zofia63 18.05.05, 08:37 Czy ktoś wie ile można dostać %w PZU-Życie za bay-pasy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małgorzata Re: BAY-PASY IP: *.crowley.pl 18.05.05, 15:48 Witam! Zaskoczyło mnie Twoje pytanie. Myślałam, że polisa PZU Życie dotyczy tylko świadczeń na wypadek śmierci bliskich (określonych osób), ja otrzymałam odszkodowanie po śmierci ojca. Moja mama miała by-passy 5 lat temu (a jeszcze wcześniej wylew) i do głowy mi nie przyszło, żeby się tym zainteresować. Możliwe, że przegapiłam sprawę, sama jestem ciekawa odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
zofia63 Re: BAY-PASY 19.05.05, 08:26 Mąż ma grupowe ubezpieczenie z zakładu pracy.W polisie jest określone czego dotyczy ale są jeszcze podpunkty które udostępniono nam.I dostaliśmy za pobyt w szpitalach,ciężkie choroby i po zakończeniu choroby jest komisja lekarska z PZU I ona przyznaje % uszczerbku na zdrowiu.A każdy procent to kwota określona w polisie.Tak jak złamie się rękę to też po wyleczeniu idzie się na komisję.Idz do PZUi dopytaj się może istnieje szansa.Jeszcze jedna ciekawostka banki są ubezpieczone od takich chorób klijentów a właściciele kont o tym nie wiedzą.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: BAY-PASY IP: *.crowley.pl 19.05.05, 16:21 Dzięki za wyjaśnienia, ale w moim przypaddku sprawa już się przedawniła. Z resztą mam teraz dużo ważniejsze sprawy związane ze zdrowiem, niż dochodzenie dawnych roszczeń. Napisałam z ciekawości, ale chyba nie doczekamy się konkretnej odpowiedzi. Pozdrawiam raz jeszcze! M. Odpowiedz Link Zgłoś