Gość: Położnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 21:35 I z innymi ludzmi o normalnym usposobieniu,czy ma to być forum prywatne na hasło,jak wywalic trolli i inych po bów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 21:38 no można. mozesz założyć prywatne- ukryte i będa mogły wejśc tylko osoby "z listy". na swój login i hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Połoznik Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:20 Jak to się robi kochana? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:26 naprawdę chcesz to zrobić? wiesz czym grozi takie zamknięcie Położniku? przeraźliwa noodą... ale jak chcesz... wchodzisz w Fora prywatne i tam jest taki link- załóz forum prywtane i mozesz zaznaczyć je jako ukryte i będą mogli tam wchodzić tylko zaproszeni goście. nigdy tego nie robiłam, ale jestem na takim jednym ukrytm, wiec wiem jak to dziala i jak sie kończy..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:27 forum ukryte bądź zamknięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Połoznik Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:32 No jesli tak to jedziemy dalej autobusem,jak to miło trafić na pełny orzech,po rozbiciu stu pustych. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:32 o jeny...:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:30 Z mysla o Polozniku (i nie tylko)zalozylem przed chwila takowe. Nazywa sie Szlachetne Zdrowie a Polznik jest tam na prawach admina:-)))) Zapraszamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:32 ale musi sie wtedy zalogować chyba, zeby był adminem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: połoznik Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:33 jojcysz? Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:33 Poloznik musisz zalozyc adres na skrzynce kontaktowej Gazety Wybiorczej. Jako login musisz uzyc Poloznik (bez polskich znakow)-sorry jak nie bedziesz mogl stworzyc takiego nika (mozliwe ze jakis umyslny juz go wczesniej zarezerwowal) to wymysl nowy nick i podaj go na publicznym Ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:34 ni jojce Panocku ino zaloz se Panocku mejla co go pocta nazywaja, i9nacyj mi twoj login nie wskocy na admina Ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:36 pamitej Panocku Poloznik jako nick byz polskich zackow. Aha byz pocty sie nie zalogujes ani jako gazda ani jako forumowy juhas. w te peda pocte zakladaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Połoznik Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:37 Jak jak godocie? jak mom to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:38 kliknij link pocta (u gory obok cerwonego znacka)a potem link zaloz nowe konto Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Docuk wysłałam do ciebie zgłoszenie o 07.11.05, 22:35 dopuszczenie:DDDDDDDDD czy mnie dopuścisz..do siebie???:DDD sorry dostałam goopawkę:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: Docuk wysłałam do ciebie zgłoszenie o 07.11.05, 22:37 Dopuszczona !!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD i to na honorowym pierwszym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia sie popłakałam ze śmiechu..:DDDDDD 07.11.05, 22:38 Osobisty się dziwnie na mnie paczy..:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: sie popłakałam ze śmiechu..:DDDDDD 07.11.05, 22:40 ojej uwazaj. 3 metry wzrostu, 2 w barach, cholerka wysiadam .... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: sie popłakałam ze śmiechu..:DDDDDD 07.11.05, 22:41 eee 1,85 a w barach to nie wiem...nie mierzyłam:-))) akuratnie to mnie never nie interesowalo..:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Połoznik Re: Docuk wysłałam do ciebie zgłoszenie o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:38 Ty bedzies najpierwszo. Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: Magda...Docuk musi cię dopuścić:DD 07.11.05, 22:45 o rany ale jajca !!!! a ja nieszczesny przez tyle lat kombinowalem :-DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia czemu? nie wierzysz, ze cię dopoości?:-))))) 07.11.05, 22:49 spróbuj... ja zaryzykowalam zdecydowane odrzucenie,a tu zobacz..na honornym miejscu jestem przyjeta:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 Re: czemu? nie wierzysz, ze cię dopoości?:-))))) 07.11.05, 22:52 No tak ,ale ja lekarzem nie jestem,ale moze zaliczycie mi "praktyke roczna" na tym forum.? Trochekumam z medycyny:D Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: czemu? nie wierzysz, ze cię dopoości?:-))))) 07.11.05, 22:55 Dopuszczona :-))) :-DDDD wszystkim fankom Poloznika wstep wolny.W koncu to forum to taka moja forma podziekowania za jego posty. Ciagle czekam na jego mejla zeby mi wskoczyl na admina i Poloznik przejmuje paleczke. Do tego czasu chcoiaz troche ogrzeje sie w plomieniach jego slawy :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia no to weź choć pierwszy wondek załóż...:-)))) 07.11.05, 22:58 Magda pocztę odbierz:-))))) tam masz linka:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: no to weź choć pierwszy wondek załóż...:-)))) 07.11.05, 23:02 niech wreszcie Poloznik wejdzie i on pierwszy zapoda Mam pare watpliwosci bo byc moze on mnie zbeszta. Czy mam wpuszczac vacie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: no to weź choć pierwszy wondek załóż...:-)))) 07.11.05, 23:07 no weź...co Wy od niej chcecie... Swana , Malkontenta, Żubra, Lukumona , Conkę, Aloalo, Bozie, Draconessce, Jozice, Felinecaline, Paczuli no i Babę dopusciłeś? to tak z pamieci...jeśli kogś pominęłam to przestrasznie przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: no to weź choć pierwszy wondek załóż...:-)))) 07.11.05, 23:09 Boshe...Doki mi nie wybaczy...i Doki i Władek i Maga_Luisa... o ilu zapomnialam...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 ReDzieki docuk i pszczolko 07.11.05, 23:08 Jestem happy ,dzieki za zaufanie A jak moje zgloszenie nie zostanie przyjete to bede tesknic za Wami Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: ReDzieki docuk i pszczolko 07.11.05, 23:14 juz zostalo przyjete :-))) Nie ma za co dzi8ekowac Po prostu wszyscy mamy dosyc przypadkych i narwanych kolesi Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: Położniku zalożyłeś już konto?? 07.11.05, 23:01 No,a kay to forum szlachetne zdrowie? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia o Matko Bosko Częstochowsko!!!!!!!!!! 07.11.05, 23:02 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34926 Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: Położniku zalożyłeś już konto?? 07.11.05, 23:05 link wyzej w poscie do mmagdy. zaczynaj teraz Ty dodawac swoich (oczywiscie nie tylko fanki;-))) Masz prawa admina mozesz wywalac w razie Niemca Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: Położniku zalożyłeś już konto?? 07.11.05, 23:23 Chyba tak coś już napisałem do Pszczólki Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: Położniku zalożyłeś już konto?? 07.11.05, 23:25 no to hoooop pod te nowe forum :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Stali bywalcy 07.11.05, 23:18 Jets problem z niektorymi stalymi bywalcami. Np Patryk czy GTelega-oni zdaje sie nie maja "skrzynek" z loginami.Doki juz jest (pod haslem do.ki-bo tego chyba uzywa). Reszta w trakcie ....dodawania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeresniowa_panna Re: Stali bywalcy IP: *.chello.pl 07.11.05, 23:31 Chlip clip... Nikt nie pamięta o czeresniowej :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeresniowa_panna Re: Stali bywalcy IP: *.chello.pl 07.11.05, 23:39 Toż się zgłaszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: Stali bywalcy 07.11.05, 23:40 pamieta, pamieta login czeresniowa_panna ? jezeli sa polskie znaki to niestety nie "wskakuje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeresniowa_panna Re: Stali bywalcy IP: *.chello.pl 07.11.05, 23:42 uhm... nie....Może lepiej poszukiwaczka_przygod albo gaska_balbinka - są jush zarejestrowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwaczka_przygod Re: Stali bywalcy 08.11.05, 00:01 się zalogowałam i ni mogę nic a nic wyskrobać :( (wspomnienie po czereśniach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia instrukcja 08.11.05, 07:02 jeśli nie macie nic na mailach to można dostać się tam przez "dopuszczenie" tzn. próbuje sie tam coś napisać a jak odrzuci to trzeba wysłac prośbę o dopuszczenie do admina (wychodzi to automatycznie- w każdym razie wychodziło) pozdrawiam;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vlad Re: Stali bywalcy 07.11.05, 23:44 pierona, tyż się głosza Vlad_ślązak_farbowany Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: Stali bywalcy 07.11.05, 23:50 Spoko spoko na razie nie wiem jak to działa ,ale na razie jedziemy., Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia moze niech Docuk na razie zostanie współadminem i 07.11.05, 23:53 pomoze Położnikowi..;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: moze niech Docuk na razie zostanie współadmin 08.11.05, 00:02 okey Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: moze niech Docuk na razie zostanie współadmin 08.11.05, 00:04 wlasnie to robia ludzie Pisze do was mejle zeby wszytko kulturnie bylo.tela ze trza uwazac kogo sie wpuszcza bo jak wpuscimy stonke to nam sie rozjedzie z foruma na ekrany i znowu stara spiewka.okopy ciezki pieron trafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reszka2 Re: zgłosze sie jak frekwencyja bedzie duża IP: *.chello.pl 08.11.05, 08:52 No to trzeba robic tą frekwencję. Zgłaszam siebie. A connie? Odpowiedz Link Zgłoś
bozia2 Re: zgłosze sie jak frekwencyja bedzie duża 08.11.05, 09:30 Dzięki za wpisanie na listę wybranych:DDD Teraz to Położniku już się ode mnie nie uwolnisz,no chyba że mnie wyrzucisz:( :DDD Czuję się bardzo DOPUSZCZONA:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielęgniarka Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 00:41 jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekarzami? tzn. lekarzami-marudami? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia jeszcze raz:-))) instrukcja 08.11.05, 09:37 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34926 tu jest link i tu trzeba zgłosić prosbę o dopuszczenie:-) nie tu, tylko tam. i trzeba się zalogowac do tego celu, bo tamto forum jest forumem prywatnym :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feline Re: coście wykombinowali??? IP: *.w83-195.abo.wanadoo.fr 08.11.05, 13:48 dzieki za pamiec, postaram sie "wykazac" glownie w dziedzinie profilaktyki nudy. A o Drakonessie zapomnielista ca cyco? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: coście wykombinowali??? 08.11.05, 14:10 nie, nie zapomnieli. Dostała maila na "gazetowy" adres od Pana Admina Docuka. Ty zresztą też go dostałaś...Sprawdzałaś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pempek_sadelko niech zaklada!!!! 08.11.05, 15:48 poloznik i tak nie zamknie tego nowego forum i wszyscy pojdziemy do niego.... Odpowiedz Link Zgłoś