Dodaj do ulubionych

ZNÓW JESTEM Z WAMI...

11.03.07, 13:00
WITAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY...
W mojej poczcie znalazłam dzisiaj cudny list od jednej z was, i muszę przyznać
że kompletnie mnie zamurowało!
Nie spodziewałam się,że mój przykład może kogoś zainspirować.Dlatego właśnie
przestałam pisać,bo wydawało mi się,że nikomu ta moja pisanina nie jest
potrzebna, a dla samej siebie to można w pamiętniku...
No, ale teraz to co innego, wstąpił we mnie nowy duch...
I przyznam się szczerze ,że samej mi się to przyda, bo trochę się zastałam...
W pażdzierniku zaczęłam studiować i czas wolny skurczył mi się prawie do zera,
i chęci i sił też czasami brakuje, bo poza tym pracuję na całym etacie, a
studia są dzienne,żeby było śmieszniej...
Od jutra, czyli od 12 marca przystępuję więc do boju razem z wami.
I z tego co zdążyłam przeczytać - macie tu same nowości... stevie i
serwatke... poproszę o kontakty i adresy ...
PA PA DO JUTRA :D :D:D
[na razie muszę sie uczyć bo mam jutro 2 zaliczenia, a jeszcze idę na noc do
pracy]

1
Obserwuj wątek
    • kompotzsushi Re: ZNÓW JESTEM Z WAMI... 11.03.07, 14:55
      Witaj, gosiu-samosiu55! Hip hip - hurra!

Ciężki okres przed Tobą, ale przecież już masz doświadczenie wypłukiwaniu :)
      Na wiosnę jest więcej energii, będzie dobrze!
      Serwatkę można kupić np. w sklepie Body Shop na Próchnika 16 (Łódź), mają też
      swoją stronę i wysyłają do domu (można też zamówić na stronie i odebrać w sklepie):
      www.bcaa.pl
      www.bcaa.pl/ostrowia-wpc-80-bialko-serwatki-800g-smak-megapromocja-p-890.html
      to jest link do serwatki za 27zł 800g - starcza na bardzo długo.

Natomiast stevia:
      stevia.pl/
      Wystarczy kupić 50g steviosidu, fluid też jest niezły, dostałam od nich jego
      maleńką próbkę, jest praktyczny i słodki.

Do dzieła!
    • malgaska Re: ZNÓW JESTEM Z WAMI... 12.03.07, 10:45
      witaj Gosieńko...bardzo się cieszę ze jestes i zawitałaś w koncu....suuuuper!!!!!

ale jak tak mogłas nas tak wtedy zostawic .. przesledziłam jeszcze raz Twój
      watek... to prawda ze trafiłąs w koncówce na okres wakacyjny gdzie większość
      wypłukiwaczek się rozjechała.... ale zawsze mogłas na Nas liczyć.. robiłysmy co
      tylko w naszej mocy....i nawet nie wiesz jak byłam z Ciebie dumnna i byłaś naszą
      inspiracja!!! I zawsze starałam się to okazac.. jak mogłam.. moze za słabo...
      cóz...próbowałyśmy jeszcze sie dowiedziec jak ci poszło po wakacjach.. ale
      zniknełas bez słowa... nawet nie zdradziłas nam ile w koncu udało ci się
      osiagnoąć!!!
      Po ponad rocznym doswiadczeniu na forum przyjełam w koncu zasade ze próbuje raz
      czy dwa wesprzeć zmotywowac... ale nic na siłe...jak ktoś nie chce to
      trudno...tyle było osób na forum... pojawiaja się i znikaja....i juz to
      rozumiem...nie mam zalu.. choć czasami smutno...szczególnie jak znika ktos taki
      wyjątkowy...

Ale bardzo się ciesze że jestes i znowu zaczynasz... będę z przyjemnościa
      sledziła twoje efekty... pozdrowionka
      • kompotzsushi Re: rok na forum 12.03.07, 12:01
        No właśnie, powiedzcie mi, kiedy to wszystko się zaczęło? w 2006 czy wcześniej?
        • malgaska poczatek tego forum listopad 2005 :)) 12.03.07, 17:13
          to forum rozkręciła i zmotywowała pierwsze wypłukiwaczki dorocia8 -
          dorocia pozdrowionka :)))

Pierwszy konkretny watek na forum to :
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31072&w=32330363
          potem przeszłysmy do watku Wiekie wypłukiwanie... gdzie opisały swoje wrazenia
          wszystkie wypłukiwaczki...dopiero po czasie dorocia zaproponowała aby kazda
          dziewczyna pisała swój pamietnik...i bardzo ta formuła nam się podobała...było
          przejrzyscie i mozna było po kolei sledzic poczynania kazdej z Nas :))))

tego mi troche brakuje za Waszych rządów :)))Kazdy pisze co chce i gdzie chce...
          za moment zrobi się jeden wielki bałagan... ale.... moze jeszcze da sie nad tym
          zapanowac :)))) sugerowałam juz aby pisac w jednym watku.. watki tematyczne sa
          ok!!!! ale ta coraz wieksza liczba watków z pojedynczym pytaniem... tworzy
          troszke bałagan... według mnie oczywiście.... ale jesli uwazacie ze jest ok....
          to tylko sugestia....bierzcie sprawy w swoje rece bo ja tu jestem tylko jako
          weteranka :)))
          • kompotzsushi Re: poczatek tego forum listopad 2005 :)) 12.03.07, 22:36
            Malgaska, Ty masz rację, że teraz jest groch z kapustą, tylko mam wrażenie, że
            to wynika z tego, że wiele osób przyłącza się, nawet zanim zaczną plan, zadają
            pytania na nowych wątkach, niestety, powtarzające się często...

To "Wielkie odchudzanie" było niezłe, ale wątki "osobiste" chyba jeszcze lepsze.
            Teraz problem w tym, że mam wrażenie, że niewiele osób faktycznie stosuje plan,
            większość się przygotowuje i jakoś tak nierówno to idzie. Poza tym, wysyłając
            skany, zrobiłyście wielkie (pozytywne) poruszenie. Pewna osoba prowadząca sklep
            internetowy powiedziała mi, że soki żurawinowe idą jak woda, a ja zauważyłam, że
            pojawiają się w bardzo wielu sklepach ze zdrową żywnością i ludzie je kupują...

W sumie to ja powinnam założyć swój wątek (choć mam założone już 2 przez
            koleżanki ;), ale nie wiem, czy potrafię tak systematycznie pisać o sobie, bo ja
            po prostu stosuję PWT, nie mam już żadych specjalnych zmian czy wątpliwości, za
            to ekscytuję się wszystkimi elementami planu, może nawet za bardzo, dlatego
            wtracam swoje trzy grosze w każdym prawie wątku. Ostatnia bałaganiara...
            Już nawet kiedyś obiecywałam, że założę swój pamiętniczek, ale wstyd...
            To może już ie będę obiecywać, tylko jakoś się zbiorę i zrobię podsumowanie
            swojej osoby, hmm...
    • gosia-samosia55 Re: ZNÓW JESTEM Z WAMI... 12.03.07, 21:38
      Witam,witam :D
      jak to miło znomu znaleźć się na starym kochanym FORUM !!!
      Witam Cię Gosiu bardzo, bardzo cieplutko.I witam też Kompotzsushi :)))
      Dzisiejsze zaliczenia - do przodu, jutro mam następne dwa , w środę jedno
      a potem wreszcie trochę luzu, więc wybiorę się na zakupy i wystartuję z wielkim
      hukiem jak w ubiegłym roku!!!!!
      Na razie śpieszę podzielić się moim ostatnim odkryciem - SAŁATA LODOWA- JEST TO
      8 CUD ŚWIATA !!! Drę ją na kawałki, dodaję przypraw przysp.metabolizm,pomidora
      sałaty RUKOLI - 9 CUD ŚWIATA,polewam olejem lnianym wymieszanym z octem
      jabłkowym, łyżeczką francuskiej musztardy z gorczycą - wkładam do pudełka i
      biorę ze sobą do szkoły na cały dzień - żeby było posilniej jak nie mam akurat
      moich kotlecików z indyka - wkrawam w to parę plastrów wędzonej piersi z indyka.
      No i trzeba to zobaczyć - jak w szkole otwieram pudełko, zlatuje się cała grupa,
      i zawsze pół mam wyżarte, a jak bym się nie broniła jak harpia - to nic by mi
      nie zostało.
      Nadmieniam że i rukolę i ''lodówkę'' kupuję po cudnie niskiej cenie w LIDLU!!!
      TO BY BYŁO NA TYLE, PA DO JUTRA :)))
      • kompotzsushi Re: ZNÓW JESTEM Z WAMI... 12.03.07, 22:20
        W Lidlu przy Włókniarzy? W Łodzi?
        Bywam tam od czasu do czasu, bo mieszkam blisko.
        Faktycznie, sałaty, pieczarki, bakłażany (jak jest sezon), cukinie i inne
        warzywa mają niezłe i tanie.
        Ja tam kupuję też mrożone ryby - mintaj, morszczuk, czasem panga - są chyba
        tańsze niż gdziekolwiek indziej, paczki nie za duże, a ryby smaczne.
        W ogóle ostatnio jem prawie same ryby, nie wiem, co mnie wzięło, muszę się
        zmuszać, by zjeść czasem indyka, kurczaka czy wołowinę. Jem ryby 2x dziennie.
        Śmiesznie, bo na początku diety jadłam głównie wołowinę i wątróbkę drobiową,
        czyli wtedy czerwone, a teraz białe. I trochę mam już dosyć jajek... nudzą się.
        Dobrze, że koktaile owocowo-serwatkowe są zawsze ok.

Nie pozwalaj innym wyjadać sobie z pudełka, darmozjady jedne! Skandal, zagłodzą
        nam gosię-samosię!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka