Dodaj do ulubionych

badania hormonalne w Warszawie

28.03.03, 11:55
Mam do zrobienia badania hormonalne na 7 hormonow - w sumie drogo wychodzi bo
ok. 30 zl za kazdy hormon, czy moze ktos zna jakies miejsce w warszawie - w
centrum gdzie mozna zrobic tanio, a dobrze.
Obserwuj wątek
    • Gość: wega Re: badania hormonalne w Warszawie IP: *.iweb.pl 28.03.03, 11:58
      wal z problemem do lekarzyny, będzie wiedział!
      • okina Re: badania hormonalne w Warszawie 28.03.03, 13:26
        Lekarzyna prywatny polecil mi swoja przychodnie, a panstwowy nie chcial dac
        skierowania na kase chorych
        • Gość: Kamaj Re: badania hormonalne w Warszawie IP: *.chello.pl 17.04.03, 09:00
          Ktoś mi mówił że na Dobrej jest przychodnia w której robią naitaniej analizy,
          ale nie jest to sprawdzona wiadomość.
          Mineło już trochęczasu od twojego postu, czy już zrobiłaś te badania.
          Jakie ceny?
          Pozdrawiam.
          K.
          • Gość: jaacek Re: tanie a dobre IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 23:10
            Niestety - tanie nie oznacza dobre. Jeśli ktoś robi na starych zestawach,
            taniej kupionych, przeterminowanych kitach, testy o mniejszej
            czułości/swoistosci, albo nie stosuje kontroli jakości (która podraża koszty -
            można np. robic pojedyncze badanie zamiast duplikatu,ale tu ryzyko błędu jest
            wysokie), to oszczędność staje się fikcją. Trzeba będzie zrobić ponownie
            wiarygodne badanie. Znam ten rynek dośc dobrze i wiem, ze czasami przychodzą z
            wielu ośrodków fałszywe wyniki. Zwykle polecam kombinat diagnostyczny przy ul.
            Waryńskiego albo te miejsca, które wysyłaja badania np. do Świerku, ew.
            renomowane duże zakłady z tradycjami i kontrolą jakości, np. przy wiekszych
            szpitalach, chociaż i tam dzieją się cuda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka