connie1 09.10.05, 10:26 najwięcej! serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2957343.html Krzyk -głowny czynnik okreslania pilności pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Furiatom sie na to pozwala ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 12:40 Dlaczego lekarz nie zawiadomił policji o przestępstwie bezprawnego pozbawienia wolności ?! Tylko brak lekarzy nauczy rozwydrzonych obywateli polandy rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonoga Re: Furiatom sie na to pozwala ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 12:45 Rozumu nie uczą lekarze. Coś ci sie pokiełbasiło... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Furiatom sie na to pozwala ! 09.10.05, 12:54 > Rozumu nie uczą lekarze. Nie ciesz sie- niedlugo zaczna. Bedzie bolalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonoga Re: Furiatom sie na to pozwala ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 12:57 Niech boli tego, co sobie na to zasłuzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Furiatom sie na to pozwala ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 12:54 Napisałem, że "brak lekarzy nauczy", a nie "lekarze nauczą". A czytać ze zrozumieniem to uczą nauczyciele w podstawówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonoga Re: Furiatom sie na to pozwala ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 13:02 O! znalazł sie nauczyciel! Wszystkich tak pouczasz zza krzaka? :) Guzik mnie obchodzi brak lekarzy, nauczanie lekarzy tudzież nauczanie przez brak lekarzy oraz inne słowne konfiguracje. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Furiatom sie na to pozwala ! 09.10.05, 13:04 Gość portalu: stonoga napisał(a): > > Guzik mnie obchodzi brak lekarzy, nauczanie lekarzy tudzież nauczanie przez bra > k > lekarzy oraz inne słowne konfiguracje. I na dodatek ten stan trwa juz od 3 klasy podstawowki, czyli jakies 6-7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonoga Re: Furiatom sie na to pozwala ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 13:06 Zgadza się! Bardzo sie cieszę, że jestem jeszcze tak młody. Całe życie przede mną... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Furiatom sie na to pozwala ! 09.10.05, 13:21 Uhm, z takim podejsciem doń masz szanse ze nie bedziesz sie meczyc zbyt dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonoga Re: Furiatom sie na to pozwala ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 13:22 Życzę Ci tego samego, czego Ty mi życzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz ciekawą dyskusję prowadzicie Panowie :)) 09.10.05, 13:26 Malkontent - czy Ty jesteś przypadkiem zalogowany "Jatamnicniewiem" ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: ciekawą dyskusję prowadzicie Panowie :)) 09.10.05, 13:28 Nie, nie chcialbym byc jakas Dolly ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonoga Re: ciekawą dyskusję prowadzicie Panowie :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:04 Prawda? Erudycyjna a jednocześnie kapturowa. Pouczające. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Furiatom sie na to pozwala ! 09.10.05, 13:27 Ja tobie niczego nie zycze- jestes dla mnie kims nieokreslonym, zeby nie powiedziec ze jestes dla mnie nikim. Przewiduje, prognozuje, a zycze jedynie sobie i swoim bliskim na urodziny. P.S. Oczywiscie zycze jeszcze swojemu szefowi, ale tylko po cichu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonoga Re: Furiatom sie na to pozwala ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 13:59 Często Ci się zdarza rozmawiać publicznie z nikim, z czymś nieokreślonym? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Furiatom sie na to pozwala ! 09.10.05, 14:06 Kiepsko kombinujesz :-) Napisalem, ze jestes kims tam, bo nie zamierzam twierdzic ze jestes nikim. Nie doczytales uwaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonoga Re: Furiatom sie na to pozwala ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:12 W takim razie dziekuję. Juz myslałem, że weźmiesz mnie za nic. :) Życzę miłej niedzieli, bo słonko piękne i szkoda czasu na brednie... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Furiatom sie na to pozwala ! 09.10.05, 14:26 Miłego spaceru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Furiatom sie na to pozwala ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 13:28 Gość portalu: stonoga napisał(a): > Guzik mnie obchodzi brak lekarzy, nauczanie lekarzy tudzież nauczanie przez > brak lekarzy oraz inne słowne konfiguracje. Nic nie poradzę, że gubisz się w gąszczu tych "słownych konfiguracji". Spróbuj z tym jakoś żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonoga Re: Furiatom sie na to pozwala ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:00 Nie gubię się - wręcz przeciwnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: Furiatom sie na to pozwala ! 09.10.05, 15:12 Furiat ma lepiej niz cichutki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docuk Frustraci IP: *.server.ntli.net 09.10.05, 23:53 A najgorzej ma wymieniony doktor.Jeszcze półtora roku temy doktor ów był naszym lekarzem rodzinnym .Przemiły człowiek, uprzejmy, spokojny, rzeczowy. Na niego musiała trafić ta frustratka. Ciężką mają pracę doktory z tej przychodni bo osiedle na którym mieszkałem do willowych raczej nie należy.Bloki z wczesnego Gierka zasiedlone w większości przez lumpenproletariat, który nie pracując od x lat opłaca składki, chleje tanie wino,sika po klatkach schodowych i krzyczy o tym co mu się należy.Druga starsza mniej zblazowana część mieszkańców przesiaduje całe dnie powszednie w przychodni, (pobliski klub seniora w dni powszednie świeci pustkami) i wspomina z rozrzewnieniem czasy gdy w owej przychodni pracowało dwa razy więcej lekarzy. P.S. Pod ową willą miałem zaparkowanego 15 opla vectrę, którego sprzedałem na części przed wyjazdem.Ech tak sobie zatęskniłem... Pzdr dla Rzeczypospolitej, lekarze z Przychodni-JESTEŚCIE WIELCY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka36 Re: Frustraci 10.10.05, 02:36 Frustraci zawsze trafiają na miłych i spokojnych ludzi. Na nich można się wyżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: Frustraci 10.10.05, 18:17 Ja czasem mysle ,że furia to nasza narodowa cecha. I ile ludzie zapomina o zwyklym usmiechu? Odpowiedz Link Zgłoś