Gość: lucar IP: *.dial.entanet.co.uk 10.01.08, 17:20 Tu w Londynie, za pośrednictwem kilku agencji, przez długie miesiące szukali człowieka do redagowania polskiej wersji... jak widać w końcu znaleźli :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzes999 Re: ArogancjaOnLine IP: *.aster.pl 10.01.08, 17:20 no coz tragedia prawde mowiac, naprawde zenujace, mowie o aol.pl oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lugromdrol Re: ArogancjaOnLine IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.08, 17:20 Poczta nie wygląda normalnie. Na początku ładowania ukazuje się napis, iż do pełnej funkcjonalności poczta wymaga ActiveX. Cóź, dziękuję, ale nie skorzystam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefs Re: ArogancjaOnLine IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20 wiecie co sie powinno zrobic? pokazac amerykanskich geekom, ludziom z branzy, co ich skarb narodowy aol prezentuje za granica (i nasze portale oraz komentarze do tego). Ja zobacza to gowno to wiesci sie rozniosa i koncerny sie zaczna orientowac ze jak dadza dupy to wszyscy sie o tym dowiedza. To nie jest Kalifornia. Ale nie jest tez Kamczatka ani Kongo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślepiec Re: ArogancjaOnLine IP: 82.146.248.* 10.01.08, 17:20 Pod Operą ciągle wyglada fatalnie...aż mi się odechciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clarq Re: ArogancjaOnLine IP: *.chello.pl 10.01.08, 17:20 dobry poczatek. dla mnie aol to bardzo wazna strona. korzystam zarowno z email jak i z aim. aim to potega. aol.pl wyglada bardzo dziewiczo, aczkolwiek jest to bardzo dobra instytucja. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weecioo Re: ArogancjaOnLine IP: *.gprs.plus.pl 10.01.08, 17:20 i na koniec zrobią tak jak ebay - kupią interię albo coś innego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikpok Re: ArogancjaOnLine IP: *.comarch.com 10.01.08, 17:20 Poczta nie dziala pod Firefoxem. Strona wyglada jak pisana na zaliczenie na koniec roku z informatyki w gimnazjum. Straszna lipa... Tresć beznadziejna, nieciekawa i nudna. Zrobili sobie swietna antyreklame - wróże im los polskiego eBuy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Moherro Re: ArogancjaOnLine IP: 193.201.167.* 10.01.08, 17:20 ---------------------- Your organization's Internet use policy restricts access to this web page at this time. Reason: The Websense category "Instant Messaging" is filtered. ---------------------- Wnosząc z opisu i komentarzy, zdaje się że mam podstawy do tego by cieszyć się, że WebSense działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah! Re: ArogancjaOnLine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20 to prawda, badziew straszny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bla Re: ArogancjaOnLine IP: 80.51.233.* 10.01.08, 17:20 Ale o co chodzi? Nikt kogo pytałem nie słyszał o tym, że aol uruchomiło swój portal, jakiś procent pewnie nawet nie wiedział co to takiego aol. A to ludzie zajmujący się profesjonalnie informatyką, czyli nie tacy całkiem nieświadomi internetu i jego zawartości. W sumie to chyba nikomu nie zależy na tym żeby on istniał i prosperował, podobnie zresztą jak ebay. Po prostu w planach na rok 2007 mieli ekspansję i ten plan wykonali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RJ45 Re: ArogancjaOnLine IP: 212.76.37.* 10.01.08, 17:20 Ekspansją to bym tego nie nazwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guide Re: ArogancjaOnLine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20 Zdjęcia pana z penisem wyskakują nie tylko pod tagiem 2007, ale i "flowers" oraz "nature". Chciałem obejrzeć kwiaty, a tu taka niespodzianka. Dobrze, że dziecka w pokoju nie było. Więcej tagów nie sprawdzałem. Odpowiedz Link Zgłoś