Gość: Qba IP: *.aster.pl 27.01.09, 22:53 czy ktoś coś wie w tym temacie...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzu Re: Johnson&Johnson OTC IP: *.aster.pl 03.02.09, 19:01 widziałam ,ze szukają przedstawicieli farmaceutycznych na kilku regionach. A czy ktoś wie jakie warunki proponują? jaka atmosfera? ... itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Johnson&Johnson OTC IP: *.gprs.plus.pl 04.02.09, 22:28 szukają przedstawicieli farmaceutycznych do linii RoC francuskie kosmetyki -głownie kremy i mleczka do twarzy do kupienia tylko i wyłacznie w aptekach(cenowo pólka vichy) pracuje sie jak wszedzie,atmosfera zalezy od osiaganych wynikow, warunki finans. calkiem niezłe, focus combi, laptop, kom... jesli szukasz pracy i masz doświadczenie pisz śmiało. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Re: Johnson&Johnson OTC IP: *.kalisz.mm.pl 15.05.09, 12:25 Pracowałem tam.Rozmowa kwalifikacyjna 2-etapowa (łącznie z assessment center, scenkami jak w przedszkolu...).Poziom jakby zatrudniali Dyrektora na Europę Wsch., a to było stanowisko repa.Warunki pracy nie powalają na kolana (kasa średnia, focus 90km combi, laptop(tylko nie wiem, po co go dali),palmtop-jak w spożywce).Ostatnio zmienił sie tam szef działu Pharma-przeszedł koleś z linii tradycyjnej-moja opinia o nim jest jednoznaczna:klapki na oczach i chęc zrobienia marketu z apteki;koleś kompletnie odrealniony. Atmosfera w firmie zastraszenia, brak zaufania pracowników do siebie, układy i układziki jak wszędzie; codzienne maile z wynikami na bierząco; ogólnie rywalizacja między ludźmi. ostatnio jakis konkurs dla pracowników zrobili(katalogi z nagrodami rtv-agd do wygrania), ale szansa wygrania moim zdaniem tylko dla starych cwaniaczków w firmie, którzy maja układy z hurtowniami. Dział marketingu niekompetentny; poziom szkoleń wstępnych- DRAMATYCZNY!!!!! Ogólnie firma na kilka miesięcy i samemu chce sie z niej uciekać.NEGATYW!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś