13.11.17, 11:37
Szukam info w necie od rana ale nic nie mogę znaleźć.
W Was jedyna moja nadzieja smile

Już 3 dzień pod rząd śni mi się ten sam sen. Z samego snu pamiętam tylko końcówkę.
Ktoś puka a właściwie to wali pięścią w drzwi. Tak mocno, że się budzę i to budzę się naprawdę. Patrzę na zegarek jest dokładnie 1.50. Za pierwszym razem to poszłam nawet sprawdzić, czy nikogo za drzwiami nie ma. Ale pusto było. Teraz to już mnie to tylko wkurza, bo reszta nocy z głowy. Trudno potem usnąć po takich atrakcjach.
Ale sam sen chyba musi coś znaczyć, bo 3 raz to samo, to nie może być przypadek. Tylko co ?
Macie jakieś pomysły ?
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Sen 13.11.17, 21:27
      Witam
      Trzy razy to samo? To ważne na pewno. Tylko to można dosłownie, że ci się drzwi niebawem zepsują, zamek zatnie, klucze zgubisz, ktoś będzie próbował cię ostrzec przed pożarem, włamać się do domu etc., albo bardziej metafizycznie, że masz problem do rozwiązania i on ci rozsadza głowę, dobija się do świadomości. Co tam schowałaś w głębi duszy to nie wiem i nie moja to rzeczwink Mnie się przed historią z kuną śniło, że samochodu nie mam, komornik go zabrał. I rano komornik okazał się kunąbig_grin
      Pzdr.
      Ing
      • niki.ix Re: Sen 13.11.17, 22:23
        Trochę mi się ostatnio zwaliło na głowę ale chyba nie aż tak, żeby mnie to budziło w środku nocy. Chociaż, kto wie uncertain
        Nic, dzisiaj nie śpię do 2. Lepsze to niż kolejna pobudka. Zobaczymy, może coś się wyjaśni. Mam tylko nadzieję, że w najgorszym wypadku skończy się podobnie jak u Ciebie wink
    • algaria Re: Sen 13.11.17, 22:46
      Kurcze - Ty czytasz Gwiazdy Mówią i tam w którymś numerze było jak zrobić mapę snu. Jutro poszukam i wstawię jak się to robi - to jest analiza snu by samemu dojść co sen oznacza.
      P.S. Ja od 3 nocy kłócę się we śnie ze wszystkimi. 1 z rodziną męża nad grobem teściowej, 2 z koleżanką z którą nigdy się nawet nie przemówiłam, a dziś oberwało się borsukowi. wink
      • niki.ix Re: Sen 13.11.17, 23:22
        O tym mówisz?
        www.astromagia.pl/magia-i-rytualy/magia-nowosci/9485-zrob-mape-snow-aby-poznac-ich-znaczenie

Już to czytałam. Tylko mam problem, bo nie wiem, co się dziej przed tym "waleniem w drzwi". Potem to wszystko już jest w "realu" i do tej mapy się niestety nie liczy.

ps. też masz ciekawie ale przynajmniej Cię nie budzą i możesz z tych kłótni coś wywnioskować wink
        • algaria Re: Sen 14.11.17, 16:03
          Tak, właśnie o tym. Nawet znalazłam stary numer by wypisać tu jak się robi Mapę snów. Ale można to rozłożyć na drzwi i pukanie i pierwsze skojarzenia z każdym.
    • caro-caro Re: Sen 14.11.17, 15:40
      Ciekawa jestem jak efekty Twojego czuwania. Miałam proponować, żebyś nastawiła budzik na parę minut wcześniej. Może ktoś robi Ci dowcip i stuka lub hałasuje czymś, że Cię budzi. Masz sąsiadów za ścianą?
      • niki.ix Re: Sen 14.11.17, 18:00
        Efekty? Tylko takie, że zaspałam i spóźniłam się na ważne spotkanie. Zrzuciłam wszystko na poranne korki i na szczęście mi się upiekło. W nocy nic nie hałasowało. Nic mnie też nie obudziło podczas snu. Podpytam sąsiadów jak będę miała okazję, czy czegoś nie słyszeli smile
    • niki.ix Re: Rozwiązanie 14.11.17, 20:01
      Przed chwilą pogadałam sobie z sąsiadką. Okazuje się, że to nie tylko ja miałam takie "nocne atrakcje" jest nas więcej. Przyczyna mnie rozwaliła. Nawet myślałam, czy jej Wam ba zagadkę nie wrzucić, ciekawe, jakby to Tarot pokazał. Otóż, jedna z sąsiadek ubija sobie nocą kapustę na okłady. Jakkolwiek absurdalnie to brzmi. Podobno jeden z sąsiadów już się sprawą oficjalnie zajął w imieniu wszystkich i ma być spokój smile
      • nagietek123 Re: Rozwiązanie 18.11.17, 17:40
        W sumie to nawet zabawne jest wink Sąsiadce nie przyszło do głowy, że budzi cała klatkę.
        • niki.ix Re: Rozwiązanie 19.11.17, 11:48
          Teraz to ja też się z tego śmieję wink
      • algaria Re: Rozwiązanie 19.11.17, 13:04
        Ja pierdziele - rozumiem szamańskie metody, ale o 1 w nocy?

Mieszkam w domu, najbliższa sąsiadka ma dom 8 m od mojego i kiedyś o 3 w nocy obudził mnie odgłos wiercenia. Sądziłam, że ktoś się nam włamuje do garażu. Obudzony borsuk stwierdził, że to od sąsiadów. Popukałam się w głowę, bo i przecież jakaś odległość, a i pora dziwna na remonty. I co się okazało - rzeczywiście tamtej nocy sąsiadka przykręcała półki do ściany w ilości hurtowej, bo gotowy regał nie pomieściłby jej ilości książek.
        Czego to ludzie nie wymyślą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka