jajes 02.03.02, 17:30 Jeśli masz wiadomości o ciekawej imprezie w Tychach, daj znać tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel_1 Re: Imprezy w Tychach 02.03.02, 18:59 w kloster pubie jest dzisaj house party. moze byc fajnie! ja sie wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echowiec Re: Imprezy w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 20:41 Zapowiedzi imprez możesz znaleźć zawsze na str. 15 tygodnika Echo. Koncerty, spotkania, spektakle, wystawy, kino... Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: Imprezy w Tychach 06.12.02, 21:38 cos sie ten watek sie nie udal, dziwne bo w niektorych miastach wypalił i jest mnostwo wpisow zaczynamy od nowa znacie zespół Stare Dobre Małżeństwo? 1)nie -idz wiec do Teatru Malego w srode na godz. 18:30 bilet 20 zl 2)tak - patrz wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Re: Imprezy w Tychach 26.12.02, 19:12 Faktycznie, dziwne... To powinien być jeden z najbardziej rozbudowanych wątków na tyskim forum, gdzie każdy chwali się tym, co organizuje. Przy okazji, na początku lutego zapraszam do Teatru Małego na wystawę fotografii prasowej Tychy Press Photo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: Imprezy w Tychach 26.12.02, 23:19 fotomarcin napisał: > Faktycznie, dziwne... To powinien być jeden z najbardziej rozbudowanych wątków > na tyskim forum, gdzie każdy chwali się tym, co organizuje. > Przy okazji, na początku lutego zapraszam do Teatru Małego na wystawę > fotografii prasowej Tychy Press Photo :-) fotomarcinie stronke masz spox jestes lepiej poinformowany o imprezach w Tychach moze jak cos bedziesz mial to wpisuj pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Re: Imprezy w Tychach 28.12.02, 22:56 Impreza dla dzieciaków. 1 stycznia w kinie Andromeda o 16.30 zacznie się specjalny pokaz Harry'ego Pottera 2. Będzie magik i szampan (dla dzieci bezalkholowy - o ile się nie pomyli;-) oraz rower do wygrania. c.d.n. Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: Imprezy w Tychach 04.01.03, 22:21 sa juz jakies zapowiedziane imprezy (najlepiej na swiezym powietrzu) na 2003 rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Imprezy w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 22:29 Pewnie ze są. Kumpel pod koniec czerwca ma zrobić grilla. To na pewno bedzie na świeżym powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_mistrzyni Re: Imprezy w Tychach 02.02.03, 22:25 Gość portalu: osF napisał(a): > Pewnie ze są. Kumpel pod koniec czerwca ma zrobić grilla. To na pewno bedzie na > > świeżym powietrzu. o rany kiedy ta wiosna bedzie. Ja tez chce grilla na swieżym powietrzu...a zreszta tak mi się juz chce,że może byc nawet na nieświeżym... Odpowiedz Link Zgłoś
franck Re: Imprezy w Tychach 03.02.03, 18:31 magda_mistrzyni napisała: > Gość portalu: osF napisał(a): > > > Pewnie ze są. Kumpel pod koniec czerwca ma zrobić grilla. To na pewno bedz > ie > na > > > > świeżym powietrzu. > o rany kiedy ta wiosna bedzie. Ja tez chce grilla na swieżym powietrzu...a > zreszta tak mi się juz chce,że może byc nawet na nieświeżym... Mi tez bardzo sie chce! Pogrillujemy razem... Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Tolkien o północy 23.01.03, 23:52 W nocy z 29 na 30 stycznia, minutę po północy, w tyskim kinie zacznie się pprzedpremierowa projekcja filmu "Władcy pierścieni. Dwie wieże". Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: Tolkien o północy 23.01.03, 23:58 kurde znowu film nie dla mnie nie lubie filmow fantasy Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Odwołane... 27.01.03, 20:31 Z imprezami ostatnio coraz cieniej. Koncert Katarzyny Groniec w Teatrze Małym miał być na początku lutego. Nie będzie. Odwołany. Wcześniej miała być operetka "Księżniczka czardasza". Przesunięta na marzec. Kultura pada. Tylko Ich Troje trzyma się mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Odwołane... 02.02.03, 22:50 O w morde fakt Wlasnie w zetce leca :( Eurowizja leci czy cos takiego ja sie nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
franck Re: Odwołane... 03.02.03, 18:29 Wypraszam sobie! Ich Troje to bardzo kulturalny zespol! Co do imprez to pewnie jest ich od cholery, tyle ze na mniejsza skale-prywatki libacje... No co karnawal mam w koncu. W Tyszkach mozna by bylo w przyszlosci zorganizowac jakas wieksza imprez karnawalowa, ktora by sie odbywala co roku tak jak np. w Wenecji, Dusseldorfie, Nicei czy Rio... Co o tym sadza tyscy forumowicze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Prywatki IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 18:03 Jak masz informacje o ciekawej prywatce, to napisz - z podaniem adresu i daty :- ) Chętnie przyjdziemy! Odpowiedz Link Zgłoś