connie1 06.11.05, 16:23 A przynajmniej nie wpuszczac tutaj nikogo "związanego " ze słuzbą!!! A ksiązki czytac , szkolic sie , powołanie wypelniac , a nie w internecie buszowac!!!! DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agi Re: ZAmknąć Forum!!! IP: *.chello.pl 06.11.05, 16:27 A ja się nie zgadzam i protestuje. Zwłaszcza jutro: mam urlop i trochę wolnego czasu po południu; obecność obowiązkowa. Ja to sprawdzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: ZAmknąć Forum!!! 06.11.05, 16:29 "niezwiązana" się dziś melduje..wybacz mi Agi jak mnie jutro nie będzie? wiesz...moze mi cóś wypaść:DD Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: ZAmknąć Forum!!! 06.11.05, 16:37 Obowiązki lekarz według pacjenta: 1. ładnie wyglądać, zawsze miec dobry humor, cierpliwośc, łagodność, emaptię 2. założyć biały fartuszek czyt. habit i żyć powołaniem 3. odzywiać się powietrzem i wodą, zresztą ostatnio moja szefowa powedziała, że jedna grachamka wystarczy jej na tydzień :-) 3. cały czas spędzac w szpitalu, z małymi przewami na sen 4. być nieomylnym, dobrze wykształconym, dobrze wyszkolonym 5. założyć z góry, że pacjent i tak zawsze ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: i Ty to wszystko potrafisz??:-))) podziwiam:- 06.11.05, 16:56 Niekoniecznie i nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: ZAmknąć Forum!!! IP: *.chello.pl 06.11.05, 16:50 Wygląda na to, że twoja szefowa ma tzw. silną wolę. 1 grahamka na tydzień - mogłaby służyć za wzór wszystkim modelkom i pacjentom mającym problemy z przewodem pokarmowym DD. Jestem pacjentką, ale wcale tak nie myślę, jak piszesz. Chociaż mam pewne wymagania, głównie wtedy kiedy idę "prywatnie"; wówczas "płacę i wymagam". Nie chciałabym lekarza, który miewa rzadkie przerwy na sen; prawdopodobieństwo błędu lekarskiego = 90%. Śpij i odpoczywaj, korzystajac z niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: ZAmknąć Forum!!! 10.11.05, 19:27 Wszystko OK, tylko po co te przerwy na sen? tez Ci się luksusów zachciewa :-)))) aloalo2001 napisała: > Obowiązki lekarz według pacjenta: > 1. ładnie wyglądać, zawsze miec dobry humor, cierpliwośc, łagodność, emaptię > 2. założyć biały fartuszek czyt. habit i żyć powołaniem > 3. odzywiać się powietrzem i wodą, zresztą ostatnio moja szefowa powedziała, że > > jedna grachamka wystarczy jej na tydzień :-) > 3. cały czas spędzac w szpitalu, z małymi przewami na sen > 4. być nieomylnym, dobrze wykształconym, dobrze wyszkolonym > 5. założyć z góry, że pacjent i tak zawsze ma rację > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: ZAmknąć Forum!!! IP: *.chello.pl 06.11.05, 16:45 Twoją nieobecność może usprawiedliwić jedynie wniosek urlopowy lub też zwolnienie lekarskie /może ktoś z forumowiczów Ci pomoże ?/, względnie po kilkuset latach powtórka z nocy Św. Bartłomieja /patrz: Francja/. Wtedy nam wszystkim przejdzie ochota do żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Zamknij się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:25 sama się zamknij! lekarka od siedmiu boleści ... Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: Zamknij się! 06.11.05, 18:29 Od siedmiu to chyba nie..., głownie od jednej DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki_Kacby Ja lubie to forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 08:06 :-) Odpowiedz Link Zgłoś