19.01.12, 20:56
Szukam pomysłu na prezent urodzinowy dla młodej kobiety:)Mojej kobiety:)Chcę dać jej coś oryginalnego ale nie chcę pytać wprost!Macie jakieś doświadczenia w temacie?Ktoś was zaskoczył oryginalnym prezentem albo wy mieliście pomysł?Naturalnie kwiaty będą bez względu na prezent właściwy.To zawsze cieszy kobiety:)Budżet powiedzmy tak do 300PLN:)
Obserwuj wątek
    • samek_it Re: Prezent 20.01.12, 18:48
      Nikt?Nic?
      • siostra_1985 Re: Prezent 20.01.12, 21:20
        Ciężko jest doradzić w kwestii prezentu dla kogoś, kogo się nie zna. Chyba nie chcesz, żeby padały tu propozycje typu: perfumy, bielizna, biżuteria? Wiele zależy od tego co Twoja ukochana lubi, czym się interesuje. Może jakiś wypad do aquaparku? Albo pakiet zabiegów w SPA? Karta upominkowa do jej ulubionego sklepu? Na razie to mi przychodzi do głowy. Kombinuj:)
        • samek_it Re: Prezent 11.02.12, 14:27
          Wybrałem pakiet zabiegów spa.Dzięki za pomoc:)Tydzień temu ją zawiozłem extra zadowolona:)A kwiaty dostała dwa razy przy życzeniach i przy odbiorze z zabiegów:)
          • siostra_1985 Re: Prezent 11.02.12, 20:50
            Fajnie, że moja podpowiedź się przydała:)
    • ak_kot Re: Prezent 04.02.13, 18:02
      heh, proponuję to:
      www.mybaze.com/product/3185/plakat---a2---ja-uwielbiam-j%C4%85-p2

Z tym masz murowany sukces.
    • 1patrycja4 Re: Prezent 17.01.14, 13:39
      Ja od swojego męża dostałam biżuterię z My Way Jewellery i byłam bardzo zadowolona.Zna mój gust i wie co mi sie podoba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka