Dodaj do ulubionych

żony są głupsze od dziwek i kochanek

25.11.12, 23:22
Dziwka uprawia seks za pieniądze. A żona? W ramach małżeńskiego obowiązku. Musi rozkładać uda na każde zawołanie męża, bo po to przecież jest.
Kochanka z seksu ma przyjemność. Facet przy niej musi się starać, żeby nie dostać kopa. Dla żony mąż się nie stara, bo i tak musi mu dać. A jak nie to sam sobie weźmie.

Co więcej żony muszę jeszcze prać, gotować i sprzątać. Na to żadna kochanka ani dziwka by się nie zdecydowała. Zresztą po co, to żona jest służącą.

Żona jest własnością swojego męża i tylko jej się wydaje, że jest jedyną i najważniejszą kobietą w jego życiu. Nie jest ani jedyną, bo przecież ma jeszcze kochankę. Ani najważniejszą, bo gdyby była najważniejsza, bo nie musiała być tak zasuwać w domu, po to, żeby on mógł być w kochanką.
Żona do darmowy seks, darmowa sprzątaczka i kucharka.

A co w zamian? Dostanie od męża na święta patelnie albo odkurzacz.
Obserwuj wątek
    • chyba.ze Coraz głupsze te trolle 25.11.12, 23:58
      . Ani najważniejszą, bo gdyby była najważniejsza, bo nie musiała być tak z
      > asuwać w domu, po to, żeby on mógł być w kochanką.
      > Żona do darmowy seks, darmowa sprzątaczka i kucharka.

Tylu błędów w jednym zdaniu nawet najgłupsza żona nie da rady napisać big_grin
      Chyba, że ex żona jak np trinity big_grin
    • marantisa Re: żony są głupsze od dziwek i kochanek 26.11.12, 08:39
      misie_lubia_dzieci napisał(a):

> Dziwka uprawia seks za pieniądze. A żona? W ramach małżeńskiego obowiązku. Musi
      > rozkładać uda na każde zawołanie męża, bo po to przecież jest.

A zona dla przyjemności i nic nie musi! Powiedziałbym raczej, ze musi to robić kochanka, bo od tego jest, zeby zaspakajać faceta.

> Co więcej żony muszę jeszcze prać, gotować i sprzątać. Na to żadna kochanka ani
      > dziwka by się nie zdecydowała. Zresztą po co, to żona jest służącą.

Żona dba o dom, bo jest azylem i miło jest wracać do przytulnego, czystego domu, pachnącego pysznościami. I to kobietę-zone stawia na piedestale.
      Kochanka wystarczy, że ma barłoch do kopulacji i w miarę czyste krocze.

> tylko jej się wydaje, że jest jedyną i najważniejszą kobietą w jego życiu. Nie jest ani jedyną, >bo przecież ma jeszcze kochankę. Ani najważniejszą, bo gdyby była najważniejsza, bo nie
      > asuwać w domu, po to, żeby on mógł być w kochanką.

Żona jest najważniejszą kobieta w zyciu mężczyzny, to z nią chcą mieć dzieci, stworzyć dom, im oddaja pensje, kupują prezenty.... Nie każdy mężczyzna ma kochankę!

> A co w zamian? Dostanie od męża na święta patelnie albo odkurzacz.

W jakim świecie ty żyjesz? Chyba nikt nigdy cię nie kochał!
      Żal dupsko ściska,ze jedyne co ci proponują to dymanko na tylnym siedzeniu samochodu????
      • agus-ia76 Re: żony są głupsze od dziwek i kochanek 26.11.12, 11:11
        oj baby a faceci mają to wszystko w dupie

dajta spokój...
      • misie_lubia_dzieci Re: żony są głupsze od dziwek i kochanek 26.11.12, 11:24
        marantisa napisał:

>
        > A zona dla przyjemności i nic nie musi! Powiedziałbym raczej, ze musi to robić
        > kochanka, bo od tego jest, zeby zaspakajać faceta.

To masz słabą żonę, skoro Ci odmawia, no i Ty na pewno nie jesteś prawdziwym facetem.
        Kochanki widzę nie masz, bo byś wiedział, że nie jest tak jak piszesz.

> Żona jest najważniejszą kobieta w zyciu mężczyzny, to z nią chcą mieć dzieci, s
        > tworzyć dom, im oddaja pensje, kupują prezenty.... Nie każdy mężczyzna ma kocha
        > nkę!

Każdy prawdziwy facet ma. Nie mówię o ciotach maskujących się w małżeństwie.
        Jak Ty żonie oddajesz pensję, to Ci współczuję. Kto w Twym domu nosi spodnie?

> W jakim świecie ty żyjesz? Chyba nikt nigdy cię nie kochał!
        > Żal dupsko ściska,ze jedyne co ci proponują to dymanko na tylnym siedzeniu samo
        > chodu????

HAHAHA, rozbiwiłeś mnie. Tak, dymanko na tylnym siedzeniu nie jest złe. Ale aktualnie mam kochankę z własnym M, no i głupią żonę smile
        Więc chyba jednak Tobie żal dupsko ściska, bo żona Ci nie daję. Kasę musisz jej oddawać. I nawet na kochankę Cię nie stać.
        • spiderman47 Re: żony są głupsze od dziwek i kochanek 26.11.12, 11:42
          > HAHAHA, rozbiwiłeś mnie. Tak, dymanko na tylnym siedzeniu nie jest złe. Ale akt
          > ualnie mam kochankę z własnym M, no i głupią żonę smile
          > Więc chyba jednak Tobie żal dupsko ściska, bo żona Ci nie daję. Kasę musisz jej
          > oddawać. I nawet na kochankę Cię nie stać.

raczej tobie zonka nie daje, dlatego tez musiales sobie kochanki poszukac.
          a zonka moze nie dawac, wszak sama ma kochanka i koleczmko sie zamyka.
          zapewne jestes niestrakcyjnym facetem o wygladzie aligatora, ale kochanica wezmie wszystko, chocby samca szympansa.
        • marantisa Re: żony są głupsze od dziwek i kochanek 26.11.12, 12:48

> To masz słabą żonę, skoro Ci odmawia, no i Ty na pewno nie jesteś prawdziwym fa
          > cetem.
          Mylisz sie! Robimy to z zona kiedy oboje mamy ochote . Nikt nikogo do seksu nie zmusza, to ma być przyjemność dla obu stron.

> Każdy prawdziwy facet ma. Nie mówię o ciotach maskujących się w małżeństwie.
          > Jak Ty żonie oddajesz pensję, to Ci współczuję. Kto w Twym domu nosi spodnie?

A ty kreaturo o pedofilskim nicku jesteś tak nadpobudliwy seksualnie, ze musisz zaspakajać się gdzie i kiedy i z kim popadnie?

> Tak, dymanko na tylnym siedzeniu nie jest złe. Ale akt
          > ualnie mam kochankę z własnym M, no i głupią żonę smile

Smrodkiem Trinity mi tu zalatujesmile

>I nawet na kochankę Cię nie stać.

To kurwiszonowi się płaci???
          Kijem bym żadnej lafiryndy nie tknął. Tobie też radzę takie przygody z wywłokami-z potwornym kalafiorem na praciusad

• henrydenavarra Re: żony są głupsze od dziwek i kochanek 26.11.12, 12:47
        marantisa napisał:

" Kochanka wystarczy, że ma barłoch do kopulacji i w miarę czyste krocze."

Co to jest"barłoch",bo nie rozumiem,a wnioskuję,że to nie literówka.

• marantisa Re: żony są głupsze od dziwek i kochanek 26.11.12, 13:51
          literówka, barłóg miało być!
          • henrydenavarra Re: żony są głupsze od dziwek i kochanek 26.11.12, 23:01
            marantisa napisał:

> literówka, barłóg miało być!
            Dzięki,bo ja mam zboczenie zawodowo-wykształceniowe i myslałem,że to jakieś słowo z rodzaju regionalizm ,utworzone od barłogu i już mi się oczy zaświeciły.
            Dzięki za wyjaśnieniesmile
    • sewdzi Re: żony są głupsze od dziwek i kochanek 26.11.12, 11:28
      Nie wiem skąd te przekonania, ale chyba autor przeniósł się w czasie z XIX wieku
    • spiderman47 Re: jestes PEDOFILEM? 26.11.12, 11:45
      zmien nicka zboczku.
      • misie_lubia_dzieci Re: jestes PEDOFILEM? 26.11.12, 12:03
        spiderman47 napisał:

> zmien nicka zboczku.

Twoje chore skojarzenia świadczą o Twojej psychice.
      • ssssuper_kochanka Re: jestes PEDOFILEM? 26.11.12, 12:13
        chyba.ze napisała:

> Tylu błędów w jednym zdaniu nawet najgłupsza żona nie da rady napisać big_grin
        > Chyba, że ex żona jak np trinity big_grin

Może rozwścieczona trinitobrukiewa założyła sobie kolejnego nicka. big_grin

marantisa napisał:

> A zona dla przyjemności i nic nie musi! Powiedziałbym raczej, ze musi to robić
        > kochanka, bo od tego jest, zeby zaspakajać faceta.

Jak kochanka nie zaspokoi, to facet kopnie ja w dupsko z pół obrotu i znajdzie sobie kolejną chętną lafiryndę. big_grin

Nie każdy mężczyzna ma kocha
        > nkę!

Ale ona by tak bardzo chciała, żeby każdy miał, to wtedy łatwiej by jej się żyło i lżej było umierać. big_grin

spiderman47 napisał:

> zmien nicka zboczku.

To nie zboczek. To głupia trinitobrukiewa się wścieka, że żony się z niej śmieją, a nie biegną do sądu z pozwami rozwodowymi.
        • str-ess TRINITY ma rozdwojenie jaźni 26.11.12, 12:34
          Znowu ta idiotka Trinity produkuje się i zakłada kolejny załosny wątek! Ta koboieta jest psychicznie chora!
          • spiderman47 Re: TRINITY ma rozdwojenie jaźni 27.11.12, 15:31
            str-ess napisała:

> Znowu ta idiotka Trinity produkuje się i zakłada kolejny załosny wątek! Ta kobo
            > ieta jest psychicznie chora!

biorac pod uwage to, jakie klamstwa wypisuje na tym forum, wszystko mozliwe.
    • lisdene Re: żony są głupsze od dziwek i kochanek 26.11.12, 17:14
      Kiedy kochanka staje się drugą żoną to musi być już nie tylko głupsza od dziwki, kochanki, to i jeszcze pierwszej eks żony big_grin swojego Misia.

• wiemwszytko Re: żony są głupsze od dziwek i kochanek 27.11.12, 10:06
        lisdene napisała:

> Kiedy kochanka staje się drugą żoną to musi być już nie tylko głupsza od dziw
        > ki, kochanki, to i jeszcze pierwszej eks żony big_grin swojego Misia.
        >
        Tylko jej się wydaje ze jest najmądrzejsza na świecie bo jej się udało zdobyć chłopa którego żona wywaliła z domu.
        • tatarak1234 Re: żony są głupsze od dziwek i kochanek 27.11.12, 11:00
          misie..., ty testy jakieś robiłeś? Współczuję głupiej żony, ale sam ją wybrałeś, to też niezbyt mądry być musisz.
          • ssssuper_kochanka Re: żony są głupsze od dziwek i kochanek 27.11.12, 11:19
            tatarak1234 napisała:

> misie..., ty testy jakieś robiłeś? Współczuję głupiej żony, ale sam ją wybrałeś
            > , to też niezbyt mądry być musisz.

Pewnie żona też mu rogi przystawia, a on - kretyn uważa, że na tym polega małżeństwo.
    • facettt doprawdy ? 05.12.12, 15:16

> Dziwka uprawia seks za pieniądze.

- dziwki robia to za darmo. za pieniadze - to robia to prostytutki.

A żona? W ramach małżeńskiego obowiązku. Musi rozkładać uda na każde zawołanie męża, bo po to przecież jest.

powiedz to mojej Slubnej. od Cwierc Wieku tego nie doswiadczylem.

> Kochanka z seksu ma przyjemność. Facet przy niej musi się starać, żeby nie dost
      > ać kopa.

- akurat. tylko udaje, ze ma . w rzeczywistosci to ma, ale nadzieje...

Dla żony mąż się nie stara, bo i tak musi mu dać. A jak nie to sam sobie weźmie.

- daj mi taka babe. marze io takiej.
      >
      > Co więcej żony muszę jeszcze prać, gotować i sprzątać. Na to żadna kochanka ani
      > dziwka by się nie zdecydowała. Zresztą po co, to żona jest służącą.

- zapewne, ale za te uslugi kaze sobie niemalo placic.
      i to bez seksu. bo za seks - to jeszcze ekstra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka