Gość: fsol IP: 195.205.23.* 07.08.02, 11:31 Byłbym wdzięczny jeżeli któryś z szanownych forumowiczów mógłby z uzasadnieniem polecić Polskie uczelnie które oferują studia na w kierunku: informatyk (specjalność: sieci lub bazy danych) przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacus2 Re: Informatyka przez Internet - gdzie ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.08.02, 21:31 www.uniwersytet-wirtualny.edu.pl/index1.htm www.puw.pl/ www.okno.pw.edu.pl/ pozdrawiam, Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
doik Re: Informatyka przez Internet - gdzie ? 14.08.02, 12:29 od tego roku Polsko-japońska szkoła wyższych technik komputerowych w wawie podobno naprawde dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacus2 Re: Informatyka przez Internet - gdzie ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 15.08.02, 18:23 doik napisał: > od tego roku Polsko-japońska szkoła wyższych technik komputerowych w wawie > podobno naprawde dobra dobra to byla kilka lat temu. Teraz to banda zdziercow i kombinatorow. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doik Re: Informatyka przez Internet - gdzie ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.08.02, 20:33 dlaczego tak myślisz ja słyszałem że to jedna z najlepszych szkół inf. w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacus2 Re: Informatyka przez Internet - gdzie ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.08.02, 22:35 Statystycznie i owszem. Ale statystyka poda Ci wynik jakiego oczekujesz. Dowiedz sie ile osob ktore ida na 1 rok, konczy szkole w terminie? Onegdaj byl taki rok, ze na 200 osob przyjetych skonczylo... 7. Innymi slowy, by byc rozchwytywanym (czytaj skonczyc te szkole) musisz byc cholernie inteligentny badz miec cholernie bogatych i wplywowych rodzicow. Przechodzac do konkluzji - owszem jest to bardzo dobra szkola. Jesli ja skonczysz. Jesli Ci sie uda ja skonczyc. Jacek Gość portalu: doik napisał(a): > dlaczego tak myślisz ja słyszałem że to jedna z najlepszych szkół inf. w polsce > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaDa Re: Informatyka przez Internet - gdzie ? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 28.08.02, 22:39 Gość portalu: Jacus2 napisał(a): > <a href="www.uniwersytet- wirtualny.edu.pl/index1.htm"target="_blank">www > .uniwersytet-wirtualny.edu.pl/index1.htm</a> > <a href="http://www.puw.pl/"target="_blank">www.puw.pl/</a> > <a href="http://www.okno.pw.edu.pl/"target="_blank">www.okno.pw.edu.pl/</a> > pozdrawiam, > Jacek Mam nadzieję, że obejrzeliście dokladnie te witryny i wiecie już, że "uniwersytet wirtualny" (pirwszy link) nie jest wcale uniwersytetem, ponieważ mozna po nim zostać co najwyżej technikiem informatykiem. Informatyka na PUW i PW dopiero się organizuje. Jeśli chcecie być królikami doświadczalnymi.... Ja radziłabym unikać studiów zaocznych, no chyba że nie można inaczej. DaDa Odpowiedz Link Zgłoś