Gość: Alf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 11:27 Hmm, kto kogo gnebi? Chyba angielskie biedronki sa gnebione przez choroby weneryczne lub choroby weneryczne gnebia angielskie biedronki... Kto wykonywal korekte tego artykulu?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witaschek Angielskie biedronki gnębią choroby weneryczne 29.07.03, 11:27 To zupelnie tak samo jak u ludzi. Na Zachodzie panuje rozpusta i wenera. U nas jest tego mniej, ale medycyna jeszcze nie jest w stanie leczyc skutecznie przypadkow bezplodnosci. Najgorzej jest na Ukrainie. tam jest wszystko: i wenera i bezplodnosc i Kuczma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka I w ten oto sposob populacja biedronek IP: *.ifn-magdeburg.de 29.07.03, 11:53 jest zagrozona podwojnie- bo teraz ze strony osob cierpiacych na choroby weneryczne... dobrze ze to angielskie biedronki a nie nasze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarka Re: Angielskie biedronki gnębią choroby weneryczn IP: *.4en.com.pl / 192.168.2.* 29.07.03, 14:02 witaschek napisał: > To zupelnie tak samo jak u ludzi. Na Zachodzie panuje rozpusta i > wenera. U nas jest tego mniej, ale medycyna jeszcze nie jest w > stanie leczyc skutecznie przypadkow bezplodnosci. Najgorzej jest > na Ukrainie. tam jest wszystko: i wenera i bezplodnosc i Kuczma. dzieki za ten post, sie usmialam serdecznie:))) a ile w nim prawdy pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz A juz myslalem, biedronka zastapi pinicyline... IP: *.solnet.ch 29.07.03, 17:52 tylko jak ja zazyc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachwyconny Re: Angielskie biedronki gnębią choroby weneryczn IP: *.chello.pl 29.07.03, 11:57 Brawo Gazeto! Na pierwszą stronę z tą informacją - spełnicie swą "misję" informowania społeczeństwa o rzeczach ważnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik polny Re: Angielskie biedronki gnębią choroby weneryczn IP: 217.11.243.* 29.07.03, 12:50 Proponuje jeszcze napisac o glodujacych komarach i przygnebionych mrowkach z powodu braku rozrywek w lesie na odpowiednim poziomie. Ciekawe tez co slychac u pani Zosi w Kozij Wolce - pewnie same sensacje jac co dzien!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka A gdzie sa lasy IP: *.ifn-magdeburg.de 29.07.03, 13:02 ´na odpowiednim poziomie´? Bo pasuja do tych biedronek- chetnie sie tam wybiore- po wakacjach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka A swoja droga IP: *.ifn-magdeburg.de 29.07.03, 13:09 Pryskane roze, to pryskane roze ale pryskane jablka i czeresnie- fe... Podobno lawenda pomaga a moja juz nie zyje - po wakacjach- ach ci mezczyzni... I niech mi ktos potem powie ze biedronki sa niewazne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Biedroneczki sa w kropeczki... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 15:40 Witaj ANka, dawno Cie tu nie bylo, a End teskni... Tyle sie dzialo ciekawych rzeczy, ja jeszcze sie urlopuje ale to juz koniec... A co tam u Ciebie? Ps. Tys uczona jakbys mogla mi przetlumaczyc krociutki tekst ktory otrzymalem od pewnej istoty, to bede bardzo wdzieczny: "Ointmiotigin-unio min-otohn" Bo przeciez nie bede prosil o pomoc Longera! Goraco pozdrawiam, End jeszcze 3-miejski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Biedroneczki sa w kropeczki... IP: *.ifn-magdeburg.de 29.07.03, 16:24 a witam serdecznie.. Juz wyjasniam- to cwiczenia w wymowie..i ciesz sie ze nie jest to tekst z inna zawartoscia np w euro...te wysylam do kolegow z informacja o kosztach wstawiania nowego zamka..- to z racji na te zwiedla lawende... Poza tym koniec - koncow a moje wakacje jeszcze sie nie skonczyly..Najwazniejsze ze kanarek zyje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka I end przyznaj sie... IP: *.ifn-magdeburg.de 29.07.03, 16:37 czy aby na pewno to byla ZIEMSKA istota?! Bo chyba w miedzy czasie nie porzuciles manier rycerskich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Przyznaje sie... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 20:33 Chyba troche przecholowalem, bo zostalem oskarzony o niecne zamiary. Ale tak to juz jest jak sie kobiecie odpowiada na pytania szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka NIe trzeba IP: *.ifn-magdeburg.de 31.07.03, 12:16 End kobiety trzeba oszukiwac - jezeli nie wiesz- to wlasnie Ci to mowie - ale tylko tak, zeby ciebie dalej kochaly i same nie zrobily sobie krzywdy.. Przy okazji tez mozna im nie zrobic zbyt wielkiej... Wtedy wszystko jest OK... OJ ale mialo byc o biedronkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Angielskie biedronki gnębią choroby weneryczn IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.07.03, 14:39 Bardzo interesuje mnie ten temat, czy moglabym prosic autora o odeslanie mnie do dalszych zrodel? alina_gorna@yahoo.com. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba-w-oknie Angielskie biedronki gnębią choroby weneryczne... IP: *.tvk / 172.16.0.* 29.07.03, 16:27 To wspanialy temat! Nareszcie nie o polityce! I wakacyjnie posmiac sie mozna. Ktos tu pytal o korektora? Biedna Wyborcza oszczedza i korektora wyslala na zielona trawke juz daaaawno! Mam nadzieje, ze nie wdal sie w romans z jakas biedronka? To by bylo straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Oby na trawke IP: *.ifn-magdeburg.de 29.07.03, 16:35 Ja sie obawiam ze zamiast plywac na ´deseczce´to z racji na pogode siedzi z kumplami w samochodzie i popija wodke... a na biedronki patrzy przez zamglone szyby.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Angielskie biedronki gnębią choroby weneryczn IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 01:55 Racja, w morde im!;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzepka Re: Angielskie biedronki gnębią choroby weneryczn IP: 217.153.123.* 30.07.03, 16:03 angielskim bierdonkom mowimy stanowcze i zdecydowane NIE! polskie biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishcanadian Czyzby "poeta pod postaciami zwierzat..."? IP: proxy / 10.96.52.* 30.07.03, 19:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabotager hahahahah rozpustny gatunek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.03, 14:35 ROZPUSTNY GATUNEK!!!! nie no jak tak mozna powiedziec o biedronkach ktore sie kieruja instynktem to "brzmi" jak jakis zarzut przeciez ta cecha zostala przypisana ludziom ktorzy maja swiadomosc tego co robia ;) moze w takim razie powinni uswiadamiac biedronki o zagrozeniach co do przypadkowych kontaktow albo nauczyc je higieny i moze jeszce nauczac przystosowania do zycia w spoleczenstwie :D Odpowiedz Link Zgłoś
witaschek Re: hahahahah rozpustny gatunek 02.08.03, 08:53 Nastepny kawalek na deser dajcie o "czerwonych pajakach". To takze bardzo rozpustny gatunek. Na dodatek kasa i bierze. Odpowiedz Link Zgłoś