Dodaj do ulubionych

A MI TAM SIĘ PODOBAŁ TEN EGZAMIN ...

10.05.03, 01:27
A MI TAM SIĘ PODOBAŁ TEN EGZAMIN PRZYNAJMNIEJ DO LICEÓW NIE PODOSTAJA SIĘ
DEBILE CO WYRABIAJA SREDNIA NA LIZANIU DUPY DLA PANI OD WOSU I CIĄGŁYM KUCIU
EGZAMIN BYŁ ZAJEBISTY WYLONI MYSLACYCH NIE WYKUTYCH ALE MYSLACYCH
Obserwuj wątek
    • Gość: AllMer Re: A MI TAM SIĘ PODOBAŁ TEN EGZAMIN ... IP: *.mogilany.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 01:33
      Też tak uważam
      • djgmaxx Re: A MI TAM SIĘ PODOBAŁ TEN EGZAMIN ... 10.05.03, 01:37
        THX ZA POPARCIE MOZE SIĘ KTOS TYM ZAINTERESUJE CHYBA ZE POSZEDŁ SPAĆ
    • elciarr 5 10.05.03, 01:46
      MASZ RACJE
    • djgmaxx Re: A MI TAM SIĘ PODOBAŁ TEN EGZAMIN ... 10.05.03, 01:47
      ZDAZA MI SIE CZASAMI
      TEPIC DUPOLIZÓW I KUJONÓW
      • Gość: Dracon Re: A MI TAM SIĘ PODOBAŁ TEN EGZAMIN ... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 07:56
        Masz racje, ale zauwaz, ze nie wszyscy ktorzy maja dobre oceny musza sie
        uczyc po 3 godz dziennie.
        • Gość: Loozak Re: A MI TAM SIĘ PODOBAŁ TEN EGZAMIN ... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 08:36
          Gość portalu: Dracon napisał(a):

> Masz racje, ale zauwaz, ze nie wszyscy ktorzy maja dobre oceny musza sie
          > uczyc po 3 godz dziennie.

Właśnie, ja się nic nie uczyłem na egzamin i nieźle mi poszło (przewidywany
          wynik 90 pare punktów). To samo w szkole z matmy mam 2 pały za braki zadań i
          jakoś żyję nie robiąc nic :)
        • Gość: MaJa Re: A MI TAM SIĘ PODOBAŁ TEN EGZAMIN ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 13:56
          Gość portalu: Dracon napisał(a):

> Masz racje, ale zauwaz, ze nie wszyscy ktorzy maja dobre oceny musza sie
          > uczyc po 3 godz dziennie.

slucham??? Ja mam dobre oceny (sr 4,76) i nie ucze sie po 3 godz dziennie. Nie
          ucz3e sie praktycznie wogole, tylko na jakioes trudniejsze sprawdziany. I,
          zapewniam, egzaminu nie napisalam jak ostatnia idiotka, jakies 75-80 pkt.
    • qazwsx12 Re: A MI TAM SIĘ PODOBAŁ TEN EGZAMIN ... 10.05.03, 09:10
      trzeba tylko logicznie myslec
    • qazwsx12 Re: A MI TAM SIĘ PODOBAŁ TEN EGZAMIN ... 10.05.03, 09:20
      mi sie egzamin bardzo podobal. trzeba bylo wykazac sie
      logicznym mysleniem, spostrzegawczoscia. kujony przepadly
    • Gość: Asiunia Re: A MI TAM SIĘ PODOBAŁ TEN EGZAMIN ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:12
      dokładnie też mi się podobał.. przynajmniej troche sie postarali nad zadankami
      a nie tak jak zwykle.
      • Gość: kaśka Re: A MI TAM SIĘ PODOBAŁ TEN EGZAMIN ... IP: *.pionki.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 11:34
        A mi się ni epodobał.Niby wyłaniał inteligentnych...ale też tych cio dobrze
        ściągali i mieli od kogo.A ja np miałam pecha i siedziałam obok chłopaka z
        nieswojej kl który nie zdał 4 lata!!!a na sali były tylko 2 inteligentne osoby
        ze śrenia 5.0...ja i kolega ale on na drugim końcu sali siedział i chuj!!!
    • Gość: lupa Re: A MI TAM SIĘ PODOBAŁ TEN EGZAMIN ... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:58
      Kaśka, jak taka inteligentna jestes to po co ci kolega z drugiego końca sali.
      Umiesz liczyc, licz na siebie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka