Dodaj do ulubionych

Informatyka przez Internet - gdzie ?

IP: 195.205.23.* 07.08.02, 11:31
Byłbym wdzięczny jeżeli któryś z szanownych forumowiczów mógłby z
uzasadnieniem polecić Polskie uczelnie które oferują studia na w kierunku:
informatyk (specjalność: sieci lub bazy danych) przez internet.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacus2 Re: Informatyka przez Internet - gdzie ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.08.02, 21:31
      www.uniwersytet-wirtualny.edu.pl/index1.htm
      www.puw.pl/
      www.okno.pw.edu.pl/
      pozdrawiam,
      Jacek
      • doik Re: Informatyka przez Internet - gdzie ? 14.08.02, 12:29
        od tego roku Polsko-japońska szkoła wyższych technik komputerowych w wawie
        podobno naprawde dobra
        • Gość: Jacus2 Re: Informatyka przez Internet - gdzie ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 15.08.02, 18:23
          doik napisał:

> od tego roku Polsko-japońska szkoła wyższych technik komputerowych w wawie
          > podobno naprawde dobra
          dobra to byla kilka lat temu. Teraz to banda zdziercow i kombinatorow.

Jacek
          • Gość: doik Re: Informatyka przez Internet - gdzie ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.08.02, 20:33
            dlaczego tak myślisz ja słyszałem że to jedna z najlepszych szkół inf. w polsce
            • Gość: Jacus2 Re: Informatyka przez Internet - gdzie ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.08.02, 22:35
              Statystycznie i owszem. Ale statystyka poda Ci wynik jakiego oczekujesz.
              Dowiedz sie ile osob ktore ida na 1 rok, konczy szkole w terminie? Onegdaj byl
              taki rok, ze na 200 osob przyjetych skonczylo... 7.
              Innymi slowy, by byc rozchwytywanym (czytaj skonczyc te szkole) musisz byc
              cholernie inteligentny badz miec cholernie bogatych i wplywowych rodzicow.
              Przechodzac do konkluzji - owszem jest to bardzo dobra szkola. Jesli ja
              skonczysz. Jesli Ci sie uda ja skonczyc.
              Jacek

Gość portalu: doik napisał(a):

> dlaczego tak myślisz ja słyszałem że to jedna z najlepszych szkół inf. w
              polsce
              >
      • Gość: DaDa Re: Informatyka przez Internet - gdzie ? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 28.08.02, 22:39
        Gość portalu: Jacus2 napisał(a):

> <a href="www.uniwersytet-
        wirtualny.edu.pl/index1.htm"target="_blank">www
        > .uniwersytet-wirtualny.edu.pl/index1.htm</a>
        > <a href="http://www.puw.pl/"target="_blank">www.puw.pl/</a>
        > <a href="http://www.okno.pw.edu.pl/"target="_blank">www.okno.pw.edu.pl/</a>
        > pozdrawiam,
        > Jacek

Mam nadzieję, że obejrzeliście dokladnie te witryny i wiecie już,
        że "uniwersytet wirtualny" (pirwszy link) nie jest wcale uniwersytetem,
        ponieważ mozna po nim zostać co najwyżej technikiem informatykiem.

Informatyka na PUW i PW dopiero się organizuje. Jeśli chcecie być królikami
        doświadczalnymi....

Ja radziłabym unikać studiów zaocznych, no chyba że nie można inaczej. DaDa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka