michael_praed 13.02.15, 13:31 Prawdziwa kobieta TAKĄ powinna być - piękna, seksowna i silna (a NIE jakieś "gryzipiórki" zza biurka w firmach, nazywające SAME SIEBIE: "pięknymi" i "przebojowymi" ): ----------------------------------- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michael_praed Re: Prrawdziwa kobieta 13.02.15, 19:39 O to, by kobiety były takie, jak ta na zdjęciu (do którego podałem link). Odpowiedz Link
slomiany.wdowiec Re: Prrawdziwa kobieta 13.02.15, 21:19 Dla tych sfrustrowanych podpowiedź jeszcze raz.: www.facebook.com/photo.php?fbid=847325901996556&set=gm.411224065703118&type=1&theater patrz pierwszy post drukiem na niebiesko. i dziwić się że dla takich kobiet małżeństwo staje się atrapą / Odpowiedz Link
slomiany.wdowiec Re: Prrawdziwa kobieta 13.02.15, 21:25 Jeszcze podpowiem żeby w pełni dotarło co i jak. Jest pani, taka typowa Zołza. Pani trzyma Misia za grzywę. Misio mruczy zadowolony, a potem będzie............................... www.youtube.com/watch?v=-GWhH4NfIQ0 Odpowiedz Link
slomiany.wdowiec Re: Prrawdziwa kobieta 13.02.15, 22:00 Dalej, to już tylko flaszkę w dłoń i I piszesz los człowieka pod tytułem Borys Polewoj. Wtedy to nawet Disco Polo nie jest mi straszne. www.youtube.com/watch?v=FhiMXWa8BBE Odpowiedz Link
anka.on.line Re: Prrawdziwa kobieta 13.02.15, 23:22 Jestem gryzipiórkiem zza biurka. A jednocześnie kochanką od prawie sześciu lat. Jednego, tego samego mężczyzny... Może nie jest ze mną tak źle? Odpowiedz Link
agus-ia76 Re: Prrawdziwa kobieta 14.02.15, 02:02 a jak wy panowie wygladacie? jak ten misio czy troszkę lepiej a moze jak atrapy Odpowiedz Link
agus-ia76 Re: Prrawdziwa kobieta 14.02.15, 11:08 dziś pootwierałam te linki bo nie miałam jak z tel. i takie jakieś infantylne są Odpowiedz Link
koszmarna.baba Re: Prrawdziwa kobieta 14.02.15, 18:24 Strrasznie jestem ciekawa jak 99% facetów zachowało by się spotykając taką kobietę na spacerze?? Co potrafiliby jej powiedzieć, czym zaimponować? Odpowiedz Link
facettt eetam... 14.02.15, 19:21 koszmarna.baba napisała: > Strrasznie jestem ciekawa jak 99% facetów zachowało by się spotykając taką kobi > etę na spacerze?? Co potrafiliby jej powiedzieć, czym zaimponować? A co tu az "Strrasznie" ciekawego ? 80 % Pnaow poszlo by sobie dajej, wiedzac, ze nie maja na taka szans , to raz, a dwa taka kobieta w wyzywajacym stroju nie chodzi po parku - chyba , ze jest "kobieta pracujaca" a Niedzwiadek robi za ochroniarza. Odpowiedz Link
ninek04 Re: eetam... 14.02.15, 19:33 To są fantazje pewnej grupy mężczyzn, które można jak najbardziej zaspokoić, ale po godzinach i w czasie wolnym od pracy, wtedy dlaczego nie? Odpowiedz Link
facettt Re: eetam... 14.02.15, 20:15 ninek04 napisała: > To są fantazje pewnej grupy mężczyzn, które można jak najbardziej zaspokoić, ale po godzinach i w czasie wolnym od pracy, zgadza sie... tyle, ze w godzinach i w czasie pracy... (pewnej grupy kobiet) rzecz jasna ... Odpowiedz Link
ninek04 Re: eetam... 14.02.15, 20:30 facettt napisał: , > zgadza sie... > tyle, ze w godzinach i w czasie pracy... (pewnej grupy kobiet) rzecz jasna ... > Ale w godzinach pracy to tylko szybki numerek,z patrzeniem na zegarek,a po godzinach to delektowanie się i uczta zmysłów, czyż nie? Odpowiedz Link
agus-ia76 Re: Prrawdziwa kobieta 14.02.15, 20:13 Nie dostanę słońce bo ja tu jestem od banow Odpowiedz Link
facettt Re: Prrawdziwa kobieta 14.02.15, 20:17 Ode mnie , Sloneczko,to dostaniesz. tylko buzi, poprosze kosmetyczkalancut.pl/wp-content/uploads/2012/07/shutterstock_55440967.jpg Odpowiedz Link
agus-ia76 Re: Prrawdziwa kobieta 14.02.15, 20:42 Dzięki,dzięki! Wszak nikt mnie już nie chce buuuu więc każde pocieszenie dobre Odpowiedz Link
facettt nie ma to jak z Prawdziwa kobieta... 14.02.15, 22:29 agus-ia76 napisała: > Dzięki,dzięki! > Wszak nikt mnie już nie chce buuuu - nosz ja chce... (a Slubna wyjezdza niedlugo na miesiac do sanatorium...) > więc każde pocieszenie dobre mala rzecz, a cieszy... - a gdyby Ci sie moje rowniutkie koronki spodobaly, to moge polecic swietnego protetyka. niedrogo bierze )) Odpowiedz Link
agus-ia76 Re: nie ma to jak z Prawdziwa kobieta... 15.02.15, 02:37 Na szczęście koronki mi jeszcze nie potrzebne Odpowiedz Link
koszmarna.baba Re: nie ma to jak z Prawdziwa kobieta... 15.02.15, 10:01 Słomiany czy ty w realu dostałeś kosę od Agusi że robisz do niej takie osobiste wycieczki? Odpowiedz Link
ninek04 Re: nie ma to jak z Prawdziwa kobieta... 15.02.15, 10:29 slomiany, chamstwa i braku kultury nie przykryjesz wzniosłymi słowami, którymi prawisz swoje kazania. Odpowiedz Link
slomiany.wdowiec Re: nie ma to jak z Prawdziwa kobieta... 15.02.15, 12:21 Szczery jestem aż do bólu. Żadnego chamstwa z mej strony nie ma. Czyż nie jest powiedziane że kto w ciebie kamieniem ty w niego................. CAŁĄ GÓRĄ żeby się cholera nie podniosła. Zauważcie że cała lawina "ostrych słówek" ma zawsze swój początek. Zaczyna on/ona, potem w odwecie idą coraz ostrzejsze słowa. W dalszym etapie dochodzi do wyzwisk i..................... Prawie jak małżeńskim stadle kończy się rozwodem. Kto zaczął ? Po kilku akcjach trudno znaleźć winnego. Ale wystarczy pokusić się o obejrzenie "zapisu monitoringu" W tym przypadku chronologia zdarzeń. I wszystko jasne....... PS. Zbieżność imion i nazwisk, oraz faktów jest całkowicie przypadkowa. Prosimy nie regulować więc odbiorników. ' Odpowiedz Link