Dodaj do ulubionych

zjazdy absolwentów LO

IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 19.07.05, 16:32

Bardzo dobrze,że sie odbywają,niektórzy zazdroszczą nam podtrzymywania tej
tradycji,w tym roku odbyły się trzy:20,30 i 40 lat po maturze.Brawo dla
organizatorów,profesorów i uczestników.
Obserwuj wątek
    • soter_mlodszy Re: zjazdy absolwentów LO 19.07.05, 16:48
      ano "albin" masz całkowitą rację z tymi zjazdami,
      nie ma jak wtedy odświeżyć sobie pamięć, uścisnąć dłoń, wspomnieć nieobecnych,
      zadumać się nad odeszłymi...

pozdrawiam serdecznie
      • Gość: bgp2001@gazeta.pl Re: zjazdy absolwentów LO IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 19:43
        A dlaczego ja nie wiem nic o żadnych zjazdach? Przecież też zdawałam maturę w
        Brodnicy.... Gdzie się dowiadywać? Moja jedyna koleżanka z którą utrzymywałam
        kontakt zmarła. Strasznie żal mi Jej, jej rodziny. Ale też...zerwanych więzi ze
        szkołą. Pozdrawiam
        • Gość: Benek Re: zjazdy absolwentów LO IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 21.07.05, 20:46
          Zawiązuje się komitet organizacyjny z byłych uczniów danej klasy ,mieszkańców
          Brodnicy ,wysyła zawiadomienia pod adresy,którymi dysponuje i czeka na
          odpowiedż.W przypadku zdezaktualizowania się adresu chyba wiesz co trzeba
          zrobić,w Brodnicy masz przecież koleżanki i kolegów.
          • Gość: bgp2001@gazeta.pl Re: zjazdy absolwentów LO IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 12:49
            Kurcze, no właśnie nie mam... może jutro coś załatwię. Popatrzę, ale nie jestem
            optymistką pod tym względem. Z B-cy wyprowadziłam się w chwili matury. W każdym
            razie owe komitety to pewnie gdzeiś po ludziach... spróbuję. Dzięki za odpowiedź
            i pozdrawiam. Jutro jestem parę godzin w Brodnicy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka