Dodaj do ulubionych

SIATKARKI W FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 17:45
Ale emocje, darłem się jakbym futbol oglądał!!!!!!!!!!!!

I mamy conajmniej medal po 32 latach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tymon Re: SIATKARKI W FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netblok.pl 27.09.03, 17:58
      o której jutro finał?????
      • Gość: Radex Re: SIATKARKI W FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 18:25
        Nie wiem, cieszmy się chwilą!
    • Gość: Radex Re: SIATKARKI W FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 18:24
      Ulala, emocje i przy pisaniu posta mnie nie opuszczały. Oczywiście miało być
      conajmniej srebrny medal.
      • Gość: basturk finał z Turczynkami IP: 80.51.254.* 27.09.03, 22:25
        chyba baede darł sobie włosy z głowy i rzęsy... jak bedą takie emocje jak dziś
    • Gość: tymon Re: SIATKARKI W FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netblok.pl 28.09.03, 19:13
      ale grają ...2:0...pięknie..
    • Gość: tymon mistrzynie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netblok.pl 28.09.03, 19:32
      brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: basturk Jak pod WIEDNIEM!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.254.* 28.09.03, 19:39
      Polskie kobiety są nie tylko najpiekniejsze na świecie ale też i sa
      najlepszymi siatkarkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      poprostu rozjechały dziś turczynki

a Glinka jest the best
    • Gość: Radex !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 19:47
      KRZYCZĘ I KRZYCZĘ I KRZYCZĘ!!!
      • Gość: glinka Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netblok.pl 28.09.03, 20:05
        glinka....nie mam pytań....
    • man_x siatkarki maja wspaniale stroje :-) (n/T) 28.09.03, 20:06
    • allblacksreds.prv.pl Re: SIATKARKI W FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.09.03, 20:12
      ...a jedna z siatkarek jest z Tychów!!!!!
      • man_x a ktora?urodzila sie tu tylko? n/t 28.09.03, 20:16
        • Gość: Radex We are the champion, we are the champion IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 20:27

Kumpel mi mówił, że chodził do klasy z Przybysz( czy jakoś tak), ale nie wiem
          czy ona w ogóle na mistrzostwa pojechała.
          • Gość: tymon Re: We are the champion, we are the champion IP: *.netblok.pl 28.09.03, 20:35
            Aleksandra Przybysz ....była i grała głównie wychodziła do serwisów...nie
            zmienia to faktu że jest złotą dziewczyną z tychów!!!! obecnie bks bielsko
    • Gość: Radex Re: SIATKARKI W FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 20:37
      A na www.volleyball2003.org/ wygrała oczywiście Glinka. I z pewnością
      głosów zdobyła by jeszcze więcej gdyby nie dzisiejsze problemy z wejściem na tę
      stronkę( pewno nasi poblokowali to częstym odwiedzaniem:-)
    • Gość: Radex Znów ja z komentarzem IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 21:16
      Wyczytałem właśnie, że trener Niemczyk ma raka ( układu limfatycznego). Nie
      wiadomo ile bedzie jeszcze żył.
      Szacunek dla tego człowieka!
      Podobno trenowanie naszych pań pozwala mu zapomnieć o chorobie.
      • Gość: basturk Re: Znów ja z komentarzem IP: 80.51.254.* 29.09.03, 16:52
        no toś teraz smutną wiadomosc dał w tej panujacej do okoła eufroii :(
        cóż to smutne..

pS fajnie że mamy swój tyski akcent w tym złotym medalu..
        • radexindamix Re: Znów ja z komentarzem 29.09.03, 19:35
          Chodziło o okazanie mego SZACUNKU
          • Gość: basturk Re: Znów ja z komentarzem IP: 80.51.254.* 30.09.03, 16:30
            wiem wiem zrozumiałem.
            Tylko szkoda że z jednej strony cieszymy sie ze złota a z drugiej taka
            widaomosć ale co tamn to nie wyrok... ma jeszcze dużo do zrobienia-za niedługo
            MŚ ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka