Gość: albin IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 19.07.05, 16:32 Bardzo dobrze,że sie odbywają,niektórzy zazdroszczą nam podtrzymywania tej tradycji,w tym roku odbyły się trzy:20,30 i 40 lat po maturze.Brawo dla organizatorów,profesorów i uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soter_mlodszy Re: zjazdy absolwentów LO 19.07.05, 16:48 ano "albin" masz całkowitą rację z tymi zjazdami, nie ma jak wtedy odświeżyć sobie pamięć, uścisnąć dłoń, wspomnieć nieobecnych, zadumać się nad odeszłymi... pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgp2001@gazeta.pl Re: zjazdy absolwentów LO IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 19:43 A dlaczego ja nie wiem nic o żadnych zjazdach? Przecież też zdawałam maturę w Brodnicy.... Gdzie się dowiadywać? Moja jedyna koleżanka z którą utrzymywałam kontakt zmarła. Strasznie żal mi Jej, jej rodziny. Ale też...zerwanych więzi ze szkołą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: zjazdy absolwentów LO IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 21.07.05, 20:46 Zawiązuje się komitet organizacyjny z byłych uczniów danej klasy ,mieszkańców Brodnicy ,wysyła zawiadomienia pod adresy,którymi dysponuje i czeka na odpowiedż.W przypadku zdezaktualizowania się adresu chyba wiesz co trzeba zrobić,w Brodnicy masz przecież koleżanki i kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgp2001@gazeta.pl Re: zjazdy absolwentów LO IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 12:49 Kurcze, no właśnie nie mam... może jutro coś załatwię. Popatrzę, ale nie jestem optymistką pod tym względem. Z B-cy wyprowadziłam się w chwili matury. W każdym razie owe komitety to pewnie gdzeiś po ludziach... spróbuję. Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. Jutro jestem parę godzin w Brodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś