Dodaj do ulubionych

SKLADAJCIE PROTEST!!!!!!

• Gość: AsiUL ...to Polska własnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:20
      Tylko nasza komisja mogla wymyślić takie pytania. Jeśli chcieli
      poeksperymentować to na próbnych, a nie kosztem naszej przyszłości!!!!!
    • Gość: rufi Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:25
      ja SIE PODPISUJE
    • Gość: Boss Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 213.186.69.* 09.05.03, 20:30
      Część humanistyczna, pytanie 13 (pech)
      To etymologia! Tego nie wiedzą w liceum, a co dopiero w gimnazjum!!!
    • Gość: ARTI Ja protestuje !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 20:31
      Ten test był stanowczo przesadzony !
      A szczególnie te pytania otwarte.
      Ciekawe jak te kurwy będą się z tego tłumaczyć...
    • Gość: lelo Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:32
      jebać to test był kijowy i tyle
      • Gość: gim Skladam protest egzamin byl za prosty IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 20:37
        To co w temacie i jestem zawiedziony ze nie bylo rozprawki
    • Gość: renasia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 20:35
      był powalony!do tej pory myslalam ze jestem dobra z matmy ale pieprzona CKE
      mnie zdołowała!!!TEST BYŁ POJEBANY!!!
    • Gość: walcz_z_cke UWAGA MAM POMYSŁ!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:35
      Żeby powtórzyć test wszędzie trzeba zebrać 100 tys. podpisów. Pisało nas 500000
      Jak co piaty uczeń się pod tym podpisze, to wygramy z systemem!
      • Gość: marta Ja w to wchodze!! IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 10.05.03, 00:08
        no oki ja sie podpisuje chcem pisac jeszcze raz i kurde podpisywac sie tu
        wszyscy a wy inteligenty rabane tez sie podpiszcie bo w razie czego to ten
        nastepny test napewno tez wam dobrze pojdzie wkoncu jestescie blyskotliwi wiec
        jaki problem? piszcie ze chcecie jeszcze raz test please!!!!!!
    • Gość: ania Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 20:36
      przede wszystkim był 100 razy trudniejszy od tego w tamtym roku!!! to jest
      sajgon i jawna niesprawiedliwosc!!!
    • Gość: clinic hahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 20:42
      Gość portalu: kaS napisał(a):

> PODPISUJCIE SIE CI, KTORZY UAZAJACIE,ZE DZISIEJSZY EGZAMIN BYL STANOWCZO ZA
      > TRUDNY JAK DLA NAS - GIMNAZJALISTOW

stary idz do zawodówki jak to byly trudne zadania. ja mam srednia 3.14 i
      mialem full dobrze. tu trzeba tylko logiki i odrobiny szczescia lolu

pozdrofka
    • Gość: laxen CHRYSTE!!!Skiśnijcie i niechaj was Maryja pokarze! IP: *.lodz.mm.pl 09.05.03, 20:44
      powtarzam się ALE:::::

OTO CHODZI ABY CO ROKU BYŁY TRUDNIEJSZE. Bo przeciez kazdy nastepny rocznik
      jest madrejszy i musi sie cywilizacja rozwijac.. trudno oczekiwac by byly
      latwiejsze..... a test był "prostacko prosty", dziecko które MYŚLI poradzi
      sobie z nim z łatwością
      a to co sobą wszyscy tutaj reprezentują dowodzi że dzieci naszej RP nie
      kształcą się by być przyszłością naszą.. ale DEBILEJĄ.. ubolewając nad tym
      faktem, pakuję walizki by na zawsze stąd wyjechać...
      PS. Ja w ich wieku byłem 1000 razy bardziej światły, a wcale nie jestem tzw.
      kujonem, choc patrząc na wAS z małej w myślę że to słowo powinno nabrać
      wydźwięku pozytywnego, a nie jak dotychczas pejoratywnego bo to teraz pozwala
      takim trepom jak wY okazywac swą pseudo-wyższośc nad napradę wartościowymi i
      zdolnymi dziećmi...
      wasz poziom intelektualny i sposób wyrażania się jest oczywistym dowodem
      porażki ministerstwa edukacji i doddem że owa zbawcza reforma zbliżająca nas
      do poziomu ( miernego jak widzę) Europy i swiata to jeden wielki koszmar.
      Zobaczycie jakie sito czekać was bedzie w przyszłosci.. obyscie zmądrzeli,
      debilaki

Skiśnijcie i niechaj was Maryja pokarze!
      • laxen Who wants a piece of me???? HUH???? 09.05.03, 21:42
        widze ze nikt nie przyjmuje mego wyzwania.... heheheh brakuje wam srodków
        wyrazu?

OTO CHODZI ABY CO ROKU BYŁY TRUDNIEJSZE. Bo przeciez kazdy nastepny rocznik
        jest madrejszy i musi sie cywilizacja rozwijac.. trudno oczekiwac by byly
        latwiejsze..... a test był "prostacko prosty", dziecko które MYŚLI poradzi
        sobie z nim z łatwością
        a to co sobą wszyscy tutaj reprezentują dowodzi że dzieci naszej RP nie
        kształcą się by być przyszłością naszą.. ale DEBILEJĄ.. ubolewając nad tym
        faktem, pakuję walizki by na zawsze stąd wyjechać...
        PS. Ja w ich wieku byłem 1000 razy bardziej światły, a wcale nie jestem tzw.
        kujonem, choc patrząc na wAS z małej w myślę że to słowo powinno nabrać
        wydźwięku pozytywnego, a nie jak dotychczas pejoratywnego bo to teraz pozwala
        takim trepom jak wY okazywac swą pseudo-wyższośc nad napradę wartościowymi i
        zdolnymi dziećmi...
        wasz poziom intelektualny i sposób wyrażania się jest oczywistym dowodem
        porażki ministerstwa edukacji i doddem że owa zbawcza reforma zbliżająca nas
        do poziomu ( miernego jak widzę) Europy i swiata to jeden wielki koszmar.
        Zobaczycie jakie sito czekać was bedzie w przyszłosci.. obyscie zmądrzeli,
        debilaki

Skiśnijcie i niechaj was Maryja pokarze!

• Gość: MALINA Popieram IP: *.rzymowskiego.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 00:35
        Spoko hehe na na konkursie z chemi byłes ja też miałam iśc ale nie stety nie
        byłam bo miałam przykre zdarzenie.Z chemi zadania były łatwe,ale te z biologi
        to za duza przesada, i z matmy troszke też a najbardziej z ta kałuzą bo ja nie
        miałm tego w szkole to niemam pojecia jak miałm sie tego nauczyć,mam winić za
        to nauczycieli czy komisje ze dali pytania z kosmosu nie mam pojecia.Choć ze
        scisłymi przedmiotami sobie dobrze radze, ale odwrotnie mi wyszło z moimi
        oczekiwaniami myslałam ze humanistyczny mi gorzej pujdzie ale wyszło odwrotnie.
        Bo był za trudny !!! (i nich tu ci ludzie nie wmawiaiaja ze był łatwy.Co może
        mnieliście jakieś przelewy o teście czy co?Albo sciagac sie dało? u mnie nawet
        za kartke nie można było spojrzeć i dobrze ,ale tak powinno być w każdej
        szkole! a przelewy były i to wiem!) JESZCZE RAZ!!!
    • Gość: Edyta Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:45
    • Gość: Roli Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 62.87.153.* 09.05.03, 20:45
      Uważam że ten test był wprost banalny, po 45 min miałam wszystko rozwiązane,
      test był dużo łatwiejszy niż rok temu. U mnie w szkole nawet osoby 2-kowe i 3-
      kowe rozwiązały dobrze, podkreślam dobrze , takie zadania jak np. z zajączkiem
      i kałużą.
    • Gość: Marcin Gówno prawda IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:46
      Exam byl zajebiscie prosty!
      Bede mial 49 pkt.!
      • sillen55 Re: Gówno prawda 09.05.03, 23:44
        jeden mądry! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: dzoanka Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.ipartners.pl 09.05.03, 20:47
      Gość portalu: kaS napisał(a):

> PODPISUJCIE SIE CI, KTORZY UAZAJACIE,ZE DZISIEJSZY EGZAMIN BYL STANOWCZO ZA
      > TRUDNY JAK DLA NAS - GIMNAZJALISTOW
    • Gość: cheo Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:52
      jasne że był pojebany jak skurwysyn
      • sillen55 Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! 09.05.03, 23:44
        To chyba ty jesteś pojebany jak skurwysyn!
    • Gość: kurator Na twoim miejscu.. IP: *.net-serwis.pl 09.05.03, 20:53
      ..nie przyznawalabym sie ze test byl dla Ciebie za trudny...
    • Gość: detekt przeciez ten test byl prosty !!! IP: 213.241.23.* 09.05.03, 20:59
      tyle gadaci ze trudny itd. gdybyscie robili cos poza sciaganiem i mowieniem :a
      jakos to bedzie .. to napewno by taki trudny nie byl pozdrowienia dla
      wszystkich matolow szukjachych wymowki ...
    • Gość: KEG NIE P I E R D O L C I E _ BANAŁ IP: *.acn.pl / 10.70.6.* 09.05.03, 21:44
      chyba was coś pojebało!!!
      był banalny!!!
      trzeba się było uczyć!!!!
      • sillen55 Re: NIE P I E R D O L C I E _ BANAŁ 09.05.03, 23:46
        ZGADZAM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: S K A N D A L!! Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.zbaszynek.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:48
      PISZMY JESZCZE RAZ!
    • Gość: robert000 Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.chello.pl 09.05.03, 21:50
      jestem za!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: XXXX Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 09.05.03, 21:50
      Zgadam sie w 100% lekkie przegieci a to dlatyego ze rok temu był wyjątkowo
      łatwy :(
    • Gość: znajomki Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:51
      my nizej podpisane skladamy protest przeciwko trudnym egzaminom! i glupiemu
      podaniu!
      heal&zuza

• Gość: Joanna ktoś sobie eksperyment wesoły zreobił IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:55
      ktos na nas sobie eksperymentował i może jeszcze dostał za to pieniądze
      zeszłoroczny test w porównaniu z tym to była bajka, sama klasyka, w tym roku
      przeszli sami siebie, test był trudny, podchwytliwy
      nie rozumiem tego, skoro test obejmuje tyle przedmiotów, to zakres materiału
      powinien być jakoś ograniczony, a nie jajko i zarodka z pierwszej klasy dali,
      zamiast czegoś o człowieku, co nam się chyba bardziej przyda...
      czyżby w zeszłym roku średnia krajowa za wysoka była? :-)
    • Gość: Agusia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.crowley.pl 09.05.03, 21:58
      Ten test był zdecydowanie za trudny. TO były testy nie dla uczniów celujacych
      tylko dla sredniego gimnazjalisty. Ja jako szóstkowa i piatkowa uczennica
      miałam z nim problemy. Cos tu chyba nie tak?
      • Gość: hefi Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.toya.net.pl 09.05.03, 22:42
        To jesteś pojebaną uczennicą!!!
        • Gość: laxen ZGADZAM SIE Z DUDĄ!!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 09.05.03, 22:45
          Jestes pojebana.
      • Gość: laxen TREP IP: *.lodz.mm.pl 09.05.03, 22:43
        Więc widocznie Twoje 6 i 5 nie byly zasłużone bo test był BANALNY wystarczy
        myśleć..... moja znajoma NIC sie nie uczyla i oposzlo jej znakomicie. Trzeba
        byc inteligentym a nie takimi trepami jak większośc tutaj...
        jedno słowo na was: FUJKA!!!!
    • Gość: k. Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:00
      ja moge zlozyc protestbo ciekawe czy szanowna komisja zna sie tak dobrze na
      rozmnazaniu jak ja bo chyba mam w tym dziale jakies braki.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka