Gość: wlo IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 11:46 Fajny tekst. Chyba zaczynam lubić chemię... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k@siuni@666 Re: Pierwiastki chemiczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.03, 13:48 cool .... miałam z chemi zadanie domowe : " historia odkryć pierwiastków chemicznych " i " pierwiastki chemiczne " . dzięki .... nic się nie narobiłam ... nie musiałam nic pisać ... po prostu wszystko se zsiągnęłam .... !!!! JESZCZE RAZ DZIĘKI .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Pierwiastki chemiczne IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 08:29 Fajne tylko że szukałem o siarce :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Pierwiastki chemiczne IP: *.mokotow.2a.pl 13.04.03, 21:55 a mnie uczyli ze cyna ma 3 odmiany allotropowe a nie dwiec, ciekawe dlaczego tu jest napisae inaczej - czyzby fuszerka ??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeroh Re: Pierwiastki chemiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.03, 00:44 Artykuł bardzo ciekawy i warty uwagi, ale ma jeden dość poważny mankament: "Na początku był Wielki Wybuch. W największej eksplozji wszech czasów, w ciągu zaledwie pół godziny zdecydował się skład chemiczny Wszechświata - natura wytworzyła 94 pierwiastki chemiczne. Niektóre z nich do dziś przetrwały tylko w mikroskopijnych ilościach." Przecież każdy astrofizyk, ba, prawie każdy, kto choć trochę interesuje się ewolucją Wszechświata lub astrofizyką, wie, że to nieprawda!! A to sam początek artykułu i tzw. pierwsze złe wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoś Re: Pierwiastki chemiczne IP: *.witnica.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 15:00 Huj wam w dupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś