Dodaj do ulubionych

Czy zdolne kochanki opisza - co najbardziej lubia?

04.02.13, 14:10
Zwlaszcza prosze o to super_kochanke i wybitna_kochanke.

Skoro reklamuje sie publicznie swoje walory w Necie - to nie mozna poprzestac na nicku.
Pora wgryzc sie w szczegoly.

Jakie pozycje najbardziej lubicie , dziewczyny?
Z przodu z tylu, na boku, na konika, czy moze na pieska ?
Krotko i namietnie , czy dlugo i czule ?

Czekam na osobiste zwierzenia.
To lepsza terapaia , niz bezproduktywne ujadanie na inne kochanki.
Obserwuj wątek
    • tadzio_stary_pierdzioch Re: Czy zdolne kochanki opisza - co najbardziej l 04.02.13, 14:12
      alez musisz miec ubogie zycie w realu.
      • facettt Re: Czy zdolne kochanki opisza - co najbardziej l 04.02.13, 14:14
        tadzio_stary_pierdzioch napisał(a):
        jak zywykle byle co.

dziecie, dyzurnych nie prosimy o zdanie.
    • ssssuper_kochanka Re: Czy zdolne kochanki opisza - co najbardziej l 04.02.13, 14:32
      facettt napisał:

> Pora wgryzc sie w szczegoly.

Wgryź się koniowi w dupę jak cię jego kumpel z boksu będzie ładował od tylca. big_grin

> Czekam na osobiste zwierzenia.

A co, potrzebujesz korepetycji seksualnych, bo nie dość, że nie potrafisz dogodzić żadnemu alfonsowi to i sama nic już nie odczuwasz?
      Wsadź sobie lufę od czołgu, to może nie będziesz musiała jej szukać jak przyjdzie pora wyjąć.
      • facettt sssuper kochanka, dziewcze... 04.02.13, 14:49
        przypominam , ze nie jestem kobieta, wiec pisz poprawnie po plsku, o.k. ?

i skoro reklamujesz sie tu jako sueper kochanka - to zdradz nam kilka tajnikow twojego mistrzowstwa w tym zakresie ?

inaczej uznamy, ze tym nickiem niepotrzebnie podbudowujesz tylko swoje nadwatlone EGO.
        • tadzio_stary_pierdzioch Re: sssuper kochanka, dziewcze... 04.02.13, 14:52
          idiota do kwadratu.
          mój nick tez traktujesz tak dosłownie?big_grin
          • facettt stary_pierdzioch, hloopcze... 04.02.13, 15:13
            tadzio_stary_pierdzioch napisał(o):
            > mój nick tez traktujesz tak dosłownie?

- naturalnie. potwierdzasz to przeciez sam - tym zdaniem:

a ja pierdzę i śmierdzę..
          • ssssuper_kochanka Re: sssuper kochanka, dziewcze... 04.02.13, 15:22
            tadzio_stary_pierdzioch napisał(a):

> idiota do kwadratu.
            > mój nick tez traktujesz tak dosłownie?big_grin

A czego Ty się spodziewałeś po tłumokach i analfabetach, którym już dawno sperma mózg wypłukała.
            • facettt kosz , za zlamanie regulaminu 04.02.13, 15:38
              ssssuper_kochanka napisał(a):

> tadzio_stary_pierdzioch napisał(a):
              >
              > > idiota do kwadratu.
              > > mój nick tez traktujesz tak dosłownie?big_grin
              > A czego Ty się spodziewałeś po tłumokach i analfabetach, którym już dawno sperm
              > a mózg wypłukała.

kosz , za zlamanie regulaminu i uwagi ad personam.
              • ssssuper_kochanka Re: kosz , za zlamanie regulaminu 04.02.13, 16:10
                facetttka napisała:

> kosz , za zlamanie regulaminu i uwagi ad personam.

Kosz to sobie załóż na pusty łeb, jak cię będzie Qń dopychał, to nie będzie tak rżał, więc dłużej skorzystasz.
                • facettt <a href="http://www.google.pl/search?hl=pl&q=gin&bav=on.2,o" targe 04.02.13, 16:17
                  > Kosz to sobie załóż na pusty łeb, jak cię będzie Qń dopychał, to nie będzie tak
                  > rżał, więc dłużej skorzystasz.

nadal kosz za zlamanie regulaminu i uwagi ad personam,
                  ale mam cos dla ciebie w prezencie, ma Donno:

sprobuj.
                  troche uzywane, ale po wymyciu i wysuszeniu w dobrym stanie:
                  images.search.conduit.com/ImagePreview/?q=prezerwatywy
        • ssssuper_kochanka Re: sssuper kochanka, dziewcze... 04.02.13, 15:15
          dziewcze to możesz sobie pisać do kumpeli spod latarni, jak spotkasz się z nią na tym forum
          • facettt sssuper kochanka, maDonno... 04.02.13, 15:20
            > dziewcze to możesz sobie pisać do kumpeli spod latarni, jak spotkasz się z nią
            > na tym forum

dobrze, bede pisal do ciebie: - ma Donno...
            ladniej ?
            a teraz nie obrzuszaj sie, tylko pisz na temat.
            skoro jestes super w tym fachu - to poprosze o dokladniejsze preferencje.
            inaczej nie uwierze .
            • ssssuper_kochanka Re: sssuper kochanka, maDonno... 04.02.13, 15:29
              facettt napisał:

> skoro jestes super w tym fachu - to poprosze o dokladniejsze preferencje.
              > inaczej nie uwierze .

Zapytaj mojego męża. Jak będziesz długo żebrać, to może się w końcu zlituje nad tobą.
              • facettt Re: sssuper kochanka, maDonno... 04.02.13, 15:35
                Zapytaj mojego męża.

Ta cie ubezwlasnowolnil, ze nawet tego nicka ci narzucil, bez spytania cie o zdanie ?

- wyrazy wspolczucia.
                • ssssuper_kochanka Re: sssuper kochanka, maDonno... 04.02.13, 16:17
                  facettt napisał:

> Ta cie ubezwlasnowolnil, ze nawet tego nicka ci narzucil, bez spytania cie o zd
                  > anie ?

Uważaj, żeby ciebie któryś Qń nie ubezwłasnowolnił, bo na wieki pozostaniesz w stajni na sianie.
                  • facettt Re: sssuper kochanka, maDonno... 04.02.13, 16:20
                    > Uważaj, żeby ciebie któryś Qń nie ubezwłasnowolnił, bo na wieki pozostaniesz w
                    > stajni na sianie.

nie zmieniaj tematu tylko odpowiadaj na pytanie: byla przemoc psychiczna z tym nickiem ?
                    - bo jesli nie - to napisz nam dlaczego uwazasz sie za super kochanke ?
                    chetnie poznamy pare szczegolow smile
                    • 4dorotka Re: sssuper kochanka, maDonno... 04.02.13, 22:43
                      facettt napisał:

> ssssuper_kochanka napisał(a):
                      > > Uważaj, żeby ciebie któryś Qń nie ubezwłasnowolnił, bo na wieki pozostani
                      > esz w
                      > > stajni na sianie.
                      >
                      > nie zmieniaj tematu tylko odpowiadaj na pytanie: byla przemoc psychiczna z tym
                      > nickiem ?
                      > - bo jesli nie - to napisz nam dlaczego uwazasz sie za super kochanke ?
                      > chetnie poznamy pare szczegolow smile

Przecież wyraźnie s-k napisała ,że lubi z koniem w stajni na sianie .Mocna jesteś,ale ze zwierzętami???
                      • facettt ja zyczliwy jestem 05.02.13, 00:05
                        zwlaszcza niedoszlym kochankom i viem, ze to byla tkzw. licentia poetica...

czekam zatem na wiecej ciekawych szczegolow smile
              • stasi1 Ale skoro szuka on kochanki 04.02.13, 21:27
                na boku to chyba taką raczej marną kochanką jesteś!
    • chyba.ze Na trynity poczkaj 04.02.13, 18:05
      ... ona najbardziej obeznana w temacie.
      Aczkolwiek...
      Jej pierwszy od niej zwiał, więc jak widać kiepsko szło- pierwsze koty za płoty.
      No ale drugi, dużo starszy podobno jest z cudzoziemki zadowolony podobnie jak jego gosposia.
      • trinity_0308 Re: Na trynity poczkaj 06.02.13, 10:16
        chyba.ze napisała:

> ... ona najbardziej obeznana w temacie.

Moim skromnym zdaniem o seksie należy rozmawiać z tym jednym jedynym mężczyzną, z którym się go uprawia, co też czynię.

Jednak jak słusznie zauważył autor wątku są tu kobiety, które ciągle i chętnie piszą w swoich postach o spermie, rozkładaniu nóg i inne tego typu obleśne teksty, których nawet powtarzać nie chcę. Skoro one lubią rozmawiać publicznie o tych sprawach, nie widzę powodu, żeby teraz unikać tematu.
        Zastanawiam się tylko, czy jeśli lubią rozmawiać o seksie publicznie, to też publicznie go lubią uprawiać? Czy też wręcz przeciwnie, rozmawiają na ten temat z kim leci, bo już nic innego im nie zostało.

Ja, jako spełniona w tej materii pozostawiam ten temat, tam gdzie jego miejsce, między mną i moim partnerem.
        • ssssuper_kochanka Re: Na trynity poczkaj 06.02.13, 13:23
          trinity_0308 napisała:

> Moim skromnym zdaniem o seksie należy rozmawiać z tym jednym jedynym mężczyzną,
          > z którym się go uprawia, co też czynię.

O, patrzcie jaka święto jebliwa ta trinity się zrobiła nagle. Tylko z jednym będzie gadała i się pieprzyła. big_grin big_grinbig_grin
          • trinity_0308 Re: Na trynity poczkaj 14.02.13, 12:12

> trinity_0308 napisała:
            >
            > > Moim skromnym zdaniem o seksie należy rozmawiać z tym jednym jedynym mężc
            > zyzną,
            > > z którym się go uprawia, co też czynię.
            >
            > O, patrzcie jaka święto jebliwa ta trinity się zrobiła nagle. Tylko z jednym bę
            > dzie gadała i się pieprzyła. big_grin big_grinbig_grin

Po pierwsze nie nagle, po drugie nie pieprzyła.
            Nie mierz innych swoją miarą.

• chyba.ze taktowna trynity 06.02.13, 19:03
          trinity_0308 napisała:

Ja, jako spełniona w tej materii pozostawiam ten temat, tam gdzie jego miejsce,
          > między mną i moim partnerem.

Hmm
          "Taka spełniona" widać nie jesteś skoro zawitałaś na to forum chwaląc się złowieniem Misiaczka (a raczej z racji jego wieku- Niedźwiedzia).
          Kobieta spełniona nie potrzebuje się dowartościowywać smile
          • trinity_0308 Re: taktowna trynity 14.02.13, 12:17
            Już nie raz tłumaczyłam motywy mojej obecności na forum.
            Widzę, że u Ciebie ze zrozumieniem kiepsko.
            Ale dobrze, że masz forum, żeby się dowartościować i dzielić swoimi mądrościami.
            • tadzio_stary_pierdzioch Re: taktowna trynity 14.02.13, 13:16
              gdyby nie to forum, gdzie bys frustratko ulewala swa zolc?big_grin
              • trinity_0308 Re: taktowna trynity 14.02.13, 13:23
                Albo się pomyliłeś i to nie do mnie, albo nadal nic nie rozumiesz.
                Jedno i drugie pozbawia sensu dalszą dyskusję.
    • joanna9969 Re: Czy zdolne kochanki opisza - co najbardziej l 04.02.13, 18:41
      Mysle ze te nicki odzwierciedlaja szczyt niespelnionych marzen
      • facettt Re: Czy zdolne kochanki opisza - co najbardziej l 04.02.13, 19:13
        joanna9969 napisała:
        > Mysle ze te nicki odzwierciedlaja szczyt niespelnionych marzen

ja to doskonale rozumiem i nawet wspolczuje...
        tylko po jaka hollere odgryzaja sie za to na innych kochankach, ktorym sie udalo... ?

ja tu nie placze ludziom w rekaw na foro, ze czasami zdarza mi sie wyskoczyc na panienki,
        bo Slubna za malo daje...

c´est la vie - i tyle... smile
        • ssssuper_kochanka Re: Czy zdolne kochanki opisza - co najbardziej l 05.02.13, 10:41
          joanna9969 napisała:

> Mysle ze te nicki odzwierciedlaja szczyt niespelnionych marzen

To źle myślisz, jak zwykle. Myśl dalej, może w końcu wymyślisz coś sensownego.
          Koszule i gacie mojego starego wyprane? big_grin

facettt napisał:

> przypominam , ze nie jestem kobieta, wiec pisz poprawnie po plsku, o.k. ?

Chyba zupełnie ci na mózg padło skoro, skoro już nie wiesz kim jesteś.

> i skoro reklamujesz sie tu jako sueper kochanka - to zdradz nam kilka tajnikow
          > twojego mistrzowstwa w tym zakresie ?

Najpierw opisz jak ciebie ładują przygłupie skończony. Żal ci dupe ściska, że łajdusy nie rozwodzą się, tylko przychodzą cię dopychać i wracają do żon i dzieci? Widać na gębie masz wypisane, że służysz jedynie do zaspokajania debili płci męskiej, dlatego każdy normalny facet ucieka przed tobą jak przed zarazą.

> ja to doskonale rozumiem i nawet wspolczuje...

Wspólczuj sobie. Przyda się dodatkowe współczucie.

> tylko po jaka hollere odgryzaja sie za to na innych kochankach, ktorym sie udal
          > o... ?

Którym? big_grin

> ja tu nie placze ludziom w rekaw na foro, ze czasami zdarza mi sie wyskoczyc na
          > panienki,
          > bo Slubna za malo daje...

Żeby ta ślubna ci w ogóle dawała to musiałaby najpierw istnieć w rzeczywistości.
          • facettt dziewcze, zdecyduj sie... 05.02.13, 14:53
            czy piszesz do joanny, czy do mnie ?
            bo na razie - to jusz stoisz w rozkroku, tylko, ze seksu z tego nie ma...

PS. masz tu ode mnie maly prezent.
            troche uzywane, umyte , wysuszone i w w dobrym stanie :
            www.loveit.pl/love/466042/kondomy
            • ssssuper_kochanka Re: dziewcze, zdecyduj sie... 06.02.13, 10:12
              facettt napisał:

> czy piszesz do joanny, czy do mnie ?
              > bo na razie - to jusz stoisz w rozkroku, tylko, ze seksu z tego nie ma...
              >
              > PS. masz tu ode mnie maly prezent.
              > troche uzywane, umyte , wysuszone i w w dobrym stanie :
              > www.loveit.pl/love/466042/kondomy

Łyknij histeryczko silne leki albo wytrzeźwiej. Bełkoczesz cały czas to samo, jak stara, zacięta płyta. big_grin
              • facettt dziewcze, ale zdecyduj sie w koncu ... 06.02.13, 13:55
                Łyknij histeryczko silne leki albo wytrzeźwiej. Bełkoczesz cały czas to samo, j
                > ak stara, zacięta płyta.

Jestem facetem, niemoto. Okulary podac ?
                A prezent przyjmujesz ?
                I moze wreszcie zmienisz nicka na np. "Niedodmuchana". czy tylko "niekochana zona" ?
                • czy-ktos-widzial-dziubdziuba Re: dziewcze, ale zdecyduj sie w koncu ... 06.02.13, 15:25
                  A po co ci te opowieści? Będziesz się onanizował????
                  P.S. Nie wklejaj po raz kolejny zdjęć zużytych kondomów, bo to z poczuciem humoru ma niewiele wspólnego!
                  • facettt belkot... 06.02.13, 20:13
                    z poczuciem humoru nie ma tesz nic wspolnego podpisywanie sie nickiem "super_kochanka"

- gdy sie kochanek nienawidzi...

chcesz komplet prezerwatyw ?
                    moga byc uzywane ?
                  • ssssuper_kochanka Re: dziewcze, ale zdecyduj sie w koncu ... 14.02.13, 13:23
                    czy-ktos-widzial-dziubdziuba napisał(a):

> P.S. Nie wklejaj po raz kolejny zdjęć zużytych kondomów, bo to z poczuciem humo
                    > ru ma niewiele wspólnego!

Dla takiej wywłoki to najzabawniejszy numer. Jak jej pokażesz zużytą prezerwatywę to będzie przez cały dzień rechotać jak żaba.
                    • facettt dzidziu, ale zdecyduj sie w koncu ... 14.02.13, 15:23
                      Dla takiej wywłoki to najzabawniejszy numer. Jak jej pokażesz zużytą prezerwaty
                      > wę to będzie przez cały dzień rechotać jak żaba.

Dzidziu, prezerwatywa zuzyta, to prezerwatywa peknieta.
                      prtezerwatywa uzywana, ale cala, to prezerwatywa sprawdzona i po umyciu i wysuszeniu
                      gotowa do ponownego obrotu:
                      wybierz sobie najladniejsza smile
                      www.mojanorwegia.pl/forum/view/129/sandes/197969/przetwornia_rybna.html
              • 1-smutna-1 Re: dziewcze, zdecyduj sie... 06.02.13, 22:49
                Do superkochanki
                Ozeszjapierdole, ogół niech wybaczy
                Tchorzliwa i wulgarna osobo,
                ciekawe czy bys rownie"mocna" w gebie byla
                jakbyc nie byla anonimowa?
                mydlem ci gebe trzeba wyszorowac
                bo takiego czegos to dawno nie czytalam
                nie jestes lepsza,nie jestes.
                cokolwiek sobie w tej glowie wymyslilas
                nic nie zmieni tego plugastwa ktore tam masz.
                Bleee

A do facetta
                ja lubie klasycznie, bez wielkich szalenstw i moj tez, moze w domu ma jakies hocki-klocki bo ze mna , o ironio,po bozemu
                • marantisa Re: dziewcze, zdecyduj sie... 07.02.13, 16:39
                  1-smutna-1 napisał(a):
                  > moze w domu ma jakies hocki-klocki bo ze mna , o ironio,po bozemu

No cóż, seks z żona jest nieporównywalnie przyjemniejszy i bardziej satysfakcjonujący. To magia bliskości, zaufania, zjednoczenie ciał i dusz - coś, czego nie można osiągnąć z kimś z doskokuwink
                  I stąd nick smutna? Może zmień na wesoła-co-daje-dookoła po bożemu co prawda, ale GRATIS!

• czy-ktos-widzial-dziubdziuba Re: dziewcze, zdecyduj sie... 07.02.13, 17:29
                    a ja mam dla 1-smutnej-1 inna propozycję:
                    Zadowolona-co-daje-bez-kondoma
                  • laila_7 Re: dziewcze, zdecyduj sie... 14.02.13, 15:15
                    marantisa napisał:
                    > No cóż, seks z żona jest nieporównywalnie przyjemniejszy i bardziej satysfakcjo
                    > nujący. To magia bliskości, zaufania, zjednoczenie ciał i dusz - coś, czego nie
                    > można osiągnąć z kimś z doskokuwink

Absolutnie się z Tobą zgadzam, najbardziej satysfakcjonujący seks to taki, któremu towarzyszy bliskość, zaufanie i zjednoczenie dusz. I masz rację z kimś z doskoku nie można tego osiągnąć.
                    Szkoda tylko, że w wielu małżeństwach nie ma takiego zjednoczenia ciał i dusz, a seks staje się z seksem z doskoku, a z czasem w ogóle przestaje istnieć.
                    Wtedy przychodzi czas na kochankę i szczęście ma ten, kto nie musi mieć kochanki z doskoku, a znajdzie poza małżeństwem kobietę, z którą po raz kolejny przeżyje piękne uniesienia.
                  • jaskok68 Re: dziewcze, zdecyduj sie... 15.02.13, 11:09
                    marantisa napisał:

> No cóż, seks z żona jest nieporównywalnie przyjemniejszy i bardziej satysfakcjo
                    > nujący. To magia bliskości, zaufania, zjednoczenie ciał i dusz - coś, czego nie
                    > można osiągnąć z kimś z doskokuwink

z taką z doskoku to jedynie czujesz ulgę jak po wysraniu się.
                • facettt ale najgorsze... 07.02.13, 17:01
                  1-smutna-1 napisał(a):
                  > Do superkochanki
                  > Ozeszjapierdole, ogół niech wybaczy

- ale najgorsze, ze my oboje rodem z Plocka.
                  mam nadzieje, ze w realu nigdy jej nie spotkalem smile
                  • ssssuper_kochanka Re: ale najgorsze... 14.02.13, 13:19
                    facettt napisał:

> - ale najgorsze, ze my oboje rodem z Plocka.
                    > mam nadzieje, ze w realu nigdy jej nie spotkalem smile

Módl się o to każdego dnia po przebudzeniu nędzna kreaturo, uprawiająca seks jedynie w krzaczunach i wieszająca gacie na gałęziach.
                    • facettt belkociku... 14.02.13, 15:25
                      > Módl się o to każdego dnia po przebudzeniu nędzna kreaturo, uprawiająca seks je
                      > dynie w krzaczunach i wieszająca gacie na gałęziach.

belkociku...
                      w lozku tesz mi sie zdarza smile

a jak lubisz najbardziej ?
                      plenerek od tylu moze byc ?
                • ssssuper_kochanka do smutnej wywłoki 14.02.13, 13:13
                  1-smutna-1 napisał(a):

> Do superkochanki
                  > Ozeszjapierdole, ogół niech wybaczy
                  > Tchorzliwa i wulgarna osobo,
                  > ciekawe czy bys rownie"mocna" w gebie byla
                  > jakbyc nie byla anonimowa?

smutna wywłoko chcesz się spotkać w realu? Przekonasz się osobiście jaka jestem tchórzliwa, z resztą nie tylko ja. big_grinbig_grinbig_grin

> mydlem ci gebe trzeba wyszorowac

a twojego oblepionego spermą ryja pumeksem i szczotką ryżową.
                  Już mama szykować na spotkanie? Gwarantuję, że zostaniesz wyszorowana dokładnie.
    • nerika Re: Czy zdolne kochanki opisza - co najbardziej l 14.02.13, 23:05
      wszystko
      • facettt O. I to jest wlasciwa odpowiedz :) 15.02.13, 16:14
        nerika napisała:
        > wszystko

Tym niemniej rad bym uslyszec, co mniej, a co bardziej ?
    • kochanka_idealna Re: Czy zdolne kochanki opisza - co najbardziej l 27.02.13, 18:57
      Tego co najlepsze nie da sie opisac mysle, dobry sex powinen dzialac jak narkotyk - jesli nie dziala - znaczy ze jest do niczego, niekoniecznie technicznie. Szczegoly? Pozycja? Czas trwania - nie maja znaczenia w dobrym seksie.
      • hahahaha-hahahaha Re: Czy zdolne kochanki opisza - co najbardziej l 01.03.13, 15:04
        kochanka_idealna napisała:

> Tego co najlepsze nie da sie opisac mysle, dobry sex powinen dzialac jak narkot
        > yk - jesli nie dziala - znaczy ze jest do niczego, niekoniecznie technicznie. S
        > zczegoly? Pozycja? Czas trwania - nie maja znaczenia w dobrym seksie.

O czym jak widać facettt nie wie, dlatego zadaje tyle głupich pytań. Widocznie w seksie jest do niczego, dlatego podpytuje o te pozycje.
        facettt, w jakiej pozycji byś nie próbował, to i tak nie dorównasz ich mężom, bo w slipach prawie nic nie masz. big_grin
        • trinity_0308 Re: Czy zdolne kochanki opisza - co najbardziej l 03.03.13, 17:24
          hahahaha-hahahaha napisał(a):

> facettt, w jakiej pozycji byś nie próbował, to i tak nie dorównasz ich mężom, b
          > o w slipach prawie nic nie masz. big_grin

Brzydko tak puszczać się z facetttem, a potem opisywać Wasze intymne przeżycia na forum.
          • hahahaha-hahahaha Re: Czy zdolne kochanki opisza - co najbardziej l 04.03.13, 10:44
            trinity_0308 napisała:

> Brzydko tak puszczać się z facetttem, a potem opisywać Wasze intymne przeżycia
            > na forum.

Chyba rozumiesz, że chciałam kiedyś seks uprawiać z facetttem, tylko jemu nic nie wyszło z tych gaci.
        • facettt co za belkot bez wiedzy... 03.03.13, 18:03
          O czym jak widać facettt nie wie, dlatego zadaje tyle głupich pytań. Widocznie
          > w seksie jest do niczego, dlatego podpytuje o te pozycje.
          > facettt, w jakiej pozycji byś nie próbował, to i tak nie dorównasz ich mężom,

czytaj ze zrozumieniem, dziewcze...
          dawno napisalem, ze mam zasady i mezatek nie tykam.
          niech sie mezowie sami z nimi mecza.
          tykam tylko WOLNE.
          • hahahaha-hahahaha Re: co za belkot bez wiedzy... 04.03.13, 10:28
            facettt napisał:

> czytaj ze zrozumieniem, dziewcze...
            > dawno napisalem, ze mam zasady i mezatek nie tykam.
            > niech sie mezowie sami z nimi mecza.
            > tykam tylko WOLNE.

Trinity jest WOLNA i CHĘTNA dla takich starych zgredów, którym już nie stają, a jak wydarzy się cud to trzeba mieć zwinne ręce, żeby znaleźć coś w gaciach.
            • facettt belkociku. 04.03.13, 15:02
              > Trinity jest WOLNA

Trinity jest zajeta. czytaj to co inni pisza zamiast zaczniesz sie tu wydurniac.
          • wiemwszytko Re: co za belkot bez wiedzy... 04.03.13, 10:59
            facettt napisał:

> czytaj ze zrozumieniem, dziewcze...
            > dawno napisalem, ze mam zasady i mezatek nie tykam.
            Nie tykasz bo nie masz czym a zasad to żadnych nie masz.

> niech sie mezowie sami z nimi mecza.
            Ich mężowie uprawiają z nimi seks a nie się męczą tak jak ty.

> tykam tylko WOLNE.
            To będziesz musiał długo szukać takiej drugiej gęsi Balbiny której żaden inny facet nie chce.
            • facettt spokojna brocha... 04.03.13, 15:04
              spokojna brocha... trafia sie raz na czas i bez szukania.
              w mojej pracy mam 80 % kobiet smile
              • hahahaha-hahahaha Re: spokojna brocha... 04.03.13, 16:07
                Odpowiadasz na:
                facettt napisał:

> spokojna brocha... trafia sie raz na czas i bez szukania.

W krzakach?

> w mojej pracy mam 80 % kobiet smile

i żadna cię nie chce, nawet stara plotkara sprzątaczka. Woli darmowe nadgodziny z mopem spędzić, niż w twoim towarzystwie, bo zanudziła by się na śmierć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka