IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 18:22
Czy ktoś wie czy w tą sobotę będą w Angels striptizerki ??
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: Angels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 18:36
      ogarnij się . pytam normalnie o tancerki a nie o lody. chyba ze coś oferujesz??
      • Gość: szila Re: Angels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 19:12
        z tego co słyszałam to tam już nie ma striptizerek tylko normalna dyskoteka dla
        wszystkich. ceny jak wszędzie, panie wstęp free
        • Gość: kk Re: Angels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 19:51
          no tak tak, ale doszły mnie słuchy, że w tą sobotę wyjątkowo mają tańczyć. Ale
          jak nikt się nie orientuje to trudno . ;)
          • Gość: max Re: Angels IP: *.chello.pl 23.04.10, 21:41
            beda tanczyc geje....WPADAJ!
            • Gość: miras Re: Angels IP: 188.33.114.* 25.04.10, 21:21
              Geje? Ale nikt Cie nie zapraszał! To juz kolejny wątek o Angels i znowu głupie pytania o striptizerki które juz padały...STRIPTIZU NIE BEDZIE!! Angels stał sie dyskoteką taka jak np. Stokrotka z tym ,ze w lepszym wystroju atmosfera i cenami!
              • Gość: adi Re: Angels IP: *.chello.pl 27.04.10, 18:08
                fajni chłopcy tam przychodza...
              • Gość: andrzej Re: Angels IP: *.147.161.128.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.10, 10:46
                rób swoje porównujesz się do innych więcej wiary w siebie będzie ok.
                • Gość: przemko Re: Angels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 14:42
                  Tak jest. Angels to teraz normalna dyskoteka.
                  • Gość: Natalia Re: Angels IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.10, 16:23
                    Ogólnie to mało tam ludzi chodzi. Byłam ostatnio to siedział chyba sam
                    personel więc ruszyliśmy dalej. Moim zdaniem frekwencja może się
                    poprawic w tym klubie tylko jeżeli zmienią DJ-ja. Od powstania klubu
                    nie było tam dj-ja który grał by pod ludzi,grają raczej pod siebie
                    według własnego widzi mi się. Jeżeli ktoś lubi bawic się przy
                    napierdalance jedzie do Kokocka. Świeciaki wybierają jednak kluby
                    gdzie są zmienne klimaty i coś dla ucha.
                    • Gość: less Re: Angels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 20:22
                      czyli tam potrzebny jest grajek a nie dj albo puszczenie radia eska. prawdziwy
                      dj nie gra pod publikę tylko ma swój styl i gatunek muzyki.
                      grałem w paru lokalach , głównie w trójmieście i nie wyobrażam sobie grać pod
                      publikę albo puszczać "hiciory" z vivy, to jest dobre dla wiejskich przytupańców
                      • Gość: Natalia Re: Angels IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.10, 10:03
                        Świecie to jest małe miast, nie tak jak Trójmiasto . Jeżeli wybierają
                        brak frekwencji i upadek klubu to niech dj gra pod siebie. Brawo!!!
                        • Gość: Do less [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 10:09
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • Gość: Natalia Re: Angels IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.10, 10:55
                            Po pierwsze jak byś nie zauważył jestem dziewczyną. A po drugie... Czy
                            ja napisałam że grałam w trójmieście? To Ty o tym pisałeś, ja tylko
                            porównałam trójmiasto do Świecia w sferze liczebności mieszkańców. Tam
                            zawsze są klienci a Świecie to nora. A Ty odpisałeś jak bym to Ciebie
                            atakowała.
                          • Gość: less Re: Angels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 10:56
                            czas pozwala mi tylko grywanie na cyklicznych imprezach ponieważ mam stałą pracę
                            a stawka za jaką gram to 300- 400 zł za ok. 2 godziny, a poza tym nie mieszkam w
                            swieciu
                            • Gość: Natalia Re: Angels IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.10, 11:11
                              No to nie wiesz jakie Świecie to nora i jak szybko się tu wszystko
                              zamyka. Bo tamten klub miał już chyba 5 właścicieli. A z tego co widzę
                              to lokal znowu na siebie nie zarabia. Nie przyciąga klientów. I całkiem
                              możliwe że to właśnie o klimat lokalu chodzi. Chociaż mogę się mylic...
                              • Gość: magda Re: Angels IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 12:54
                                paweł gra super ;)
                                muzyka swietna taka klimatowa ;)
                                chce cie wsiunskie potancow to na festyny ;DD
                                to jest klub ;)
                                • Gość: Natalia Re: Angels IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.10, 14:03
                                  Tak tak frekwencja klubu najbardziej o tym świadczy...
                                • Gość: Q2 Re: Angels IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.10, 18:44
                                  Tak , tak Pawełek... Nawet nie wiecie kogo zatrudniacie wasz Pawełek to
                                  wichłacz i złodziej!!!
                                  • Gość: LOLEK Re: Angels IP: 92.5.41.* 12.05.10, 00:05
                                    zal mi was swieciaki przywiazane do pudelka w stokrotce wam potrzeba wkoncu
                                    porzadnego klubu a nie tej wyjebundy co jest w miescie mowie o smeji ktory nic
                                    nie robi z ta JASKINIA ;P
                                    • Gość: imprezowicz Re: Angels IP: *.146.17.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.05.10, 22:25
                                      ty chyba dawno w świeciu nie byłeś widać że pajac jesteś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka