kala_8 10.03.09, 11:21 Proszę o wypowiedzi czy potrzebujecie kogoś do sprzątanie domu, mieszkania(kogoś solidnego i godnego zaufania)?. Jak często i ile możecie zapłacić? Proszę o podanie z jakiej dzielnicy w Tychach piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietnacha40 Re: Sprzątanie domów - czy jest zapotrzebowanie? 10.03.09, 16:44 Potrzebuję pomocy w sprzątaniu dużego domu.Raz w tygodniu.Jaka gwarancja solidności i uczciwosci ? Ostatnia,polecana osoba wyniosła dwa pierścionki..... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa262829 Re: Sprzątanie domów - czy jest zapotrzebowanie? 10.03.09, 18:38 Witam jestem mlodą matką i szukam takiej pracy na kilka godzin moja gwarancją uczciwości jestem ja sama jestem kompetentni i uczciwa sama mialam do domu wlamanie i wiem jak boli kradzież czegokolwiek co jest naszą wlasnością!!! Gdyby pani nadal potrzebowala pomocy w sprzątaniu to proszę o kontakt ze mną podaje swój nr gg 12012362.Pozdrawiam Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta9994 Re: Sprzątanie domów - czy jest zapotrzebowanie? 12.03.09, 15:29 Chętnie podejmę się pracy przy sprzątaniu domu lub mieszkania- szczegóły bakola@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lajko3 Re: Sprzątanie domów - czy jest zapotrzebowanie? 11.03.09, 10:49 w razie potrzeby znam solidną i uczciwą Panią. Mogę polecić, moje gg3142254 Odpowiedz Link Zgłoś
rasia1 Re: Sprzątanie domów - czy jest zapotrzebowanie? 11.03.09, 15:42 prosze o kontakt na @ gazetowego. poszukuje kogos do sprzatania (dom, Mąkolowiec) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_tychy Re: Sprzątanie domów - czy jest zapotrzebowanie? 12.03.09, 11:56 Myślę, że Polacy w większości (chodzi mi głównie o tych zarabiających w granicach średniej krajowej) nie są jeszcze przekonani do tego, że ktoś może posprzątać dom. Uważają, że na takie usługi mogą sobie pozwolić tylko dobrze zarabiający. Ale myślę, że więcej ludzi mogłoby z tego korzystać gdyby wiedzieli jakie są ceny i gdyby się okazało, że ceny są w ich zasięgu. Więc może napisz, przykładowe/orientacyjne kwoty, np. za mycie okien, ogólne sprzątanie, itp. Myślę, że jako osoba prywatna jesteś w stanie dać bardziej atrakcyjne stawki niż firmy sprzątające. pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
kala_8 Re: Sprzątanie domów - czy jest zapotrzebowanie? 13.03.09, 08:51 Orientacyjnie- dom 100-120 m2 - 80,00-100,00zł - w tym: podłogi na mokro, kurze(meble, drzwi), łazienki(sanitariaty), kuchnia (zlew+ to co na wierzchu ;)). Dodatkowe prace : okna- 10,00-50,00zł / szt., prasowanie- 10,00-50,00zł (w zalezności od ilości). Własne środki czystości 10,00zł. Ceny na pewno ruchome w przypadku stałej współpracy. Inne czynności do dogadania. Tak naprawdę to wszystko do dogadania... Dziękuję za wypowiedzi, pozdrawiam i piszcie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: Sprzątanie domów - czy jest zapotrzebowanie? 15.03.09, 16:41 A tak "wyrywkowo",np.same okna raz na miesiąc? Też by Cię interesowało? Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 kala_8 15.03.09, 18:33 napisz do mnie na gazetę,jeśli jesteś nadal zainteresowana.Potrzebuję pomocy raz na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiabbb Re: kala_8 02.09.13, 21:37 Witam jeśli ktoś byłby chętny to ja z koleżanką sprzątamy domy mieszkania i do nas można mieć zaufanie ,jesteśmy dokładne ,sumienne ,młode a nasi klienci zadowoleni .Prosze pisać na biedronkatychy88@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś