Gość: colette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 21:04 czy ktoś z Was miał prostowaną skrzywioną przegrodę w nosie? czy to jest ciężki zabieg? ja będę miała pod koniec sierpnia i trochę się boję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzella30 Re: skrzywiona przegroda IP: *.wozniaka.bytom.pl 02.08.03, 21:34 Tak,ja miałam zabieg na przegrodę nosową,sam zabieg nic nie boli bo jest pod znieczuleniem całkowitym,najgorzej boli zmiana opatrunku,dokładnie sytonów.Jest to kilkumetrowy powiedzmy sznurek wkładany do kazdej dziurki nosa,żeby ja usztywniało.Wiadomo jest to świerze,obolałe miejsce i każde naruszenie boli. Właściwie nos jest delikatny moze dlatego tak sie to odbiera ten ból. Wszystko zależy od lekarza prowadzącego,ja miałam po niekąd szczęście. Pozdrawiam i nie dygaj,Andrzella 30,Bytom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colette Re: skrzywiona przegroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 18:00 dzięki Andrzella30 za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwazi Re: skrzywiona przegroda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.03, 22:23 ja miałem robioną przegrode . nieprzyjemny jest zastrzyk (robiony od wewnąrz nosa) a potem tylko odgłosy pracy chirurga . ale w sumie to i tak bedzie ci wszystko jedno (bo dostaniesz przed zabiegiem głupiego jasia :) ) nie bój się , naprawde nie ma czego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś