Gość: Gość IP: *.radio-net.info.pl 08.06.10, 07:47 Co sądzicie o firmie ochroniarskiej Impel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iii Re: Impel. IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.06.10, 14:40 firma wyzyskująca ludzi szefowie rozbjaja sie mercedesami a ludziom daja 900zl na wyplate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Impel. IP: *.chello.pl 08.06.10, 14:51 a ty dałbyś ludziom jako szef np. 2000 złotych wypłaty a jeździł starym "poldkiem"? zejdź na ziemie, nie ma łaskawych w biznesie, każdy chce zarobić jak najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik mondii Re: Impel. IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.06.10, 16:32 jak widzę codziennie ich zakazane pyski to mam dość,a szczególnie całego komendanta-żenada,że go jeszcze nie wywalili to fuks albo obija się o ludzi aby utrzymać się w tej pracy bo na inną go nie stać,jeszcze za straży przemysłowej robił takie wały a pionki lub osoby które były poukładane i nie pasowały były wywalane,chciałbym aqby mondi zmienili to firme lub wszystkich starych stażem wywalili bo naprawde powiem wam że to wina górnej półki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Impel. IP: *.swiecie.vectranet.pl 11.06.10, 14:01 ten komendant a były dowódca to koleś do banii,jak rudzielec to rudzielec,sam fałwsz i obłuda,na ludziach powinieniach awansował,wstydz się bo ludzie o tobie mówią dużo i sam nie rób wałków bo święty nikt nie jest,pozd od poćwiarda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papiernik Re: Impel. IP: *.swiecie.vectranet.pl 11.06.10, 14:42 Nie ma kogoś takiego jak komendant - jest Szef Ochrony; a jeżeli dobrze kojarzę, to w Mondi szefem jest były strażnik, pan R.G. Nie jestem zorientowany co do wysokości aktualnych stawek, ale ok. 2 lat temu, to za gościa którego ud...li mieli na czysto ok. 70zł. Liderem był "Biedrona" - z Chełmna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Impel. IP: *.swiecie.vectranet.pl 11.06.10, 22:44 Fuj na ludziach się ślizgają,komu noga się powinie :(tam pracują same moim zdaniem patałachy!blee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do moni Re: Impel. IP: *.tktelekom.pl 12.06.10, 15:54 wiesz kierowca który przyjeżdza tirem (ok 40 ton)z dzieckiem w wieku ok 5-7 lat pijany w sztok to nie ktos komu sie noga powineła tylko idiota tak samo koleś który zarabia w tych czasach bez premi 3 tyś i kradnie.to tak gwoli ścisłości a pan R.G.no cóż po prostu szkoda słów mam tylko nadzieje że niedługo on będzie też "tylko pracownikiem" i oby trafił na takiego szefa jakim jest on sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Impel. IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.06.10, 16:22 Nie musisz mnie uświadamiać gościu,znam te tematy,sądząc po Twojej wypowiedzi pracujesz tam,radziłabym dokumenty złożyć do Policji,tam sie spełnisz w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do monii Re: Impel. IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.06.10, 21:35 szef ochrony pan R.G to przekręt jakich mało,więc zgadzam się z twoją wypowiedzią,popapraniec i dużo ma na sumieniu dobrych ludzi,którzy przez niego wylecieli,miarka się przebierze i dostanie zapłate na jaką zasługuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Impel. IP: *.tktelekom.pl 13.06.10, 17:34 ciekawi mnie kiedy to wykasuja bo porzednio w podobnym wątku też sie ludzie skarżyli na R.G.i wszystko zostało wykasowane.panie R.G. zamiast kasować lepiej przemyśleć bo w końcu beszie pan sam stał na bramie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Impel. IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.06.10, 23:15 r.g to totala świnia,która żre i sama sra koło własnej dupy Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.straznik Re: Impel. 18.06.10, 09:08 to skoro jestescie tacy madrzy to napiszcie do bydgoszczy lub wroclawia...my tak zrobilismy i pomoglo zmienili nam szefa i teraz jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Impel. IP: *.tktelekom.pl 18.06.10, 18:23 przyjdzie czas bedzie rada a ulżyć sobie chyba można co?:P zresztą wam tez to zajęło troche czasu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.straznik Re: Impel. 18.06.10, 21:30 jakieś 2 miechy, najpierw anonimowo skargi na so i teraz mamy luzik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Impel. IP: *.tktelekom.pl 27.06.10, 20:38 Tak w Chełmnie to Wam sie teraz poprawiło nareszcie ktoś na poziomie- teraz czas na R.G. może sie znajdzie też jakieś DANIO :)pozdrówki od najlepszego pracownika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do r.g Re: Impel. IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.06.10, 16:36 zatrudniłeś żonke,co zrobisz jak ją będziesz musiał JĄ zwolnić a jesteś do tego zdolny,nie boisz się że strzeli ci wałka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Impel. IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 18:07 Znam tego gościa, to totalny cham i swinia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Impel. IP: *.tktelekom.pl 29.06.10, 21:34 Dziwi mnie ze przełożeni r.g. tego nie widzą.Szczególnie po tym jak nie skorzystał z przeniesienia do Bydgoszczy:)ciekawe dlaczego tego nie wziął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Impel. IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.06.10, 14:56 dlaczego nie chciał się przenieść r.g,bo by z nim pojechali tak jak góralem,wyrzucili by go na zbity pysk,a sam ma za uszami ma bardzo dużo,ale to się kiedyś skończy bo to cham i ruda świnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Impel. IP: *.tktelekom.pl 01.07.10, 09:56 nie miałby mu kto kwitów wypisywać i kart pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RSP Re: Impel. IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.07.10, 23:05 KTOSIEK JESZCZE DWA WPISY I BĘDZISZ NAMIERZONY ,DUŻO WIESZ JESTEŚ BLISKO ALE WSZYSTKO CO PISZESZ TO TOTALNE BZDURY.JA PRACUJE W IMPELU I ZARABIAM 2500ZŁ DOSTAJESZ TYLE ILE MOŻESZ DAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Impel. IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.07.10, 08:41 Czyżby odezwał się "ulubiony' hycel pracowników Mondi i pozostałych firm o ksywce "Biedrona"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od RSP Re: Impel. IP: *.tktelekom.pl 03.07.10, 18:25 sory ale ty chyba te 2500 na kwartał liczysz :) chociaż może nie bo są jeszcze dwie opcje:albo dobrze paluszek trzymasz albo jesteś d-cą zmiany co nie wyklucza dobrze trzymanego paluszka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RSP Re: Impel. IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.07.10, 22:52 A SKĄD TY TO WIESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Impel. IP: 83.238.156.* 02.07.10, 08:28 2500 to może dostajesz, ale za 300 godzin albo za 2 miesiące,,,ha..ha pracuje w Mondi i wiem ile się wyciąga w Impelu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do RSP Re: Impel. IP: *.tktelekom.pl 04.07.10, 17:40 Skąd wiem-lata obserwacji :) także taki kit że 2500 to nie przejdzie- nie w impelu przy normie godzin.Tylko zastanawia(tych co znają r.g. i realia pracy w impelu)skąd taka wdzięcznośc ogromna z Twojej strony panie RSP ? Odpowiedz Link Zgłoś
innym_razem Re: Impel. 22.05.14, 15:59 spoko firma. płacą na czas, nie ma opóźnień a to dla mnie najważniejsze. współpraca układa się dobrze, nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś