nadchodzi, do schronu udac sie trzeba. Kilka chetnych osob juz jest, czekamy
na nastepnych:)))

Chowajcie sie, "sluzbo zdrowia", zanim M Was wymiecie!!!!
Obserwuj wątek
    • tricolour Nie wiem, czy się nadaję... 05.05.05, 22:48
      Umiem jeno reperowac niektóre rzeczy...
      • Gość: docuk Re: Nie wiem, czy się nadaję... IP: *.server.ntli.net 05.05.05, 22:53
        Spokojnie będziesz odpowiedzialny za laczność radiowa
        • draconessa Re: Nie wiem, czy się nadaję... 05.05.05, 22:56
          bedzie krecil korbka od generatora pradu, kiedy baterie do radia wysiada;)))
          Kazda para rak sie przyda. Spakowalam juz nawet kilka plyt;)))
          • Gość: aniol nie igraj z ogniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:15
            Ci co nie widzeli to ujza , masz racje ze nie dlugo nadejdzie czas poczatku i
            konca lecz nie igraj slowa bozego bo ci BOG nie wybaczy tego.
        • Gość: Dr Romano Re: Nie wiem, czy się nadaję... IP: *.dial.proxad.net 05.05.05, 22:56
          A wytrzymacie ze mna, znanym szwarccharakterem?
          • Gość: docuk Re: Nie wiem, czy się nadaję... IP: *.server.ntli.net 05.05.05, 23:03
            Jasne, tylko z tymi makrelami ostrożnie ;-)
            • draconessa Re: Nie wiem, czy się nadaję... 05.05.05, 23:04
              KOZE trzeba zabrac!!!!! a nie, przeciez ja nia jestem:)))
              • Gość: docuk Re: Nie wiem, czy się nadaję... IP: *.server.ntli.net 05.05.05, 23:08
                Nie szkodzi bedzie parka;-) jak w Arce Noego;-)))))))))
                • draconessa Re: Nie wiem, czy się nadaję... 05.05.05, 23:10
                  Oplulam monitor ze smiechu;))))))
                • Gość: Dr Romano Re: Nie wiem, czy się nadaję... IP: *.dial.proxad.net 05.05.05, 23:10
                  Zglaszam sie na ochotnika do funkcji dojki
                  • draconessa Re: Nie wiem, czy się nadaję... 05.05.05, 23:15
                    Dobrze. bedziesz doil TROCINIAKA;))))
                    • Gość: TROCINIAK SKLaDAM STANOWCZY PROTEST IP: *.server.ntli.net 05.05.05, 23:18
                      Poza tym przez bten stres mleko sie warzy i nici z dojenia
                      • draconessa Re: SKLaDAM STANOWCZY PROTEST 05.05.05, 23:20
                        Poswiec sie dla idei, bedzie gotowy ser do pierogow. Co to, Romano Ci sie nie
                        podoba, czy moze malo fachowo doi????
                        • Gość: docuk Re: SKLaDAM STANOWCZY PROTEST IP: *.server.ntli.net 05.05.05, 23:25
                          Niech będzie ten ser w końcu idzie na RUSKIE :-)
                          • draconessa Re: SKLaDAM STANOWCZY PROTEST 05.05.05, 23:31
                            Wiesz, tak mowiac serio, w wolominie jest juz jedna przychodnia NFZ obsadzonoia
                            lekarzami zza naszej wschodniej granicy. Podobno Dziki Zachod w porownaniu z
                            tym, co sie tam dzieje, to pestka:)))
                            • Gość: docuk Re: SKLaDAM STANOWCZY PROTEST IP: *.server.ntli.net 05.05.05, 23:35
                              Ja z kolei slyszalem o pogotowiu w szczecinie gdzie służy 7 lekarzy z
                              moldawi.Co do Wolomina sie nie dziwie, doktory z Bialorusi pasuja tam jak
                              ULAŁ :-)))))))))
                              Proponuje zaczac zbierac informacje o liczbach kto cos wie niech pisze
                              • draconessa Re: SKLaDAM STANOWCZY PROTEST 05.05.05, 23:39
                                np fakt, tamci sie tam idealnie wpasowali:))) W molej bylej przychodni
                                zatrudnili zas Syryjczyka - ponoc pierwszego dnia dobrze wychowani pacjenci
                                rzucili sie ogladac nowego doktora niczym malpe w ZOO:)))
                              • Gość: Swan Ganz Re: SKLaDAM STANOWCZY PROTEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:24
                                kiedyś pisałem o dwóch takich co planowali w Płocku usypiać. Już są. Z Ukrainy.
            • draconessa Re: Nie wiem, czy się nadaję... 05.05.05, 23:07
              docuk, czy angielska maka nadaje sie na polskie pierogi??? To porobie na zapas,
              takich z miesem:)))
              • Gość: docuk Re: Nie wiem, czy się nadaję... IP: *.server.ntli.net 05.05.05, 23:10
                Chyba sie nada. W pierogach najważniejszy farsz-odradzam tutejszą wołowinę.Poza
                tym bardzo ważne jeszcze te ręce które je ulepią.;-))))
                • draconessa Re: Nie wiem, czy się nadaję... 05.05.05, 23:12
                  Ulepia je raczki moje:))) wiec musi byc dobrze:))) Pytam, bo maka hamerykanska
                  ( przynajmniej niektore gatunki) ponoc puchna 9 przez jakies ulepszacze, czy
                  inne licha0 To ja wolowine zamowie z Polski, moze tez wobec tego ser? To beda i
                  ruskie:)))
                  • Gość: Dr Romani Re: Nie wiem, czy się nadaję... IP: *.dial.proxad.net 05.05.05, 23:14
                    Bo w tych, ktore puchna jest juz proszek do pieczenia - takich mak (monk) jest
                    juz wszedzie pelno. Ja moge zabrac gryczana na nalesniki.
                    • draconessa Re: Nie wiem, czy się nadaję... 05.05.05, 23:16
                      OK, czyli problemow aprowizacyjnych nie bedzie:))) teraz pora pomyslec o
                      rozywkach. jakie to rozrywki przewiduje nam Pismo na Dzien sadu??/Rozaniec??????
        • Gość: tricolour Z monopolowym?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:08
          Idę rozwieszać antenę...
          • Gość: Dr Romano Re: Z monopolowym?? IP: *.dial.proxad.net 05.05.05, 23:11
            Ty lepiej radar anty-M zainstaluj
            • draconessa Re: Z monopolowym?? 05.05.05, 23:13
              :)))) Na Archaniola Zewmsty zaden radar nie poradzi. A trunki jak najbardziej,
              leczniczo oczywiscie:))))JA bede dawkowac:)))
              • Gość: Położnik Re: Z monopolowym?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:15
                Ale o co chodzi?
                • Gość: tricolour Drinki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:19
                  ... siwucha, berbelucha, czysta, kolorowa, żołądkowa, gorzka....
                  • draconessa Re: Drinki... 05.05.05, 23:21
                    Bierzeemy wszystko. dla mnie zas prosze Paddy's, moze byc 12 letnia;))
                • draconessa Re: Z monopolowym?? 05.05.05, 23:19
                  Polozniku niezawodny:))) My sie tu okopujemy, bo mialam widzenie niczym swita
                  Joanna d"arc. Widzenie mowilo, ze przyjdzie koniec swiata, Erynia M. i nas
                  zmiecie. Wiec ja od razu wici rosylam, z chetnymi z tegoz forum sie okopujemy
                  niczym w okopach Swietej Trojcy, zeby ow kataklizm przetrwac. A zeby przetrwac,
                  trza nam zabrac ze soba cos dla ducha i dla ciala pokrzepienia. Wchodzisz w ten
                  uklad????
                  • Gość: Położnik Re: Z monopolowym?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:35
                    Wchodzę ja mogę strzelac ze wszystkiego i rzucać wszystkim,poza tym to jak
                    zwykle goli per.. krawaty wiąże i ...... ciąże, jak każdy ginekolog.Agresji we
                    mnie tyle że tylko pokarzcie kto wróg!!!
                    • draconessa Re: Z monopolowym?? 05.05.05, 23:37
                      O kurcze, to idziemy na podboj swiata:)))) A mielismy tylko cichutko siedziec w
                      zacisznym kaciku i udawac, ze nas nie ma:))))
            • Gość: tricolour Przydałby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:15
              ... sie jakowyś wojskowy. A może i nie...
              Z komina od kozy dałoby sie zrobic lufę. Pierogi (koniecznie stare i twarde)
              jako pociski. Zamiast prochu gazy... no gazy :)))

Obronimy się.
              • draconessa Re: Przydałby... 05.05.05, 23:17
                Nie takie rzeczy przodkowie nasi przezywali pod Plowcami:))))
                • Gość: feline Re: Przydałby... IP: *.dial.proxad.net 05.05.05, 23:21
                  Jak nikt nie ma alergii na koty to moze i ja moge sie przylaczyc? Jak mnie
                  przyjmiecie to moge przez pol roku brac sobotnio-niedzielne dyzury (byle nie na
                  ped- i greriatrii
                  • draconessa Re: Przydałby... 05.05.05, 23:22
                    Nie ma sprawy. zapoznam Ciebie z moja Nuala;)))
                  • Gość: feline Re: Przydałby... IP: *.dial.proxad.net 05.05.05, 23:23
                    geriatrii oczywiscie mialo byc, z uciechy palice mnie siem poplatali. A jak
                    naprawde mnie wpuscicie to jakis antalek czerwonca przytocze, bedzie do
                    transfuzji.
                    • draconessa Re: Przydałby... 05.05.05, 23:25
                      Juz jestes z nami. wpuszczamy:)))Z antalkiem, rzecz jasna.
                      • Gość: Do kolegi szwarcch Re: Przydałby... IP: *.dial.proxad.net 05.05.05, 23:31
                        Jak donosza zrodla dobrze poinformowane kolega ponoc tez z Zabolandii, mozna
                        wiedziec skad?
                      • Gość: Swan Ganz Kwiat medycyny polskiej a tu takie pierdoły no :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:25
                        • draconessa Re: Kwiat medycyny polskiej a tu takie pierdoły n 06.05.05, 18:26
                          :))) Czemu nie? Zapraszamy do schronika:)))
                          • Gość: doktoś Zamknę się z tobą Draconessa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 01:54
                            pod warunkiem, że masz fajny wydech, no i parametry. a jak nie masz to nic z
                            tego! na nic twoje płacze i błagania. Zbuduję sobie własny schron, ściągnę
                            trochę wyjściowego, długonogiego personelu średniego, najlepiej ukraińskiego,
                            który ponoć już puka do naszych bram. Ukrainki są bardzo mniamuśne!! Z nimi mogę
                            przeżyć zimę poatomową. I z odpowiednim zapasem żywczyka oczywiście. :-)))
                            • Gość: Położnik Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 09:41
                              Ech Doktoś te Ukrainki to nie pielęgniarki one mają taki stempel "czerwony
                              krzyż",znaczy że mogą pracować za granica są zdrowe,to taki stempel jak u nas z
                              Sanepidu, znaczy przebadane.Ponieważ stemplują sie na cześci ciała najmniej
                              przydatnej do ich pracy,na czole to się pomyliłeś bidoku.
                              • draconessa Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... 07.05.05, 11:26
                                Alez Polozniku, akurat one sa templowane na czesci ciala jak najbardziej do
                                pracy koniecznej:))))
                            • Gość: Swan Ganz Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:06
                              Tak Doktoś - "fajny wydech" to ważna sprawa. Ale równie ważne
                              jest "zawieszenie". Moim zdaniem praw pracy UE powinno z automatu niejako
                              wykluczać takie "niskoskanalizowane".
                              Bo przecież tylko takie w wersji "fullwypas" gwarantują przetrwanie niejednej
                              zimy w dobrej kondycji
                              • draconessa Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... 07.05.05, 11:26
                                A myslalam, ze Wam chodzi o ESP i te rozne ABSy:D
                                • Gość: Swan Ganz Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:06
                                  Straszną mam ochotę by wejść ale mam również pewne obawy;
                                  - czy palenie cannabis indica zwanej potocznie marihuaną jest dopuszczalne w
                                  bunkrze??
                                  - co zrobimy z tymi u których może to doprowadzić do wystąpienia schizofrenii
                                  paranoidalnej ?
                                  I na koniec pytanie podstawowe;
                                  - czy seks w powoduje większe doznania ?
                              • Gość: doktoś Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:05
                                i dlatego Łabądku napisałem "długonogie". czyli chcę długonogie z wydechem. i
                                żeby za chude nie były bo ja takich wyfitnesowanych to nie za bardzo. nie lubię
                                jak kobieta przypomina konsystencją piłkę lekarską.
                                • Gość: Szostek Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:07
                                  doskonale Cię rozumiem :))))
                                  • Gość: Położnik Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:39
                                    A ideał kobiety u wikingów ,taka nienachalna u urodzie niskiego wsrostu i z
                                    płaską głową żeby można było postawić piwo to nie łaska.Canabole jak
                                    najbardziej najarają się wszyscy!!Zawsze uważałem że życie zaczyna się po 50 a
                                    lepiej po dwóch.
                                    • Gość: Położnik Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:43
                                      Tak właściwie Swan Ganz to od łabądka czy Ty taki cewnik jesteś zawiły?
                                      • Gość: doktoś Ech Położniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:28
                                        Ty jak wszystkie konowały upierdas jesteś. Bo w każdej treści szukasz czegoś
                                        medycznego. Ja zaś na odwrót pozuję na nieupierdliwego i nawet w treściach
                                        medycznych znajduję cudeńka w zupełnie inych klimatach. Te medyczne pomijam jako
                                        nudne. :-)))
                                        • draconessa Re: Ech Położniku 08.05.05, 00:33
                                          Bo medycyna jest nudna???:D
                                          • Gość: doktoś Re: Ech Położniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 09:47
                                            Jak wszystko w nadmiarze. Z wyjątkiem kobiet. :-))
                                      • Gość: Swan Ganz Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:29
                                        a tego to ja nie wiem Położniku. Docuk po prostu założył się i przegrał "kupę
                                        zielonych". Pewnie teraz odreagowuje stratę i wymyśla inwektywy :))) Ale
                                        oddając Mu sprawiedliwość - trzeba przyznać, że i tak jest subtelny.
                                        Ja jakbym przegrał taką kasę to dopiero bym miotał mięsem.... .
                                        • Gość: doktoś Jaki Docuk ty wstrętny cewniku !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 08:51
                                          I nie przegrał wcale. A wygrałbym w cuglach gdyby nie oczywiste bajdy złośliwie
                                          i perfidnie rozpowiadane tu przez Grzesia. Każdy wie, że tak dobrze to tam nie
                                          jest. Wystarczy obejrzeć sobie "Życzenie Śmierci" z Bronsonem. Wczoraj dawali.
                                          • Gość: Swan Ganz No jak nie przegrał jak przegrał??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:13
                                            Docuk też przegrał. Tak jak Ty Doktoś. Po prostu ja wiem gdzie stoią konfitury.
                                            A przy okazji czarno widzę pobyt w bunkrz. Sama Draconnesa choćby się dwoiła i
                                            troiła na długo nam nie wystarczy. Po tygodniu i tak będzie do niczego.
                                            Można co prawda jakiś głebokie wypady robić i brać w jasyr agresorów np;
                                            Malaguene, ale to tylko półśrodek. Tricolor gwarantuje trunki wszelakie, ja
                                            canabole więc na Ciebie i Położnika wypadło zaopatrzenie w "świeży towar". Na
                                            początek proponuję byś przyprowadził tą swoją rezerwę którą trzymasz w obawie
                                            na zespół odstawienia.

• draconessa Re: No jak nie przegrał jak przegrał??? 09.05.05, 20:31
                                              Rezerwe jak najbardziej. bez rezerw strategicznych ani rusz:))) No wlasnie, a
                                              gdzie podzialy sie kolezanki??? Nie chca do schronu????
                                            • Gość: doktoś Malaguenę?!!! Ty się pejotlem obżarłeś?!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:48
                                              Malaguenę!!! Proszę nie przeklinać!!! Łabędź widać skorumpował dzisiaj sporo
                                              moich kolegów bo jest w szampańskim chumorze (czy "chumor pisze się przez cecha?).

Ale Draconessa to już zuuuupeeełnie co innego: czuję w niej tygrysicę :-))
                                              mniammmmm!!! Dobierzemy jeszcze parę pielęgniarek dla smaczku i będzie fulwypas.
                                              Tylko żywczyka zapas by się przydał. I trochę pończoch: mam leciutki fetyszyzm.
                                              No i oczywiście szpilki które są warunkiem sine qua non.

No i trzeba by nagrać tokszoł Rudiego Schuberta: jak one będą chciały a my nie
                                              to im puścimy video i wszystkiego im się odechce.

Jestem rozochocony. Przez ten wątek oczywiście. I noszę sie z zamiarem założenia
                                              nowego wątku: "Wyuzdani lekarze czyli seks na dyżurze". Będzie sprośnie a jak
                                              dla Vaci śmiercionośnie, ale za to pieprznie :-))) Wyuzdane konowały, bezwstydne
                                              piguły, rozpustne lekareczki i ich stetoskopy bujające się rytmicznie na tle
                                              pary tych cudownych, słodziutkich ... oooooch ... będzie mokro ... :-)))

O w mordę!!! Ale mnie wzięło!!!!
                                              • Gość: Swan Ganz Re: Malaguenę?!!! Ty się pejotlem obżarłeś?!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:55
                                                Proponując Malaguenę miałem na myśli raczej coś na grila (też mam
                                                lekkie "skrzywienie") a Ty o czym myślałeś?.
                                                • Gość: docuk @ IP: *.server.ntli.net 10.05.05, 02:13
                                                  Swan Ty daj sobie spokój i z grillem. Chcesz się zatruć jadem i starym zepsutym
                                                  mięsem?
                                                  Ja wiem, że w schronie bedą konowały i skórołapy aly czy dasz sobie zrobić
                                                  płukanie okrężnicy na widoku w przypadku ostrego zatrucia? Choćbyś kilogram
                                                  musztardy sarepskiej i dwa kilo ketchupu z Pudliszek położył to i tak nic nie
                                                  pomoże. Muszę przyznać, że odważny jesteś jak mało kto. Z tego wynika że dawno
                                                  się porządnie nie zatrułeś.
                                                  • draconessa Re: @ 10.05.05, 20:54
                                                    NIe, no takie mieso naprawde nie jest zjadliwe. Tak jak sie nei je straej
                                                    krowy, czy kury, tak sie i nie je starej...no!!! Zeby nei bylo, ze sie czepiam.
                                                    Chyba, zeby ja powiesic, albo zamarynowac, moze by skruszala:))
                                            • Gość: TROCINIAK Przegrał ale co? IP: *.server.ntli.net 09.05.05, 23:20
                                              Dziękuje Swan za pomylenie mnie z Kolegą.Nie czuje się urażony, wręcz
                                              przeciwnie.
                                              Nie jestem biegły w temacie ale zdradzasz jak mi się wydaje objawy zaburzeń
                                              pamięci krótkotrwałej (mam nadzieje, że się nie obrazisz-to nie epitet)
                                              Nie dość, że "zjadasz" końcówki, to jeszcze mi jakiś przegrany zakład
                                              inputujesz. Nie lubię mieć długów (nawet tych z wdzięczności) więc oświeć mnie
                                              proszę. Dług rzecz honoru więc chętnie sie dowiem.
                                              Co do konfitur to chętnie poznam przepis. :-D
                                              Dla ułatwienia zmieniam nick :-D
                                              Pzdr
                                              • Gość: Swan Ganz funty oczywiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:45
                                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=305&w=23220201&a=23279814
                                                Funty drogi Trociniaku oczywiście. Problem tylko w tym, że chyba nie do końca
                                                ustaliliśmy warunki zakładu. Rozumiem więc, że teraz już nie jest to takie
                                                oczywiste. Uznajmy, że nie masz długów :))
                                                Przepis na konfitury jest prosty; zakładamy się tylko wtedy(i tylko wtedy) gdy
                                                wiemy, że wygramy.
                                                Specjalnie dla Ciebie zadbałem o końcówki... :)))
                                                Pozdawiam
                                                • draconessa Re: funty oczywiście 10.05.05, 20:55
                                                  Zaraz, zaraz, ktore konkretnie koncowki ma kolega na mysli????:)
                                • draconessa Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... 08.05.05, 00:49
                                  Alez Panowie:))) Bo sie zawstydze:))))))))))
                                  • Gość: Gośka Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:55
                                    ale jazda
                                    • draconessa Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... 09.05.05, 20:30
                                      czekaj, zobaczymy co bedzie dalej:))) Ale przynajmniej mozna sie posmiac i
                                      odstresowac:)))
                                      • Gość: Położnik Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:24
                                        Jak to się pośmiać ,ja już zpakowany czekam tylko na namiary,benzyna full,full
                                        też i dowody wdzięczności cały bagażnik,tzw zemsta pacjenta też zabrałem ,moze
                                        się przyda na koktail Mołotowa,a wy co?Noktowizor ,kamera,granaty,galony
                                        wina,pólgęski,okónie,udziki wieprzowe,sole trzezwiące,woreczki do lodu,aparat
                                        do destylacji,nargilla,ja sam.Wy co posmiać sie!OJ bedzie z tego zajazd!na
                                        bratni oddział NFZ.
                                        • Gość: Gośka Re: Zamknę się z tobą Draconessa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:56
                                          Położniku weź jeszcze samolot może się przydać
    • Gość: shal-i Re: Ide do schronu, kto ze mna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:47
      a co to ? zbiorka psycholi jakis?
      • Gość: docuk Ach ty szlachenty, ach tolerancyjny... IP: *.server.ntli.net 10.05.05, 23:54
        uważaj bo z ciekawości kociej mordki możesz dostać :-D
        • lukumon Re: Ach ty szlachenty, ach tolerancyjny... 10.05.05, 23:56

wielu jest widać takich którzy chcieliby nas widzieć sztywniakami bez odrobiny
          poczucia humoru. to bardzo smutne i wsiowe zjawisko znane jako >sakralizacja
          zawodu lekarza<.
          Lukumon
    • pszczolaasia Re: Ide do schronu, kto ze mna??? 22.08.05, 22:31
      Boshe...jestem zachwycona:DDD wyszliście już, czy jeszcze nie wchodziliście i
      czekacie na sygnał od Draconessy?????
      • draconessa Re: Ide do schronu, kto ze mna??? 23.08.05, 08:35
        Kto wyszedl, niech sie przyzna!!!! Dezercja!!!
        • pszczolaasia Re: Ide do schronu, kto ze mna??? 23.08.05, 08:40
          bo jak sie tak własnie zastanawiam...wiesz Połoznika i Tricolora nie widac
          ostatnio, to znaczy, ze na warcie stoją tak???? och.... że też wcześniej tu nie
          wlazłam...w razie czego mogłabym umilać Wam czas....śpiewem...;DDDD mam
          pierwszy stopień wtajemniczenia, rozpoznaje kiedy śpiewają, a kiedy nie
          śpiewają, czili nadaje się!!!! chyba...;DDD
          • draconessa Re: Ide do schronu, kto ze mna??? 23.08.05, 08:42
            to mniej wiecej tak, jak ja gram na pianinie...no nie. wlazl kotka umiem. A
            chlopaki to sie chyba na wakacje urwali:)))
            • pszczolaasia Re: Ide do schronu, kto ze mna??? 23.08.05, 08:57
              to niech sobei wypoczywają na zdrowie:))) ja do pracy wracam..:((
              • draconessa Re: Ide do schronu, kto ze mna??? 23.08.05, 09:21
                UUUU, wspolczuje:((( wszystko, co dobre, za szybko sie konczy:(((
                • Gość: pszczolaasia Re: Ide do schronu, kto ze mna??? IP: *.portnet.pl 23.08.05, 09:59
                  jeszcze tylko 3 razy wstanę i mam urlop i to mnie czyma przy zyciu:DDDD ale
                  tylko tydzień..:(( no ale cóż..zycie:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka