Dodaj do ulubionych

matura matematyka 2011

14.04.11, 14:25
Czy arkusze egzaminacyjne z matematyki pojawią się wraz z rozpoczęciem egzaminu z matmy? Czyli jeżeli uczniowie rozpoczną pisać maturę z matmy 2011 to do sieci wpłyną arkusze które oni piszą? Czy raczej po jakimś czasie będą dostępne??
Obserwuj wątek
    • stefan4 Re: matura matematyka 2011 14.04.11, 15:43
      natalka07-net:
      > Czy arkusze [...] wpłyną [...]

Zapytaj na Forum Hodowców Kanarków. My, Wielbiciele Czarnych Dziur i Dziurek nie znamy się na takich mądrych sprawach.

- Stefan
    • hector0 Re: matura matematyka 2011 15.04.11, 02:34
      Nie wiem czy o to chodzi,ale znalazlem cos takiego

Matura z Matematyki 2011

Jak rozumiem to sa zestawy przygotowujace do egzaminu.
      Chyba nie chodzi Ci o te ktore beda na egzaminie? Bo to ma byc egzamin maturalny.:)
      • natalka07-net Re: matura matematyka 2011 25.04.11, 13:53
        Właśnie chodzi mi o te, które będą na maturze:)
        czy pojawiają się od razu od rozpoczęcia matury tj, czy 5 maja od 9:00 będą już matury w sieci?:)
        • hector0 Re: matura matematyka 2011 25.04.11, 15:38
          natalka07-net napisała:

> Właśnie chodzi mi o te, które będą na maturze:)

Nie mam pojecia.Ale tak na zdrowy rozum to chyba po zakonczeniu matury w calym
          kraju,czyli najwczesniej gdzies wieczorem tego dnia.Inaczej mozna by moze podeslac
          w jakis sposob sciage (przez komorke,papierek wrzucic przez okno (jak u nas bywalo)itd.).
          Teraz zaczalem sie zastanawiac skad wtedy kiedy ja zdawalem mature znali tematy jak nie
          bylo internetu?Ciekawe dosyc to jest.
          Na szczescie ja bylem dobry z matematyki i cala ta sala na ktorej siedzialem miala rozwiazane
          zadania konieczne.Jak znam zycie to chyba juz beda na mature rano w sieci,ale lepiej sie
          dobrze przygotuj.Lepszy wrobel w garsci niz golabkow sto na dachu.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka