Gość: Radex IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 17:45 Ale emocje, darłem się jakbym futbol oglądał!!!!!!!!!!!! I mamy conajmniej medal po 32 latach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tymon Re: SIATKARKI W FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netblok.pl 27.09.03, 17:58 o której jutro finał????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: SIATKARKI W FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 18:25 Nie wiem, cieszmy się chwilą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: SIATKARKI W FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 18:24 Ulala, emocje i przy pisaniu posta mnie nie opuszczały. Oczywiście miało być conajmniej srebrny medal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk finał z Turczynkami IP: 80.51.254.* 27.09.03, 22:25 chyba baede darł sobie włosy z głowy i rzęsy... jak bedą takie emocje jak dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon Re: SIATKARKI W FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netblok.pl 28.09.03, 19:13 ale grają ...2:0...pięknie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon mistrzynie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netblok.pl 28.09.03, 19:32 brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Jak pod WIEDNIEM!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.254.* 28.09.03, 19:39 Polskie kobiety są nie tylko najpiekniejsze na świecie ale też i sa najlepszymi siatkarkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poprostu rozjechały dziś turczynki a Glinka jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 19:47 KRZYCZĘ I KRZYCZĘ I KRZYCZĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glinka Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netblok.pl 28.09.03, 20:05 glinka....nie mam pytań.... Odpowiedz Link Zgłoś
allblacksreds.prv.pl Re: SIATKARKI W FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.09.03, 20:12 ...a jedna z siatkarek jest z Tychów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex We are the champion, we are the champion IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 20:27 Kumpel mi mówił, że chodził do klasy z Przybysz( czy jakoś tak), ale nie wiem czy ona w ogóle na mistrzostwa pojechała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon Re: We are the champion, we are the champion IP: *.netblok.pl 28.09.03, 20:35 Aleksandra Przybysz ....była i grała głównie wychodziła do serwisów...nie zmienia to faktu że jest złotą dziewczyną z tychów!!!! obecnie bks bielsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: SIATKARKI W FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 20:37 A na www.volleyball2003.org/ wygrała oczywiście Glinka. I z pewnością głosów zdobyła by jeszcze więcej gdyby nie dzisiejsze problemy z wejściem na tę stronkę( pewno nasi poblokowali to częstym odwiedzaniem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Znów ja z komentarzem IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 21:16 Wyczytałem właśnie, że trener Niemczyk ma raka ( układu limfatycznego). Nie wiadomo ile bedzie jeszcze żył. Szacunek dla tego człowieka! Podobno trenowanie naszych pań pozwala mu zapomnieć o chorobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Znów ja z komentarzem IP: 80.51.254.* 29.09.03, 16:52 no toś teraz smutną wiadomosc dał w tej panujacej do okoła eufroii :( cóż to smutne.. pS fajnie że mamy swój tyski akcent w tym złotym medalu.. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Znów ja z komentarzem 29.09.03, 19:35 Chodziło o okazanie mego SZACUNKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Znów ja z komentarzem IP: 80.51.254.* 30.09.03, 16:30 wiem wiem zrozumiałem. Tylko szkoda że z jednej strony cieszymy sie ze złota a z drugiej taka widaomosć ale co tamn to nie wyrok... ma jeszcze dużo do zrobienia-za niedługo MŚ .. Odpowiedz Link Zgłoś