Dodaj do ulubionych

PIEPRZONE SCIAGANIE

IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 17:34
Chciałybysmy zwrócić uwage na jedną sprawe, otóz chodzimy do gimnazjum w
ktorym testy odbywaly sie tak jak powinny....chyba wiecie co mamy na mysli
BEZ EWIDENTNEGO ŚCIAGANIA!!! Nie mamy nic przeciwko ściąganiu, bo ono bylo
jest i będzie ale na takim egazminie który decydujeo wyborze liceum to jest
troche chore jak ludzie wymieniaja sie kartkami, jawnie rozmawiaja albo ktos
komus pisze prace!!! Ludzie przeciez to jest dla nas jakby mini matura a
zarowno nauczyciele ( szczególnie siedzący w tych pseudo komisjach) robia
sobie jaja, pozwalając ucznim na taka samowolkę!!! Naprawde starałysmy sie
pisac same ale jak zobacze że moj tępy kumpel z GG ktory mieszka w jakis
wiosce bedzie mial 50/50 bo nauczyciele podpowiadali albo zachowywali sie
jakby mieli klapki na oczach to mnie cholera weźmie!! i to ma byc
sprawiedliwosc....
Obserwuj wątek
    • Gość: rose Re: PIEPRZONE SCIAGANIE IP: *.lodz-doly.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 17:43
      zgadzam sie z wami CALKOWCIE!!!
      u mnie zawsze, na kazdym tescie(ba nawet na klasowce) jets taki rygor ze az
      strach sciagac... ciekawe czy u tego kumpla o ktorym piszecie byl w komisji
      ktos z innej szkoly i co on na to...
      • Gość: aga i kacha Re: PIEPRZONE SCIAGANIE IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 17:51
        no w naszej komisji byl gościu z kuratorium w przeciwieństwie chyba do naszego
        kolegi!!!! co to za szkola????
        • Gość: PhoboS Re: PIEPRZONE SCIAGANIE IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 17:54
          U nas tez byl obs - sciagac sie nie dalo, nie sciagalismy... BTW - jak mieszka
          na wiosce to i tak pojdzie do rejonowego wiec jemu to ryba. A na pierwszym
          roku i tak sie wyda ze tepy palant jest :D
        • Gość: ..:::All_Mer:::.. Re: PIEPRZONE SCIAGANIE IP: *.mogilany.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 17:57
          Umnie też był kurator!
      • Gość: ..:::All_Mer:::.. Święta Racja! IP: *.mogilany.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 17:55
        Wpełni się z Wami zgadzam! Umnie też nic się niedało ściągać!
        Więc jest tylko jedno wyjście - EGZAMINY PISZEMY TYLKO W SZKOLE DO KTÓREJ
        CHCEMY SIĘ DOSTAĆ!!! Wówczas już żadnych przekrętów niebędzie !
        Wg mni to jest najlepsze wyjście z sytuacji !!
    • kotmost Re: PIEPRZONE SCIAGANIE 09.05.03, 17:55
      Nie martwcie się i tak bierze się pod uwagę jeszcze oceny np uczeń napisze test
      na 99 punktów a na świadectwie same dwóje - to od razu widać że coś nie tak!
      • Gość: aga i kacha wiecie moze o tym..... IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 18:06
        wiecie moze o tym, że od tego roku przyjmuje sie do liceum uczniow biorąc pod
        uwagę przede wszystkim oceny na świadectwie ( no i test oczywiscie ) a wydaje
        nam sie że taka powiedzmy szóstka otrzymana przez naszego kumpla ( tego z
        wiochy ) nie jest równowazna z naszymi!!! nie chodzi o to że chce zdołować
        wiare z wiosek no ale sory tak przeważnie teraz jest!!! wiec co kto umie wyda
        sie dopiero w I klasie liceum i cos nam sie wydaje że najlepsze LO w naszym
        miscie będzie sie składalo w połowie z przyjezdnych z okolicznych wiosek:p
    • Gość: mala Re: PIEPRZONE SCIAGANIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.03, 19:45
      ojj. ... u mnie to ciezko bylo sciagac...na 18 osob pilnowało 4 !! chciałam
      sie tylko podrapac a ci już...czy ściągi nie mam.! chore!!! do tego w 1 ławce
      siedziałam :/
      pozdroowka
      mala
    • Gość: paulineczka Re: PIEPRZONE SCIAGANIE IP: *.acn.pl 09.05.03, 20:16
      ja pisalam na sali gdzie bylo 5 osob... a w komisji byla osoba z innej szkoly
      no i oczywiscie dwoch nauczycieli z mojej... pozostale niecale 30 osob pisalo
      na sali z 3 osobami z komisji i 1 z kuratorium... sciagac sie nie dalo.. poza
      tym w mojej szkole na pewno nikt nawet nie zamierzal... teraz wszyscy sa
      zadowoleni z tego co napisali... pozostaje czekac na wyniki...
      za to moi koledzy gdzie na sali pisalo 170 osob sciagali rowno... nolmalnie
      rozmawiali ze soba... coz takie zycie... ale i tak wyjdzie w liceum kto cos
      umie a kto oszukiwal... powodzenia
    • Gość: ubri Re: PIEPRZONE SCIAGANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 20:18
      masz racje, ja rez uwazam, ze to jest niesprawiedliwe, musze o tym dopisac na
      moim " LUDZIE CO ROBICIE? " :)
    • Gość: Gosik Re: PIEPRZONE SCIAGANIE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:52
      Na sali 3 pilnujacy na 120 osób, w klasie 3 na 18... Gdzie tu jest
      sprawiedliwosc? NIMA!! Sciagali równo i się tym chwalą ... Coś człowieka
      chyta... eh.. walić... Taki mamy naród..
    • Gość: Loozak Re: PIEPRZONE SCIAGANIE IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:57
      Ja też jestem zszokowany tym co sie działo na tescie. Pisałem w klasie,
      siedziało tam 12 uczniów, 3 osoby komisji (w tym jeden z poza szkoły) i nikt
      się na nasz za bardzo nie patrzył, czytali ksiązki, rozmawiali ze sobą,
      patrzyli się do okna tylko nie na uczniów. Co to ma być? A na sali
      gimnastycznej wszyscy uzgadniali między sobą odpowiedzi (przez co połowa miała
      źle jedno zadanie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka