Gość: gość IP: *.ghnet.pl 03.09.08, 11:27 ciarki mi przeszly po plecach. dziwne toto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Pies do zadań specjalnych IP: 85.219.218.* 23.09.08, 14:08 asimo.pl/modele/bigdog.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rul Re: Pies do zadań specjalnych IP: *.ghnet.pl 23.09.08, 15:46 No nie wygląda sympatycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pies do zadań specjalnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.08, 16:01 stare... na /. było już z 3 miechy temu Odpowiedz Link Zgłoś
pradniczanka.w.hucie Re: Pies do zadań specjalnych 23.09.08, 16:36 A bo ja wiem czy nie sympatyczny? Przypomina zwierzę, to sympatyczny. Za hałaśliwy IMO żeby go używać gdziekolwiek... no i pytanie, ile on paliwa żre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Pies do zadań specjalnych IP: *.ghnet.pl 23.09.08, 17:14 Pradniczanka - chyba bateryjek:) Odpowiedz Link Zgłoś
sem.mes Re: Pies do zadań specjalnych 23.09.08, 17:23 wersja beta: www.youtube.com/watch?v=VXJZVZFRFJc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Re: Pies do zadań specjalnych 23.09.08, 17:32 najgorsze, z punktu widzenia ruskiego kamasza, to fakt, ze Big Dog nie ma zegarka, ktory mozna by mu zaiwanic. Nie ma tez manierki z samogonem, cala motywacja do walki takiemu kacapowi odchodzi w sina dal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Pies do zadań specjalnych IP: *.ghnet.pl 23.09.08, 18:07 mi sie podoba - to krok milowy w dziejach technologii wojskowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AI Re: Pies do zadań specjalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 22:23 układy zdolne do nauki (np. sieci neuronowe) to jeszcze nie sztuczna inteligencja. AI jest definiowane przez test Turinga ten portal ma jedynie wartość dezinformacyjną. potem piszą na forach że uran wybucha przy najmniejszym wstrząsie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ameba Re: Pies do zadań specjalnych IP: *.big4.pl 23.09.08, 22:32 @janek mi sie NIE podoba - to krok milowy w dziejach technologii wojskowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weeeeeeeeeeeeeeee Re: Pies do zadań specjalnych IP: *.it-net.pl 23.09.08, 22:35 niezłe niezłe , jak sf :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logo Re: Pies do zadań specjalnych IP: *.tktelekom.pl 24.09.08, 00:18 chciałbym mieć procesorek od tego "czegoś"w swoim kompie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafiol Re: Pies do zadań specjalnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.08, 10:28 Ciarki chodzą po plecach, fakt. Choc trudno też nie docenić postępu, który dokonał się w dziedzinie robotyki i możliwości, które otwierają się przed takimi maszynami. Szkoda, ze ten postęp napędzany jest przez agencje wojskowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do AI Re: Pies do zadań specjalnych IP: *.ghnet.pl 24.09.08, 17:38 test Turinga? on zupenie nie znajduje racji bytu w dziszym podejsciu do zagadnienia sztucznej inteligencji, i ma wartosc niemal wylacznie historyczna Odpowiedz Link Zgłoś