olaa77 25.02.06, 16:00 Moze ktos podpowie mi z jakiej strony wyslac smsa do Stanow ? I czy numer poprzedza sie tylko kierunkowym danego stanu np. 757, czy wpisuje sie tez 001 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ampolion Re: Sms do Stanow. 25.02.06, 17:21 Sms to prymityw. W Stanach posługują się tzw. voice mail. Odpowiedz Link Zgłoś
olaa77 Re: Sms do Stanow. 25.02.06, 22:37 Czyli automatyczna sekretarka. Mam pytanie, pewnie glupie. Jesli wysle sms na telefon stacjonarny z przekierowaniem na komorke, to dojdzie ? mozna sie smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
bigapple1 Re: Sms do Stanow. 25.02.06, 22:42 nie jestem ekspertem od sieci komorkowych, ale z mojego doswiadczenia wynika, ze SMSy wysylane z europejskich sieci po prostu do amerykanskich nie dochodza. faktycznie, ampolion ma racje, tu SMSy sa malo uzywane, bo czas rozmow jest tak tani, ze po prostu nei opaca sie wywichnac sobei kciuka - ale jesli koniecznie chcesz, to jedyna skuteczna znana mi metoda jest dowiedziec sie, u jakiego operatora maja serwis twoi znajomi i wyslac wiadomosc pzez bramke webowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Sms do Stanow. 26.02.06, 02:33 kazdy tel. kom. ma mozliwosc wysylania sms i jesli ktos woli napisac kilka wyrazow niz narazac sie czasami na rozmowe z odbiorca to sms jest idealny , zaden prymityw tylko jedna z mozliwosci jakie daje nowoczesna elektronika.....ja caly czas wysylam smsy, poniewaz tak jest prosciej kiedy wiem ze ludzie sa zajec i czesto nie maja czasu na odsluchanie wiadomosci...czesto tez koresponduje przez sms z Polska Odpowiedz Link Zgłoś
anima Re: Sms do Stanow. 27.02.06, 15:59 bigapple1 napisała: > nie jestem ekspertem od sieci komorkowych, ale z mojego doswiadczenia wynika, z > e > SMSy wysylane z europejskich sieci po prostu do amerykanskich nie dochodza. dochodza. i to w obie strony. ja nigdy nie mialam z tym problemu (doswiadczenie z przynajmniej dwoma operatorami polskimi) Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: Sms do Stanow. 28.02.06, 03:31 > dochodza. i to w obie strony. ja nigdy nie mialam z tym problemu (doswiadczenie > z przynajmniej dwoma operatorami polskimi) a jakimi providerami amerykanskimi? wystlales telefon 2 telefon? <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
anima Re: Sms do Stanow. 01.03.06, 22:56 ru4d2 napisała: > > a jakimi providerami amerykanskimi? wystlales telefon 2 telefon? <rs> telefon to telefon - wysylalam z Cingulara na Ere i Idee/Orange. Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: Sms do Stanow. 03.03.06, 19:38 > telefon to telefon - wysylalam z Cingulara na Ere i Idee/Orange. no tak. to wyjasnia. z verizonem nie ma tak letko. przynajmniej nie bylo pol roku temu. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
gola32 Re: Sms do Stanow. 26.02.06, 06:20 www.smseverywhere.com/send.htm Sprobuj za pomoca tej stronky. Pozdrawiam Gola Odpowiedz Link Zgłoś