jachuw 21.11.07, 17:55 śmieszne! www.youtube.com/watch?v=xuZl9tRqjoQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
do.ki a chirurdzy? 21.11.07, 19:22 www.youtube.com/watch?v=V1QhKjPHMdI&feature=related tez smieszne. Zreszta duet jest naprawde znakomity. Odpowiedz Link Zgłoś
jachuw Re: a chirurdzy? 21.11.07, 19:31 do.ki napisał: > chirurdzy > tez smieszne. Zreszta duet jest naprawde znakomity. No... trochę przy ciężkie jak dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
young_doc Re: a chirurdzy? 21.11.07, 19:34 Jak dla mnie to jest naprawdę ciężkie: www.youtube.com/watch?v=kL6KfGlztmQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
young_doc Zostaje zawsze ortopedia... 21.11.07, 19:32 www.youtube.com/watch?v=KXROnzpsrlg&feature=related A duet rzeczywiście niezły. Z piosenki o anestezjologach rechotało u nas całe towarzystwo. Ale tak po prawdzie to zupełnie trzeźwi nie byliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: Zostaje zawsze ortopedia... 25.11.07, 17:58 > A duet rzeczywiście niezły. Z piosenki o anestezjologach rechotało u nas całe > towarzystwo. Ale tak po prawdzie to zupełnie trzeźwi nie byliśmy. Umowilismy sie, ze zagramy to naszemu koledze-anestezjologowi z okazji przejscia na emeryture. Odpowiedz Link Zgłoś
vlad Re: co robią anestezjolodzy w czasie zabiegów 23.11.07, 16:48 sie spłakałem ze śmiechu...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad I czym się pacjentów przytruwa: 24.11.07, 00:24 pl.youtube.com/watch?v=JlmEc8rd_Nw Ze specjalną dedykacją... wiadomo komu. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Co robia anestezjolodzy? 25.11.07, 21:35 Zapomnieli wspomniec o sudoku i nauce jezykow obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: Co robia anestezjolodzy? 25.11.07, 22:55 Sorry ,wylapalam tylko krzyzowki.Ale spalam dzis tylko 2 godziny podczas oslawionej przygody dyzurowej,potem od rana mialam gosci ,ktorzy przyjechali w nocy i moze mnie to troche tlumaczyc.Potem sie troche goscilismy ,no i takie sa skutki.Moja kolezanka zapomniala zabrac okulary ,wiec ja moglam zapomniec o aparacie sluchowym.Oczywiscie masz racje.Ale o jezykach nic nie bylo.Wiec od dzisiaj zaczne powtorki.Kolejny jezyk wypiera poprzedni,wiec czas sie zabrac do powtorki zamiast sie glupio tlumaczyc.Albo zbadac sluch.Mea culpa. Odpowiedz Link Zgłoś