Dodaj do ulubionych

Big Star Festival - Kaiser Walzer

30.03.04, 08:33
31.03.2004r.
Straszny Dwor - Ligota

w ramach festiwalu w eliminacjach zagra zespol tyski
Kaiser Walzer

wesprzyjmy tyszan ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: granat Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 10:19
      może być całkiem nieźle... choć nie wiadomo, czego sie po nich spodziewać...
      Może znów John ogoli się na łyso:D

Kobieta ogranicza....:D
      • Gość: granat Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 10:33
        www.kaiserwalzer.prv.pl

Jeżeli, ktoś ma ochotę...:D

kobieta ogranicza:D
    • reniez Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 30.03.04, 10:43
      kaner napisał:

> wesprzyjmy tyszan ;-)

Mówisz - masz :-)
      No zobaczymy jak bedzie... bo sam "Big Star ..." nie brzmi zachęcająco...

pozdrawiam :-)
      • kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 30.03.04, 11:03
        hmm czyzby Big Star nie byl trendy? hmm ;-)
        • reniez Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 30.03.04, 11:07
          kaner napisał:

> hmm czyzby Big Star nie byl trendy? hmm ;-)

hm...
          A od kiedy lubimy to co jest trendy? :P
          a tak wogole to: trendy is -out- :-) :-)
          :-)

• kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 30.03.04, 12:42
            ojoj Trendy is out?

to cio teraz jest?

(to program w Trojce 'Trendy czy Passe' jest juz Passe? hihi)
            • Gość: granat Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 12:59
              Tu nie chodzi o trendy Big Star, tu chodzi o muzę, jeżeli jest niezła....to
              festiwal może nazywać się nawet zielona gruszka:D

Poza tym.... Tychy muszą promować wałsne kapelki, bo kto inny będzie je
              promował?

kobieta ogranicza :D
              • kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 30.03.04, 13:06
                a to fakt.... sponsoring ma swoje minusy ;)

ale jest OK :P
              • reniez Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 30.03.04, 13:14
                Gość portalu: granat napisał:

> Tu nie chodzi o trendy Big Star, tu chodzi o muzę, jeżeli jest niezła....to
                > festiwal może nazywać się nawet zielona gruszka:D

O tak! Zielona gruszka to zdecydowanie lepsza nazwa :P a, ze o muuuze chodzi to
                chyba wszyscy wiemy :-)))

pozdrawiam :)

• Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.04, 12:54
                  Chyba odeszliście od tematu przez wielką gwiazdeczkę tu chodzi o "na koncert
                  marsz". Tychy górą życzę szczęscia w konkursie. Popieram tyską muzyczną DOBRĄ
                  inicjatywę. Ale pytanie brzmi kiedy koncercik w Tychach? Pobawiłoby się
                  • kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 31.03.04, 12:56
                    jak to kiedy? 17.04 w Tawie oraz 22.05 w Na Wschodniej ;-)
                    jesli chodzi o Kaiser Walzer
                    • Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 17:29
                      Dzięki za wiadomość co gdzie kiedy i z kim. A jak kaiserkom poszło na
                      konkursie, publika dopisała?. Bo mi wychodzi z postów, że koledzy byli i się
                      bawili.
    • kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 01.04.04, 08:08
      No to po koncerciku ciezko siem wstawalo chociaz Sloneczko ladnie swiecilo wiec
      okeeej ;-)

Bylo czadowo wyszala sie publika takze do nastepnego koncerciku ;-)
      • reniez Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 01.04.04, 09:05
        kaner napisał:

> No to po koncerciku ciezko siem wstawalo chociaz Sloneczko ladnie swiecilo
        wiec okeeej ;-)

Baaaardzo ciężko się wstawało - masz racje :-)

> Bylo czadowo wyszala sie publika takze do nastepnego koncerciku ;-)

Było super! Jak zawsze tylko powiem - szkoda, ze tak krótko grali.... ;-)

• kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 01.04.04, 09:08
          Noo tak 45 min. to dla nich za malo ;-)
          heheeh

Pozdrooo (hoho jestem Trendy)
          • Gość: granat Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 13:43
            ale jest szansa na dużo więcej.....

może już 17!! Trzeba wierzyć....a nóż czymś zaskoczą...

Kobieta ogranicza
            • Gość: Kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 14:32
              i jeszcze wczesniej sam Wojtek Na Wschodniej dn. 09.04.2004r. zaspiewa ballady
            • Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 19:24
              Jak kolega granat przypuszcza, a ile pograją 17, może kolega coś wie:)Czy warto
              z domu wychodzić...

Kobieta nieogranicza
              • kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 06.04.04, 19:26
                ohoooo na pewno dluzej niz 45 minut to bedzie zalezalo od publicznosci czy bvedzie chciala ich sluchac dluzej ;-)
                • Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 08:45
                  Widzę ze kolega kaner świetnie poinformowany - czyżby Kaiserki sie "menago"
                  dorobiły? Ale dzieki za informację, czas reakcji równie dobry dwie minutki,
                  jestem pod wrażeniem. Cóż kolego kaner do zobaczenia na następnym koncercie.
                  Pozdrowienia
                  • Gość: granat Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 09:21
                    Mają "menago"? Całkiem ciekawe...może będzie więcej koncertów?

Jeżeli nie mają, może ktoś zna ochotników na "menago"?
                    Zawsze można Kajzerkom "Go" podrzucić...

Kobieta ogranicza...
                    • Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 09:51
                      No co ty granat - z postów mi wyszło że Kaner to "menago" - moze samozwańczy,
                      ale menago. Interesów zespołu pilnuje, pisze, uaktualnia. Dobry człowiek by sie
                      rzekło.

Kobieta nieogranicza - a ty jesteś "Toksyczny...." :-0
                      • Gość: granat Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 11:25
                        a Kajzerki o tym wiedzą? ...o dobrym człowieku?
                        Może żyją gdzieś i szukają, tego, kto sam sie znalazł?
                        Kto da im cynk?.....bo ja nieśmiały jestem....

Kobieta ogranicza.... Tokszycznym być!!
                        • reniez Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 07.04.04, 11:37
                          Gość portalu: granat napisał(a):

> a Kajzerki o tym wiedzą? ...o dobrym człowieku?

No ba! Mysle, ze napewno wiedzą :-) No bo Kto by o Nim nie wiedzial? :-)

PS. Mnie tam nikt nie ogranicza... :P
                  • kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 07.04.04, 15:17
                    Polecam koncercik 9.04 Na wschodniej... ;-)

A menago nie jestem choc zostalem obwolany rzecznikiem prasowym KW :P

Pozdrawiam
                    • Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 19:21
                      Kaner daj cynk Kaiserkom żes "menago", bo oni żyją w nieswiadomości, a tu taka
                      perełka pod nosem. No bo ja i kolega granat to jacys tacy rzekło by się z pewna
                      dozą niesmiałości. Panie Public Relations. Pozdrowionka

Ja mam swój świat.....
    • kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 21.05.04, 12:54
      No i KW zakonczylo swoj udzial w Big Star Festival
      na polfinale.... :(

no niestety nie poszlo... ostrzejsze kapele przeszly dalej :(

POzdrooo dla KW i Forumowiczow
      • Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.crowley.pl 22.05.04, 12:10
        Mam wrażenie, że kolega popadł w jakis smętny ton - a już zakwalifikowanie się
        do półfinału było wielkim sukcesem - kurka wodna - wieść niesie, że 54 kapele
        startowały - więc z mojej strony brawa Panowie. A czy kolega wie coś o ich
        płytce - bo wieść niesie również, że ma być, ale nie wiem kiedy co i jak.
        Pozdrowionka
        • kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 22.05.04, 12:39
          Smetny Ton? niee ;-)
          Za tydzien w Belfegorze koncercik akustyczny ;-)
          na rzecz Tyskiego Hospicjum

jesli chodzi o plytke to jest na ukonczeniu...
          chyba ze juz jest skonczona ;-)

Pozdrawiam...;-)
          • Gość: Paweł Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:35
            Żebym się upewnił, ten koncercik to w sobotę, tak? Ile kosztuje wstęp? O której
            się zaczyna?
      • Gość: Paweł Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:41
        I tak ich lubimy :-).

Do Belfegora postaram się pościągać znajomych, mam tylko nadzieję, że będą
        jakiekolwiek wolne miejsca... :-).
        • kaner Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer 22.05.04, 18:57
          tak trzymac... szczytny cel ;-)

Pozdroo
          • Gość: Roni Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.Net.pl / 62.111.159.* 27.05.04, 19:30
            koncert w sobote od 19.30 w Belfegorze, wstep 5 zł lecz kasa zbierana na
            hospicjum. Zapraszamy!! :D
            • Gość: Avalancha Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 16:55
              Hallo wielbiciele KW - mają być niedługo mp3 na www.kaiserwalzer.prv.pl/ chyba
              nic nie pomyliłam w adresie:)/ Wreszcie będzie toksyczny:-). koncert w
              Belfegorze ma być bardzo specjalny :D
              • Gość: Roni Re: Big Star Festival - Kaiser Walzer IP: *.Net.pl / 62.111.159.* 29.05.04, 01:18
                a czemuz to specjalny?:>:D dla mnie kazdy koncert Kaisersow jest specjal :)
                Kocham ich i tyle :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka