Gość: AsiUL ...to Polska własnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:20 Tylko nasza komisja mogla wymyślić takie pytania. Jeśli chcieli poeksperymentować to na próbnych, a nie kosztem naszej przyszłości!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufi Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:25 ja SIE PODPISUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 213.186.69.* 09.05.03, 20:30 Część humanistyczna, pytanie 13 (pech) To etymologia! Tego nie wiedzą w liceum, a co dopiero w gimnazjum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTI Ja protestuje !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 20:31 Ten test był stanowczo przesadzony ! A szczególnie te pytania otwarte. Ciekawe jak te kurwy będą się z tego tłumaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:32 jebać to test był kijowy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gim Skladam protest egzamin byl za prosty IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 20:37 To co w temacie i jestem zawiedziony ze nie bylo rozprawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renasia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 20:35 był powalony!do tej pory myslalam ze jestem dobra z matmy ale pieprzona CKE mnie zdołowała!!!TEST BYŁ POJEBANY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walcz_z_cke UWAGA MAM POMYSŁ!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:35 Żeby powtórzyć test wszędzie trzeba zebrać 100 tys. podpisów. Pisało nas 500000 Jak co piaty uczeń się pod tym podpisze, to wygramy z systemem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Ja w to wchodze!! IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 10.05.03, 00:08 no oki ja sie podpisuje chcem pisac jeszcze raz i kurde podpisywac sie tu wszyscy a wy inteligenty rabane tez sie podpiszcie bo w razie czego to ten nastepny test napewno tez wam dobrze pojdzie wkoncu jestescie blyskotliwi wiec jaki problem? piszcie ze chcecie jeszcze raz test please!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 20:36 przede wszystkim był 100 razy trudniejszy od tego w tamtym roku!!! to jest sajgon i jawna niesprawiedliwosc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clinic hahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 20:42 Gość portalu: kaS napisał(a): > PODPISUJCIE SIE CI, KTORZY UAZAJACIE,ZE DZISIEJSZY EGZAMIN BYL STANOWCZO ZA > TRUDNY JAK DLA NAS - GIMNAZJALISTOW stary idz do zawodówki jak to byly trudne zadania. ja mam srednia 3.14 i mialem full dobrze. tu trzeba tylko logiki i odrobiny szczescia lolu pozdrofka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laxen CHRYSTE!!!Skiśnijcie i niechaj was Maryja pokarze! IP: *.lodz.mm.pl 09.05.03, 20:44 powtarzam się ALE::::: OTO CHODZI ABY CO ROKU BYŁY TRUDNIEJSZE. Bo przeciez kazdy nastepny rocznik jest madrejszy i musi sie cywilizacja rozwijac.. trudno oczekiwac by byly latwiejsze..... a test był "prostacko prosty", dziecko które MYŚLI poradzi sobie z nim z łatwością a to co sobą wszyscy tutaj reprezentują dowodzi że dzieci naszej RP nie kształcą się by być przyszłością naszą.. ale DEBILEJĄ.. ubolewając nad tym faktem, pakuję walizki by na zawsze stąd wyjechać... PS. Ja w ich wieku byłem 1000 razy bardziej światły, a wcale nie jestem tzw. kujonem, choc patrząc na wAS z małej w myślę że to słowo powinno nabrać wydźwięku pozytywnego, a nie jak dotychczas pejoratywnego bo to teraz pozwala takim trepom jak wY okazywac swą pseudo-wyższośc nad napradę wartościowymi i zdolnymi dziećmi... wasz poziom intelektualny i sposób wyrażania się jest oczywistym dowodem porażki ministerstwa edukacji i doddem że owa zbawcza reforma zbliżająca nas do poziomu ( miernego jak widzę) Europy i swiata to jeden wielki koszmar. Zobaczycie jakie sito czekać was bedzie w przyszłosci.. obyscie zmądrzeli, debilaki Skiśnijcie i niechaj was Maryja pokarze! Odpowiedz Link Zgłoś
laxen Who wants a piece of me???? HUH???? 09.05.03, 21:42 widze ze nikt nie przyjmuje mego wyzwania.... heheheh brakuje wam srodków wyrazu? OTO CHODZI ABY CO ROKU BYŁY TRUDNIEJSZE. Bo przeciez kazdy nastepny rocznik jest madrejszy i musi sie cywilizacja rozwijac.. trudno oczekiwac by byly latwiejsze..... a test był "prostacko prosty", dziecko które MYŚLI poradzi sobie z nim z łatwością a to co sobą wszyscy tutaj reprezentują dowodzi że dzieci naszej RP nie kształcą się by być przyszłością naszą.. ale DEBILEJĄ.. ubolewając nad tym faktem, pakuję walizki by na zawsze stąd wyjechać... PS. Ja w ich wieku byłem 1000 razy bardziej światły, a wcale nie jestem tzw. kujonem, choc patrząc na wAS z małej w myślę że to słowo powinno nabrać wydźwięku pozytywnego, a nie jak dotychczas pejoratywnego bo to teraz pozwala takim trepom jak wY okazywac swą pseudo-wyższośc nad napradę wartościowymi i zdolnymi dziećmi... wasz poziom intelektualny i sposób wyrażania się jest oczywistym dowodem porażki ministerstwa edukacji i doddem że owa zbawcza reforma zbliżająca nas do poziomu ( miernego jak widzę) Europy i swiata to jeden wielki koszmar. Zobaczycie jakie sito czekać was bedzie w przyszłosci.. obyscie zmądrzeli, debilaki Skiśnijcie i niechaj was Maryja pokarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALINA Popieram IP: *.rzymowskiego.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 00:35 Spoko hehe na na konkursie z chemi byłes ja też miałam iśc ale nie stety nie byłam bo miałam przykre zdarzenie.Z chemi zadania były łatwe,ale te z biologi to za duza przesada, i z matmy troszke też a najbardziej z ta kałuzą bo ja nie miałm tego w szkole to niemam pojecia jak miałm sie tego nauczyć,mam winić za to nauczycieli czy komisje ze dali pytania z kosmosu nie mam pojecia.Choć ze scisłymi przedmiotami sobie dobrze radze, ale odwrotnie mi wyszło z moimi oczekiwaniami myslałam ze humanistyczny mi gorzej pujdzie ale wyszło odwrotnie. Bo był za trudny !!! (i nich tu ci ludzie nie wmawiaiaja ze był łatwy.Co może mnieliście jakieś przelewy o teście czy co?Albo sciagac sie dało? u mnie nawet za kartke nie można było spojrzeć i dobrze ,ale tak powinno być w każdej szkole! a przelewy były i to wiem!) JESZCZE RAZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roli Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 62.87.153.* 09.05.03, 20:45 Uważam że ten test był wprost banalny, po 45 min miałam wszystko rozwiązane, test był dużo łatwiejszy niż rok temu. U mnie w szkole nawet osoby 2-kowe i 3- kowe rozwiązały dobrze, podkreślam dobrze , takie zadania jak np. z zajączkiem i kałużą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Gówno prawda IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:46 Exam byl zajebiscie prosty! Bede mial 49 pkt.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzoanka Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.ipartners.pl 09.05.03, 20:47 Gość portalu: kaS napisał(a): > PODPISUJCIE SIE CI, KTORZY UAZAJACIE,ZE DZISIEJSZY EGZAMIN BYL STANOWCZO ZA > TRUDNY JAK DLA NAS - GIMNAZJALISTOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheo Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:52 jasne że był pojebany jak skurwysyn Odpowiedz Link Zgłoś
sillen55 Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! 09.05.03, 23:44 To chyba ty jesteś pojebany jak skurwysyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurator Na twoim miejscu.. IP: *.net-serwis.pl 09.05.03, 20:53 ..nie przyznawalabym sie ze test byl dla Ciebie za trudny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detekt przeciez ten test byl prosty !!! IP: 213.241.23.* 09.05.03, 20:59 tyle gadaci ze trudny itd. gdybyscie robili cos poza sciaganiem i mowieniem :a jakos to bedzie .. to napewno by taki trudny nie byl pozdrowienia dla wszystkich matolow szukjachych wymowki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KEG NIE P I E R D O L C I E _ BANAŁ IP: *.acn.pl / 10.70.6.* 09.05.03, 21:44 chyba was coś pojebało!!! był banalny!!! trzeba się było uczyć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sillen55 Re: NIE P I E R D O L C I E _ BANAŁ 09.05.03, 23:46 ZGADZAM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S K A N D A L!! Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.zbaszynek.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:48 PISZMY JESZCZE RAZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert000 Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.chello.pl 09.05.03, 21:50 jestem za!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 09.05.03, 21:50 Zgadam sie w 100% lekkie przegieci a to dlatyego ze rok temu był wyjątkowo łatwy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomki Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:51 my nizej podpisane skladamy protest przeciwko trudnym egzaminom! i glupiemu podaniu! heal&zuza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna ktoś sobie eksperyment wesoły zreobił IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:55 ktos na nas sobie eksperymentował i może jeszcze dostał za to pieniądze zeszłoroczny test w porównaniu z tym to była bajka, sama klasyka, w tym roku przeszli sami siebie, test był trudny, podchwytliwy nie rozumiem tego, skoro test obejmuje tyle przedmiotów, to zakres materiału powinien być jakoś ograniczony, a nie jajko i zarodka z pierwszej klasy dali, zamiast czegoś o człowieku, co nam się chyba bardziej przyda... czyżby w zeszłym roku średnia krajowa za wysoka była? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.crowley.pl 09.05.03, 21:58 Ten test był zdecydowanie za trudny. TO były testy nie dla uczniów celujacych tylko dla sredniego gimnazjalisty. Ja jako szóstkowa i piatkowa uczennica miałam z nim problemy. Cos tu chyba nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hefi Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.toya.net.pl 09.05.03, 22:42 To jesteś pojebaną uczennicą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laxen ZGADZAM SIE Z DUDĄ!!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 09.05.03, 22:45 Jestes pojebana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laxen TREP IP: *.lodz.mm.pl 09.05.03, 22:43 Więc widocznie Twoje 6 i 5 nie byly zasłużone bo test był BANALNY wystarczy myśleć..... moja znajoma NIC sie nie uczyla i oposzlo jej znakomicie. Trzeba byc inteligentym a nie takimi trepami jak większośc tutaj... jedno słowo na was: FUJKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:00 ja moge zlozyc protestbo ciekawe czy szanowna komisja zna sie tak dobrze na rozmnazaniu jak ja bo chyba mam w tym dziale jakies braki....... Odpowiedz Link Zgłoś