Gość: kar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 18:22 Czy ktoś wie czy w tą sobotę będą w Angels striptizerki ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: Angels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 18:36 ogarnij się . pytam normalnie o tancerki a nie o lody. chyba ze coś oferujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szila Re: Angels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 19:12 z tego co słyszałam to tam już nie ma striptizerek tylko normalna dyskoteka dla wszystkich. ceny jak wszędzie, panie wstęp free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Angels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 19:51 no tak tak, ale doszły mnie słuchy, że w tą sobotę wyjątkowo mają tańczyć. Ale jak nikt się nie orientuje to trudno . ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Angels IP: *.chello.pl 23.04.10, 21:41 beda tanczyc geje....WPADAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: Angels IP: 188.33.114.* 25.04.10, 21:21 Geje? Ale nikt Cie nie zapraszał! To juz kolejny wątek o Angels i znowu głupie pytania o striptizerki które juz padały...STRIPTIZU NIE BEDZIE!! Angels stał sie dyskoteką taka jak np. Stokrotka z tym ,ze w lepszym wystroju atmosfera i cenami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Angels IP: *.chello.pl 27.04.10, 18:08 fajni chłopcy tam przychodza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Angels IP: *.147.161.128.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.10, 10:46 rób swoje porównujesz się do innych więcej wiary w siebie będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemko Re: Angels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 14:42 Tak jest. Angels to teraz normalna dyskoteka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Angels IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.10, 16:23 Ogólnie to mało tam ludzi chodzi. Byłam ostatnio to siedział chyba sam personel więc ruszyliśmy dalej. Moim zdaniem frekwencja może się poprawic w tym klubie tylko jeżeli zmienią DJ-ja. Od powstania klubu nie było tam dj-ja który grał by pod ludzi,grają raczej pod siebie według własnego widzi mi się. Jeżeli ktoś lubi bawic się przy napierdalance jedzie do Kokocka. Świeciaki wybierają jednak kluby gdzie są zmienne klimaty i coś dla ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: less Re: Angels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 20:22 czyli tam potrzebny jest grajek a nie dj albo puszczenie radia eska. prawdziwy dj nie gra pod publikę tylko ma swój styl i gatunek muzyki. grałem w paru lokalach , głównie w trójmieście i nie wyobrażam sobie grać pod publikę albo puszczać "hiciory" z vivy, to jest dobre dla wiejskich przytupańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Angels IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.10, 10:03 Świecie to jest małe miast, nie tak jak Trójmiasto . Jeżeli wybierają brak frekwencji i upadek klubu to niech dj gra pod siebie. Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do less [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 10:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Angels IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.10, 10:55 Po pierwsze jak byś nie zauważył jestem dziewczyną. A po drugie... Czy ja napisałam że grałam w trójmieście? To Ty o tym pisałeś, ja tylko porównałam trójmiasto do Świecia w sferze liczebności mieszkańców. Tam zawsze są klienci a Świecie to nora. A Ty odpisałeś jak bym to Ciebie atakowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: less Re: Angels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 10:56 czas pozwala mi tylko grywanie na cyklicznych imprezach ponieważ mam stałą pracę a stawka za jaką gram to 300- 400 zł za ok. 2 godziny, a poza tym nie mieszkam w swieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Angels IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.10, 11:11 No to nie wiesz jakie Świecie to nora i jak szybko się tu wszystko zamyka. Bo tamten klub miał już chyba 5 właścicieli. A z tego co widzę to lokal znowu na siebie nie zarabia. Nie przyciąga klientów. I całkiem możliwe że to właśnie o klimat lokalu chodzi. Chociaż mogę się mylic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Angels IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 12:54 paweł gra super ;) muzyka swietna taka klimatowa ;) chce cie wsiunskie potancow to na festyny ;DD to jest klub ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Angels IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.10, 14:03 Tak tak frekwencja klubu najbardziej o tym świadczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q2 Re: Angels IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.10, 18:44 Tak , tak Pawełek... Nawet nie wiecie kogo zatrudniacie wasz Pawełek to wichłacz i złodziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLEK Re: Angels IP: 92.5.41.* 12.05.10, 00:05 zal mi was swieciaki przywiazane do pudelka w stokrotce wam potrzeba wkoncu porzadnego klubu a nie tej wyjebundy co jest w miescie mowie o smeji ktory nic nie robi z ta JASKINIA ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowicz Re: Angels IP: *.146.17.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.05.10, 22:25 ty chyba dawno w świeciu nie byłeś widać że pajac jesteś Odpowiedz Link Zgłoś