radexior 21.10.05, 14:53 Właśnie wyczytałem, że można tworzyć swoje wizytówki - po kliknięciu na login ukaże się nasza mordka i jakieś info. No to kto pierwszy - odważny na FT się pochwali sobą? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexior Re: Wizytówki 21.10.05, 14:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=30738004 - dla zrozumienia i aktu odwagi dodania :) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Wizytówki 21.10.05, 15:03 Tak Radex - ja o tym czytałam :-) Ale nadal nie wiem jak technicznie do tego podejść... No i przede wszystkim czekam na Ciebie ;-P Oczywiście topless ;-P Bo wiesz... Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Wizytówki 21.10.05, 15:13 Ale ja wciąz nie, wiec palmę pierwszeństwa i nagości pozostawiam Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Wizytówki 21.10.05, 15:14 Zdjęcie jest ładowane do systemu, nie powinno to potrwać dłużej niż kilkanaście minut. W tym czasie rozmiar zdjęcia zostanie zmieniony tak, aby pasował do strony prezentacji. Proszę czekać. :-> Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Wizytówki 21.10.05, 15:20 Ale gdzie się to wrzuca? W moim forum szukałem a tam nie ma nic. Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Wizytówki 21.10.05, 15:23 ludzie.gazeta.pl/0,0.html Coś się to moje zdjęcie nie ładuje... No nic, ja spadam. Życzę udanego weekendu, melduję się w czwartek. Pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Wizytówki 21.10.05, 15:30 Mam nadzieję, że w czwartek już topless :P A mój weekend w pracy:( Odpowiedz Link Zgłoś
tipp01 Re: Wizytówki 21.10.05, 18:33 Ja widzę jakiegoś śpiącego kota, w Twoim profilu... Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Wizytówki 27.10.05, 15:26 Moje :-) tzn. znalazłam, nie urodziłam ;-) Nie takie szare , odcienie brązu też znajdziesz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Radex! 07.11.05, 14:39 No i wrzuciłam topless ;-P Ale dziwnym trafem u mnie podczas edycji jest widoczne, a jak wchodzę na podgląd, to ni chu chu... Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Radex! 07.11.05, 19:43 Same piękne panie: Salo, Dementia. Nie mam słów. W ulubionych filmach zapomniałaś wspomnieć o Fredym Krugerze :P W końcu i ja odkryję swą skrępowaną naturę. Bójcie się (mniĘ) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Radex! 08.11.05, 07:55 Och! Dziękuję! Ale nie śmiałabym konkurować z Salo ;-) Czekam na Twoje oblicze Radex ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Radex! 08.11.05, 09:43 dementia napisała: > Och! Dziękuję! Ale nie śmiałabym konkurować z Salo ;-) Czekam na Twoje oblicze > Radex ;-P Nie chcesz ze mną konkurować ? Ale ja chcę z Tobą ;P Ty zamieściłaś topless, to ja chyba akt zamieszczę ;) Tylko muszę ten album z moimi aktami znaleźć :) Nie wiem tylko co na to regulamin i netykieta. Wolno czy nie wolno zamieszczać swoje gołe zdjęcia ? Też czekam, nie tylko na Radex'a ale i pozostałych :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Radex! 08.11.05, 09:48 Dawaj, dawaj Salo! :-) (pozostali oczywiście też!) Pozdrawiam również :-) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Radex! 09.11.05, 14:56 dementia napisała: > Dawaj, dawaj Salo! :-) Się zrobiło :P Mam jeszcze kilka, ale nie potrafię dokonać wyboru. Chwilowo niech jest takie :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Do dzieła Dementio :) 15.11.05, 13:06 Dlaczego u mnie pisze na forum :"od początku", a inni mają konkretną datę ? To jest niesprawiedliwe, wybrałam tą opcję żeby się dowiedzieć kiedy był ten początek, ehhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Wizytówki 24.10.05, 15:37 Jestem pierwsza ? Przeziębiona jestem, dlatego chyba tak dziwnie wyglądam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Piękna 24.10.05, 16:50 Przeziębienie nic a nic uroku nie odjęło;) Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Piękna 25.10.05, 12:49 radexior napisał: > Przeziębienie nic a nic uroku nie odjęło;) Dziękuję :) Mąż po obejrzeniu tego zdjęcia też stwierdził, że śliczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
bomblina Re: Wizytówki 07.11.05, 15:33 bomblina napisała: > ludzie.gazeta.pl/bomblina/0,0.html zakładajcie :))))) fajnie pisać z kimś kogo można zobaczyć :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Wizytówki 07.11.05, 19:19 bomblina napisała: > bomblina napisała: > > > ludzie.gazeta.pl/bomblina/0,0.html > zakładajcie :))))) fajnie pisać z kimś kogo można zobaczyć :)))) hehhe! Fajny dzieciak z ciebie:P:P Odpowiedz Link Zgłoś