Dodaj do ulubionych

Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekarzami?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 21:35
I z innymi ludzmi o normalnym usposobieniu,czy ma to być forum prywatne na
hasło,jak wywalic trolli i inych po bów.
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 21:38
      no można. mozesz założyć prywatne- ukryte i będa mogły wejśc tylko osoby "z
      listy". na swój login i hasło.
      • Gość: Połoznik Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:20
        Jak to się robi kochana?
        • pszczolaasia Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:26
          naprawdę chcesz to zrobić? wiesz czym grozi takie zamknięcie Położniku?
          przeraźliwa noodą... ale jak chcesz...
          wchodzisz w Fora prywatne i tam jest taki link- załóz forum prywtane i mozesz
          zaznaczyć je jako ukryte i będą mogli tam wchodzić tylko zaproszeni goście.
          nigdy tego nie robiłam, ale jestem na takim jednym ukrytm, wiec wiem jak to
          dziala i jak sie kończy..:-)
          • pszczolaasia Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:27
            forum ukryte bądź zamknięte.
            • Gość: Połoznik Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:32
              No jesli tak to jedziemy dalej autobusem,jak to miło trafić na pełny orzech,po
              rozbiciu stu pustych.
              • pszczolaasia Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:32
                o jeny...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • docuk Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:30
            Z mysla o Polozniku (i nie tylko)zalozylem przed chwila takowe.
            Nazywa sie Szlachetne Zdrowie a Polznik jest tam na prawach admina:-))))
            Zapraszamy !!!
            • pszczolaasia Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:32
              ale musi sie wtedy zalogować chyba, zeby był adminem:-))
            • Gość: połoznik Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:33
              jojcysz?
            • docuk Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:33
              Poloznik musisz zalozyc adres na skrzynce kontaktowej Gazety Wybiorczej. Jako
              login musisz uzyc Poloznik (bez polskich znakow)-sorry
              jak nie bedziesz mogl stworzyc takiego nika (mozliwe ze jakis umyslny juz go
              wczesniej zarezerwowal) to wymysl nowy nick i podaj go na publicznym Ok ?
              • docuk Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:34
                ni jojce Panocku ino zaloz se Panocku mejla co go pocta nazywaja, i9nacyj mi
                twoj login nie wskocy na admina Ok ?
                • docuk Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:36
                  pamitej Panocku Poloznik jako nick byz polskich zackow. Aha byz pocty sie nie
                  zalogujes ani jako gazda ani jako forumowy juhas. w te peda pocte zakladaj
                • Gość: Połoznik Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:37
                  Jak jak godocie? jak mom to zrobić?
                  • docuk Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar 07.11.05, 22:38
                    kliknij link pocta (u gory obok cerwonego znacka)a potem link zaloz nowe konto
              • pszczolaasia Docuk wysłałam do ciebie zgłoszenie o 07.11.05, 22:35
                dopuszczenie:DDDDDDDDD czy mnie dopuścisz..do siebie???:DDD sorry dostałam
                goopawkę:DDDD
                • docuk Re: Docuk wysłałam do ciebie zgłoszenie o 07.11.05, 22:37
                  Dopuszczona !!!!
                  :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  i to na honorowym pierwszym miejscu
                  • pszczolaasia sie popłakałam ze śmiechu..:DDDDDD 07.11.05, 22:38
                    Osobisty się dziwnie na mnie paczy..:DDD
                    • docuk Re: sie popłakałam ze śmiechu..:DDDDDD 07.11.05, 22:40
                      ojej uwazaj.
                      3 metry wzrostu, 2 w barach, cholerka wysiadam .... :-/
                      • pszczolaasia Re: sie popłakałam ze śmiechu..:DDDDDD 07.11.05, 22:41
                        eee 1,85 a w barach to nie wiem...nie mierzyłam:-))) akuratnie to mnie never
                        nie interesowalo..:DD
                • Gość: Połoznik Re: Docuk wysłałam do ciebie zgłoszenie o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:38
                  Ty bedzies najpierwszo.
                  • mmagda12 Re: Ja protestuje ,a co fankami poloznika?:DDD 07.11.05, 22:41
                    • pszczolaasia Magda...Docuk musi cię dopuścić:DD 07.11.05, 22:42

• docuk Re: Magda...Docuk musi cię dopuścić:DD 07.11.05, 22:45
                        o rany ale jajca !!!!
                        a ja nieszczesny przez tyle lat kombinowalem :-DDDDDDDDDD
                        • pszczolaasia teraz mozesz sobie nawet ..harem zalożyć:DDDD 07.11.05, 22:47

• mmagda12 Re:Marzenia scietej glowy:DD 07.11.05, 22:47
                        • pszczolaasia czemu? nie wierzysz, ze cię dopoości?:-))))) 07.11.05, 22:49
                          spróbuj... ja zaryzykowalam zdecydowane odrzucenie,a tu zobacz..na honornym
                          miejscu jestem przyjeta:-)))))
                          • mmagda12 Re: czemu? nie wierzysz, ze cię dopoości?:-))))) 07.11.05, 22:52
                            No tak ,ale ja lekarzem nie jestem,ale moze zaliczycie mi "praktyke roczna" na
                            tym forum.? Trochekumam z medycyny:D
                            • docuk Re: czemu? nie wierzysz, ze cię dopoości?:-))))) 07.11.05, 22:55
                              Dopuszczona :-))) :-DDDD
                              wszystkim fankom Poloznika wstep wolny.W koncu to forum to taka moja forma
                              podziekowania za jego posty.
                              Ciagle czekam na jego mejla zeby mi wskoczyl na admina i Poloznik przejmuje
                              paleczke.
                              Do tego czasu chcoiaz troche ogrzeje sie w plomieniach jego slawy :-DDDDD
                              • pszczolaasia no to weź choć pierwszy wondek załóż...:-)))) 07.11.05, 22:58
                                Magda pocztę odbierz:-))))) tam masz linka:-)))))))
                                • docuk Re: no to weź choć pierwszy wondek załóż...:-)))) 07.11.05, 23:02
                                  niech wreszcie Poloznik wejdzie i on pierwszy zapoda
                                  Mam pare watpliwosci bo byc moze on mnie zbeszta.
                                  Czy mam wpuszczac vacie ?????
                                  • pszczolaasia Re: no to weź choć pierwszy wondek załóż...:-)))) 07.11.05, 23:07
                                    no weź...co Wy od niej chcecie...
                                    Swana , Malkontenta, Żubra, Lukumona , Conkę, Aloalo, Bozie, Draconessce,
                                    Jozice, Felinecaline, Paczuli no i Babę dopusciłeś? to tak z pamieci...jeśli
                                    kogś pominęłam to przestrasznie przepraszam...
                                    • pszczolaasia Re: no to weź choć pierwszy wondek załóż...:-)))) 07.11.05, 23:09
                                      Boshe...Doki mi nie wybaczy...i Doki i Władek i Maga_Luisa... o ilu
                                      zapomnialam...:-(((
                              • mmagda12 ReDzieki docuk i pszczolko 07.11.05, 23:08
                                Jestem happy ,dzieki za zaufanie A jak moje zgloszenie nie zostanie przyjete to
                                bede tesknic za Wami
                                • docuk Re: ReDzieki docuk i pszczolko 07.11.05, 23:14
                                  juz zostalo przyjete :-)))
                                  Nie ma za co dzi8ekowac
                                  Po prostu wszyscy mamy dosyc przypadkych i narwanych kolesi
                  • pszczolaasia Położniku zalożyłeś już konto?? 07.11.05, 22:43

• poloznik-gin Re: Położniku zalożyłeś już konto?? 07.11.05, 23:01
                      No,a kay to forum szlachetne zdrowie?
                      • pszczolaasia o Matko Bosko Częstochowsko!!!!!!!!!! 07.11.05, 23:02
                        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34926
                      • docuk Re: Położniku zalożyłeś już konto?? 07.11.05, 23:05
                        link wyzej w poscie do mmagdy. zaczynaj teraz Ty dodawac swoich (oczywiscie nie
                        tylko fanki;-)))
                        Masz prawa admina mozesz wywalac w razie Niemca
                        • mmagda12 Re: Dzieki ,obiecuje,ze bede grzeczna 07.11.05, 23:15
                        • poloznik-gin Re: Położniku zalożyłeś już konto?? 07.11.05, 23:23
                          Chyba tak coś już napisałem do Pszczólki
                          • docuk Re: Położniku zalożyłeś już konto?? 07.11.05, 23:25
                            no to hoooop pod te nowe forum
                            :-))))
    • docuk Stali bywalcy 07.11.05, 23:18
      Jets problem z niektorymi stalymi bywalcami.
      Np Patryk czy GTelega-oni zdaje sie nie maja "skrzynek" z loginami.Doki juz
      jest (pod haslem do.ki-bo tego chyba uzywa).
      Reszta w trakcie ....dodawania
      • Gość: czeresniowa_panna Re: Stali bywalcy IP: *.chello.pl 07.11.05, 23:31
        Chlip clip... Nikt nie pamięta o czeresniowej :(((
        • malkontent_jeden Re: Stali bywalcy 07.11.05, 23:37
          Zgłos akces po prostu:)
          • Gość: czeresniowa_panna Re: Stali bywalcy IP: *.chello.pl 07.11.05, 23:39
            Toż się zgłaszam :)
        • docuk Re: Stali bywalcy 07.11.05, 23:40
          pamieta, pamieta
          login czeresniowa_panna ? jezeli sa polskie znaki to niestety nie "wskakuje"
          • Gość: czeresniowa_panna Re: Stali bywalcy IP: *.chello.pl 07.11.05, 23:42
            uhm... nie....Może lepiej poszukiwaczka_przygod albo gaska_balbinka - są jush
            zarejestrowane :)
            • pszczolaasia Re: Stali bywalcy 07.11.05, 23:52
              się musisz zalogować:-))))
              • poszukiwaczka_przygod Re: Stali bywalcy 08.11.05, 00:01
                się zalogowałam i ni mogę nic a nic wyskrobać :( (wspomnienie po
                czereśniach :)))
                • pszczolaasia instrukcja 08.11.05, 07:02
                  jeśli nie macie nic na mailach to można dostać się tam przez "dopuszczenie"
                  tzn. próbuje sie tam coś napisać a jak odrzuci to trzeba wysłac prośbę o
                  dopuszczenie do admina (wychodzi to automatycznie- w każdym razie wychodziło)
                  pozdrawiam;-))
          • vlad Re: Stali bywalcy 07.11.05, 23:44
            pierona, tyż się głosza
            Vlad_ślązak_farbowany
            • poloznik-gin Re: Stali bywalcy 07.11.05, 23:50
              Spoko spoko na razie nie wiem jak to działa ,ale na razie jedziemy.,
              • pszczolaasia moze niech Docuk na razie zostanie współadminem i 07.11.05, 23:53
                pomoze Położnikowi..;-)))
                • poloznik-gin Re: moze niech Docuk na razie zostanie współadmin 08.11.05, 00:02
                  okey
                • docuk Re: moze niech Docuk na razie zostanie współadmin 08.11.05, 00:04
                  wlasnie to robia ludzie
                  Pisze do was mejle zeby wszytko kulturnie bylo.tela ze trza uwazac kogo sie
                  wpuszcza bo jak wpuscimy stonke to nam sie rozjedzie z foruma na ekrany i znowu
                  stara spiewka.okopy ciezki pieron trafi
    • aaki zgłosze sie jak frekwencyja bedzie duża 08.11.05, 00:33
      • Gość: reszka2 Re: zgłosze sie jak frekwencyja bedzie duża IP: *.chello.pl 08.11.05, 08:52
        No to trzeba robic tą frekwencję.
        Zgłaszam siebie.
        A connie?
        • bozia2 Re: zgłosze sie jak frekwencyja bedzie duża 08.11.05, 09:30
          Dzięki za wpisanie na listę wybranych:DDD
          Teraz to Położniku już się ode mnie nie uwolnisz,no chyba że mnie wyrzucisz:( :DDD

Czuję się bardzo DOPUSZCZONA:DDD
    • Gość: pielęgniarka Re: Jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 00:41
      jak załozyć forum gdzie mozna pogadac z lekarzami?
      tzn. lekarzami-marudami?
    • pszczolaasia jeszcze raz:-))) instrukcja 08.11.05, 09:37
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34926
      tu jest link i tu trzeba zgłosić prosbę o dopuszczenie:-) nie tu, tylko tam. i
      trzeba się zalogowac do tego celu, bo tamto forum jest forumem prywatnym :-)))
    • swan_ganz coście wykombinowali??? 08.11.05, 13:03
      • Gość: feline Re: coście wykombinowali??? IP: *.w83-195.abo.wanadoo.fr 08.11.05, 13:48
        dzieki za pamiec, postaram sie "wykazac" glownie w dziedzinie profilaktyki
        nudy. A o Drakonessie zapomnielista ca cyco?
        • swan_ganz Re: coście wykombinowali??? 08.11.05, 14:10
          nie, nie zapomnieli. Dostała maila na "gazetowy" adres od Pana Admina Docuka.
          Ty zresztą też go dostałaś...Sprawdzałaś ???
          • pempek_sadelko niech zaklada!!!! 08.11.05, 15:48
            poloznik i tak nie zamknie tego nowego forum i wszyscy pojdziemy do niego....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka