kaner 30.03.04, 08:33 31.03.2004r. Straszny Dwor - Ligota w ramach festiwalu w eliminacjach zagra zespol tyski Kaiser Walzer wesprzyjmy tyszan ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: granat Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 10:19 może być całkiem nieźle... choć nie wiadomo, czego sie po nich spodziewać... Może znów John ogoli się na łyso:D Kobieta ogranicza....:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 10:33 www.kaiserwalzer.prv.pl Jeżeli, ktoś ma ochotę...:D kobieta ogranicza:D Odpowiedz Link Zgłoś
reniez Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 30.03.04, 10:43 kaner napisał: > wesprzyjmy tyszan ;-) Mówisz - masz :-) No zobaczymy jak bedzie... bo sam "Big Star ..." nie brzmi zachęcająco... pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 30.03.04, 11:03 hmm czyzby Big Star nie byl trendy? hmm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
reniez Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 30.03.04, 11:07 kaner napisał: > hmm czyzby Big Star nie byl trendy? hmm ;-) hm... A od kiedy lubimy to co jest trendy? :P a tak wogole to: trendy is -out- :-) :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 30.03.04, 12:42 ojoj Trendy is out? to cio teraz jest? (to program w Trojce 'Trendy czy Passe' jest juz Passe? hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 12:59 Tu nie chodzi o trendy Big Star, tu chodzi o muzę, jeżeli jest niezła....to festiwal może nazywać się nawet zielona gruszka:D Poza tym.... Tychy muszą promować wałsne kapelki, bo kto inny będzie je promował? kobieta ogranicza :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 30.03.04, 13:06 a to fakt.... sponsoring ma swoje minusy ;) ale jest OK :P Odpowiedz Link Zgłoś
reniez Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 30.03.04, 13:14 Gość portalu: granat napisał: > Tu nie chodzi o trendy Big Star, tu chodzi o muzę, jeżeli jest niezła....to > festiwal może nazywać się nawet zielona gruszka:D O tak! Zielona gruszka to zdecydowanie lepsza nazwa :P a, ze o muuuze chodzi to chyba wszyscy wiemy :-))) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.04, 12:54 Chyba odeszliście od tematu przez wielką gwiazdeczkę tu chodzi o "na koncert marsz". Tychy górą życzę szczęscia w konkursie. Popieram tyską muzyczną DOBRĄ inicjatywę. Ale pytanie brzmi kiedy koncercik w Tychach? Pobawiłoby się Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 31.03.04, 12:56 jak to kiedy? 17.04 w Tawie oraz 22.05 w Na Wschodniej ;-) jesli chodzi o Kaiser Walzer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 17:29 Dzięki za wiadomość co gdzie kiedy i z kim. A jak kaiserkom poszło na konkursie, publika dopisała?. Bo mi wychodzi z postów, że koledzy byli i się bawili. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 01.04.04, 08:08 No to po koncerciku ciezko siem wstawalo chociaz Sloneczko ladnie swiecilo wiec okeeej ;-) Bylo czadowo wyszala sie publika takze do nastepnego koncerciku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
reniez Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 01.04.04, 09:05 kaner napisał: > No to po koncerciku ciezko siem wstawalo chociaz Sloneczko ladnie swiecilo wiec okeeej ;-) Baaaardzo ciężko się wstawało - masz racje :-) > Bylo czadowo wyszala sie publika takze do nastepnego koncerciku ;-) Było super! Jak zawsze tylko powiem - szkoda, ze tak krótko grali.... ;-) pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 01.04.04, 09:08 Noo tak 45 min. to dla nich za malo ;-) heheeh Pozdrooo (hoho jestem Trendy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 13:43 ale jest szansa na dużo więcej..... może już 17!! Trzeba wierzyć....a nóż czymś zaskoczą... Kobieta ogranicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 14:32 i jeszcze wczesniej sam Wojtek Na Wschodniej dn. 09.04.2004r. zaspiewa ballady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 19:24 Jak kolega granat przypuszcza, a ile pograją 17, może kolega coś wie:)Czy warto z domu wychodzić... Kobieta nieogranicza Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 06.04.04, 19:26 ohoooo na pewno dluzej niz 45 minut to bedzie zalezalo od publicznosci czy bvedzie chciala ich sluchac dluzej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 08:45 Widzę ze kolega kaner świetnie poinformowany - czyżby Kaiserki sie "menago" dorobiły? Ale dzieki za informację, czas reakcji równie dobry dwie minutki, jestem pod wrażeniem. Cóż kolego kaner do zobaczenia na następnym koncercie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 09:21 Mają "menago"? Całkiem ciekawe...może będzie więcej koncertów? Jeżeli nie mają, może ktoś zna ochotników na "menago"? Zawsze można Kajzerkom "Go" podrzucić... Kobieta ogranicza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 09:51 No co ty granat - z postów mi wyszło że Kaner to "menago" - moze samozwańczy, ale menago. Interesów zespołu pilnuje, pisze, uaktualnia. Dobry człowiek by sie rzekło. Kobieta nieogranicza - a ty jesteś "Toksyczny...." :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 11:25 a Kajzerki o tym wiedzą? ...o dobrym człowieku? Może żyją gdzieś i szukają, tego, kto sam sie znalazł? Kto da im cynk?.....bo ja nieśmiały jestem.... Kobieta ogranicza.... Tokszycznym być!! Odpowiedz Link Zgłoś
reniez Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 07.04.04, 11:37 Gość portalu: granat napisał(a): > a Kajzerki o tym wiedzą? ...o dobrym człowieku? No ba! Mysle, ze napewno wiedzą :-) No bo Kto by o Nim nie wiedzial? :-) pozdrawiam :-) PS. Mnie tam nikt nie ogranicza... :P Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 07.04.04, 15:17 Polecam koncercik 9.04 Na wschodniej... ;-) A menago nie jestem choc zostalem obwolany rzecznikiem prasowym KW :P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 19:21 Kaner daj cynk Kaiserkom żes "menago", bo oni żyją w nieswiadomości, a tu taka perełka pod nosem. No bo ja i kolega granat to jacys tacy rzekło by się z pewna dozą niesmiałości. Panie Public Relations. Pozdrowionka Ja mam swój świat..... Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 21.05.04, 12:54 No i KW zakonczylo swoj udzial w Big Star Festival na polfinale.... :( no niestety nie poszlo... ostrzejsze kapele przeszly dalej :( POzdrooo dla KW i Forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.crowley.pl 22.05.04, 12:10 Mam wrażenie, że kolega popadł w jakis smętny ton - a już zakwalifikowanie się do półfinału było wielkim sukcesem - kurka wodna - wieść niesie, że 54 kapele startowały - więc z mojej strony brawa Panowie. A czy kolega wie coś o ich płytce - bo wieść niesie również, że ma być, ale nie wiem kiedy co i jak. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 22.05.04, 12:39 Smetny Ton? niee ;-) Za tydzien w Belfegorze koncercik akustyczny ;-) na rzecz Tyskiego Hospicjum jesli chodzi o plytke to jest na ukonczeniu... chyba ze juz jest skonczona ;-) Pozdrawiam...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:35 Żebym się upewnił, ten koncercik to w sobotę, tak? Ile kosztuje wstęp? O której się zaczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:41 I tak ich lubimy :-). Do Belfegora postaram się pościągać znajomych, mam tylko nadzieję, że będą jakiekolwiek wolne miejsca... :-). Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 22.05.04, 18:57 tak trzymac... szczytny cel ;-) Pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.Net.pl / 62.111.159.* 27.05.04, 19:30 koncert w sobote od 19.30 w Belfegorze, wstep 5 zł lecz kasa zbierana na hospicjum. Zapraszamy!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 16:55 Hallo wielbiciele KW - mają być niedługo mp3 na www.kaiserwalzer.prv.pl/ chyba nic nie pomyliłam w adresie:)/ Wreszcie będzie toksyczny:-). koncert w Belfegorze ma być bardzo specjalny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.Net.pl / 62.111.159.* 29.05.04, 01:18 a czemuz to specjalny?:>:D dla mnie kazdy koncert Kaisersow jest specjal :) Kocham ich i tyle :D Odpowiedz Link Zgłoś