lolopo40 24.10.12, 19:07 Gdzie w Tychach można poznać samotną kobietę która szuka miłości i czegoś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietnacha40 Re: Samotne Kobiety 24.10.12, 19:26 w jakim wieku i na co może liczyć w temacie "czegoś więcej" ? Odpowiedz Link Zgłoś
lolopo40 Re: Samotne Kobiety 25.10.12, 14:36 Szukam młodszej kobiety w wieku od 35-42 lat. Kogoś kto będzie przy mnie w trudnych chwilach. Osoby która potrzebuje bratniej duszy. Wydaje mi się że mogę wiele zaoferować. A " coś więcej"? Nie ukrywam że chodzi również o seks. To forum to nie forum erotyczne ani biuro matrymonialne. Ja pytałem gdzie ewentualnie chodzą kobiety które szukają bratniej duszy więc nie chcę sie za bardzo rozpisywać. Ewentualnie proszę pisać na prywatnego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychoo8 Re: Samotne Kobiety 04.08.15, 20:33 mysle, ze takiego "ustalonego" miejsca w Tychach nie ma niestety...malolaty pojda do dyskoteki, albo jakiegos pubu, a ich matki i babcie "na klachy" do sasiadki, albo do kosciola, sie wyspowiadac, ze zgrzeszyly mysla...;) Odpowiedz Link Zgłoś