Gość: miś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:49 cwane te gąsiennice... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sun Re: Drapieżne gąsienice IP: *.acn.waw.pl 21.07.05, 21:01 Zupełnie jak prawnicy. Powinny sie Hyposmocoma lexicora nazywac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pika Re: Drapieżne gąsienice IP: *.localdomain / *.czajen.pl 22.07.05, 11:42 bardzo ciekawyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
bruxx Gdzie mozna je kupić?Mam plagę ślimaków w ogrodzie 22.07.05, 11:59 i nie mogę patrzeć jak moja mama eksterminuje je chodakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r39 Re: Drapieżne gąsienice IP: *.ifpan.edu.pl 22.07.05, 18:22 Zabawa dopiero się zacznie, kiedy taka gąsienica zapomni, że miała się przepotwarzyć, osiągnie jakieś 2.5 metra długości i wciąż bedzie głodna. Drżyjcie, entomolodzy! Będziecie na pierwszej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4wd Szanowny slimaku!!! IP: *.att.net 22.07.05, 21:09 ...Czy zechcialby slimak powiedziec jak wolalby byc skonsumowany? Czy przez drapiezna gasiennice czy tez niedrapieznego homo sapiens po uprzednim ugotowaniu zywcem? Tak tez podejrzewalem.Ci Francuzi ze swoim pyszalkowatym Chirac-em to gorsze bestie niz mi sie do tej pory wydawalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Dlaczego skasowano post slimaka ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:58 Odpowiedz Link Zgłoś