bea-sjf 18.01.06, 16:56 Oprócz "Dlaczego " www.merlin.com.pl/frontend/towar/409019 jest jeszcze jedna książeczka ,mam na nią ochotę:) www.merlin.com.pl/frontend/towar/428277 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulju Re: Lila Prap 18.01.06, 18:54 Ja mam te dwie zamowione, ale dojda do nas w lutym ;) wiec pewnie do tej pory to nie wytrzymasz ;) Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link
gopio1 Re: Lila Prap 19.01.06, 09:44 Bea, dzieki za linka. Nie miałam pojęcia o tej książce. Kupujemy w ciemno ;-)) Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Lila Prap 19.01.06, 23:15 Z myślą o Tobie go wkleiłam :) ,bo natknęłam się na tę książkę przypadkowo ( szukając podręczników do greckiego;) ) ,nazwisko autorki jest tu ukryte . Za niedługo ją zamówię :))) Odpowiedz Link
gopio1 Re: Lila Prap 24.01.06, 11:43 O, ale mi milutko sie zrobilo ;-) Dziekuje. Ja tez za niedlugo. Na poczatku lutego ;-) Odpowiedz Link
i2h2 "Miedzynarodowy słownik mowy zwierzat"... 22.01.06, 13:20 ...miałam w ręku, gdy tylko się ukazał i poczułam się mocno zawiedziona. Dużo się po nim spodziewałam po "Dlaczego?", może za dużo. Płytka jest w porządku, ale sama książka taka sobie. No, ale mnie rozbestwiło swego czasu pewne wydawnictwo holenderskie na ten temat: coś w rodzaju encyklopedii z interpretacją głosów zwierząt w różnych językach i bodajże wołaniem na zwierzęta ("kici kici" to polski wymysł;-)). Szkoda, że nie pamiętam zupełnie tytułu ani autora, bo na uszach bym stanęła, żeby ktoś to w Polsce wydał- godzinami studiowałam! Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
ewap_mama_alexa Re: "Miedzynarodowy słownik mowy zwierzat"... 24.01.06, 21:48 Tez mialam w reku, krociutko, bo czas ksiegarniany mialam MOCNO okrojony. Tytul obiecujacy, ale zniechecilo mnie wnetrze. Moze powinnam sie bardziej zaglebic? Nie ciagnelo mnie do tego, niestety. Opinia Iwony podtrzymuje moje przekonanie, ze chyba duzo nie stracilam. Tak wiec - lepiej w ciemno nie kupowac... Odpowiedz Link
bea-sjf Re: "Miedzynarodowy słownik mowy zwierzat"... 25.01.06, 08:50 Ciekawe ze mnie zwierzę ,co takiego w środku jest ,że tak nisko oceniacie ? Ja znam tylko okładkę ( dobrze Wam ,że sobie po księgarniach chodzicie ). Odpowiedz Link